Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Лудогорец - БАЗЕЛ плейоф за влизане в ШЛ !
Нищо категорично не може да има, колегата нещо не е превъзбудил, в което разбира се няма нищо лошо. Базел си е Базел, във форма или не ще ни бъде изключително трудно. Факт е обаче, че в момента отборът е далеч от миналогодишната си форма и вярвам, че няма да ни отстранят с категоричен резултат. Мисля си, че интрига ще има и в двата мача, като ще стигнем поне до едно пападение на "Васил Левски".

- Tzar na bulgarite
- Контакти:
НЯМА нужда от каквито и да било сметки, стягайте се за мачовете с Базел и играйте на върха на възможностите си, България Ви подкрепя, дано да успеете, успех 

D.Georgiev написа:Базел днес се мъчи 120 мин. срещу втородивизионния Олд Бойс. На голяма част от титулярите е дадена почивка, а единственото попадение в мача е дело на Иван Иванов. Днес треньорът има беше на мача с "Локомотив", но едва ли е видял нещо кой знае какво. Половината ни играчи ги нямаше, а в момента най-вероятно дори Стоев не е решил с какъв точно състав ще излезе. Мисля, че ни очакват два интригуващи мача.
Аз мисля, че нашият състав е ясен: Владо, Минев, Барт, Моци, Кейсара, Дяков, Златински, Стоянов, Марселиньо (Ешпиньо), Мисиджан (Абало), Платини. Може да влезе и Терзиев като резерва. През последните мачове видяхме на няколко пъти в края да влиза защитник на мястото на офанзивен футболист.
Присъствието на треньора на Базел показва колко сериозно се приема Лудогорец.
[center]
[/center]

- Tzar na bulgarite
- Контакти:
tsonpen написа:D.Georgiev написа:Базел днес се мъчи 120 мин. срещу втородивизионния Олд Бойс. На голяма част от титулярите е дадена почивка, а единственото попадение в мача е дело на Иван Иванов. Днес треньорът има беше на мача с "Локомотив", но едва ли е видял нещо кой знае какво. Половината ни играчи ги нямаше, а в момента най-вероятно дори Стоев не е решил с какъв точно състав ще излезе. Мисля, че ни очакват два интригуващи мача.
Аз мисля, че нашият състав е ясен: Владо, Минев, Барт, Моци, Кейсара, Дяков, Златински, Стоянов, Марселиньо (Ешпиньо), Мисиджан (Абало), Платини. Може да влезе и Терзиев като резерва. През последните мачове видяхме на няколко пъти в края да влиза защитник на мястото на офанзивен футболист.
Предполагам, че и от вашия отбор е подходено сериозно и е изпратен съгледвач на живо, да се наблюдават мачове на съперника, така че това е напълно в реда на нещата, пак казвам, от сметки нужда няма, с раздаване докрай и уважение към съперника, но само до там, излезте и покажете максимума от възможностите си, имате шансове да ги отстраните, успех, България е с вас, играете много приятен за окото футбол, най-добри сте в България, време е да се докажете в Европа, само Литекс поздрави

- D.Georgiev
- Контакти:
tsonpen написа:D.Georgiev написа:Базел днес се мъчи 120 мин. срещу втородивизионния Олд Бойс. На голяма част от титулярите е дадена почивка, а единственото попадение в мача е дело на Иван Иванов. Днес треньорът има беше на мача с "Локомотив", но едва ли е видял нещо кой знае какво. Половината ни играчи ги нямаше, а в момента най-вероятно дори Стоев не е решил с какъв точно състав ще излезе. Мисля, че ни очакват два интригуващи мача.
На 99% съм сигурен, че ще започнем с Безяк, който според мен в момента е по-добрата опция от Платини. Вчера бразилеца направи слаб мач, но с едно докасване на голмайстор, което не може да му се отрече. Срещу Базел обаче Безяк ще ни е далеч по-полезен с непрестанното си движение по терена. Не случайно му беше дадена почивка вчера.
Не съм убеден и за централната двойка защитници. Много харесвам Барт, но вчера на няклко пъти му пролича, че не е в оптимална форма. Единственото сигурно е, че Моци ще е единият титуляр, другият може да е всеки измежду Терзиев, Барт и Мантула.
Много се надявам по крилата да започнем със Стоянов и Мисиджан, но за мое съжаление досегашните стартови състави сочат към Абало. Мишо Александров също може да ни бъде много полезен в този мач.
Въобще на 3 поста поне аз нямам яснота с кого ще започнем, дани и швейцарците да не са наясно

Последна промяна от D.Georgiev на 18 авг 2013 13:30, променено общо 1 път.

Опа,Тезиев и Мисиджан не могат и двамата да бъдат картотекирани. Така че Терзиев отпада за този мач. Предполагам, че Мисиджан ще е промяната 24 часа преди мача.
[center]
[/center]

Toзи Мисиджан как игра вчера? Аз нямах възможност да гледам мача, а доколкото разбрах е влезнал като смяна. Според мен не бива той да започва титуляр, не знам, вие кажете.
Само Левски!
- D.Georgiev
- Контакти:
siniq_fen написа:Toзи Мисиджан как игра вчера? Аз нямах възможност да гледам мача, а доколкото разбрах е влезнал като смяна. Според мен не бива той да започва титуляр, не знам, вие кажете.
Включи се добре, дори усля да излезе очи в очи с вратаря, но Господинов спаси, не и без помощна на един от централните защитници. Не се колебае да стреля и го прави веднага щом види вратата пред себе си. Според мен трябва да започнем с двама измежду Стоянов, Александров и Мисиджан. Останалите ни крила - Абало и Бакалов (който дори няма картотека) са ала-бала.

само на мен ли ми е странно, че няма да дават мача по тв?
ignatofff написа:само на мен ли ми е странно, че няма да дават мача по тв?
Ще го дават по БТВ.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!