XVI кръг, Лудогорец - Черно море 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно море 2:0

Мнениеот BRF » 05 мар 2013 15:54

tsonpen написа:
terata написа:Вие сте ебати сектантите обаче:) И никой, никой не пожела да ми отговори на онзи въпрос, който го написах 5 пъти. Защо бе момчета? Неудобно ли ви е от нещо?

И оня с магарето, къде ми обяснява, как само другите търсели конспирации със съдии... алоуу, я виж горе кво съм постнал и тогава коментирай, кой търси конспирации. Че във всеки един международен мач на "страшилището" Лудогорец се оказва, че съдията им е отрязал главите. Ама там не свирят Таско, Ники Йорданов и останалите ви подлоги и логично не може да биете. Трудно се преодолява този навик, ама ще се научите...по-болезнения начин. Питайте феновете на Литекс.

Кой точно въпрос? Питай пак, че не знам за какво става дума. Ако мога, ще ти отговоря.

А оня с магарето ви е трън в очите, защото не ви цепи басма и говори каквото мисли. Само мога да го поздравя!

Че какъв е проблема да говориш това,което мислиш!Ти не го ли правиш?Явно си имаш кумир.Честито!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 мар 2013 15:55

tsonpen написа:
terata написа:Вие сте ебати сектантите обаче:) И никой, никой не пожела да ми отговори на онзи въпрос, който го написах 5 пъти. Защо бе момчета? Неудобно ли ви е от нещо?

И оня с магарето, къде ми обяснява, как само другите търсели конспирации със съдии... алоуу, я виж горе кво съм постнал и тогава коментирай, кой търси конспирации. Че във всеки един международен мач на "страшилището" Лудогорец се оказва, че съдията им е отрязал главите. Ама там не свирят Таско, Ники Йорданов и останалите ви подлоги и логично не може да биете. Трудно се преодолява този навик, ама ще се научите...по-болезнения начин. Питайте феновете на Литекс.

Кой точно въпрос? Питай пак, че не знам за какво става дума. Ако мога, ще ти отговоря.

А оня с магарето ви е трън в очите, защото не ви цепи басма и говори каквото мисли. Само мога да го поздравя!

Ми те и ненормалните говорят квото мислят ама... :oops:
За въпроса върни се и виж. То ми писна да се повтарям.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 мар 2013 16:11

terata написа:За въпроса върни се и виж. То ми писна да се повтарям.

Май не си много навит да получиш отговор. А колко много пара вдигна. Няма сега да се върна да ти чета спама. Реших да ти обърна внимание, ти се опитваш да ми се качиш на главата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 мар 2013 16:23

tsonpen написа:
terata написа:За въпроса върни се и виж. То ми писна да се повтарям.

Май не си много навит да получиш отговор. А колко много пара вдигна. Няма сега да се върна да ти чета спама. Реших да ти обърна внимание, ти се опитваш да ми се качиш на главата.

Ми няма как да отговориш, той отговора е ясен и на малките деца :oops: Но ето, за да ти слезна от главата, че ми е некомфортно на кухо и празно да седя...

terata написа:И пак питам, защо вашето ръководство и треньор не коментира никога съдиите в БГ, а при първите ви два международни мача се скъсахте да плюете по тях? Защо съдийската свирка в чужбина се оказа по-различна от българската?

И не само в двата мача с Динамо, но и в предсезонна ви подготовка оревахте орталъка от съдиите при загубите ви. Извадил съм ти и заглавия от официалния ви форум. Все съдиите виновни в чужбина, а в БГ не... странно, не мислиш ли?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 мар 2013 16:42

terata,
Вярно е, че отговорът е ясен. Ясен за информирания и мислещ човек. При това тук сме говорили много пъти за това, но явно не си чел.
Повечето фенове на Лудогорец не одобряваме оправдаването със съдиите в мачовете с Динамо Загреб. Не толкова защото мислим, че съдийството е било добро. Съдийството не може да е перфектно и в един мач бъркат в твоя полза, в друг в твоя вреда. Лудогорец направи и грешки в онези мачове, без които съдийството нямаше да има значение.
За мачовете в Испания - там в един мач имаше безумно съдийство - с Легия Варшава. Като казвам безумно, имам предвид поредица от безумни грешки в ущърб на единия отбор само в един мач. Като например засада, когато всички играчи са поне на два метра зад линията на засадата.

Да допълня, че не ми хареса това, че ръководството на Лудогорец се оправда със съдиите за някои мачове в Испания. Лош късмет - да. Съдийски произвол в 1-2 мача, но в останалите по-скоро лошо съдийство без да се фаворизира единият отбор.
Последна промяна от tsonpen на 05 мар 2013 16:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 мар 2013 16:53

tsonpen написа:...и в един мач бъркат в твоя полза, в друг в твоя вреда

Еми ето го и разковничето. Разликата обаче е, че в България съдиите бъркат само във ваша полза, а в чужбина точно обратно. Но за ваше съжаление, там ги няма Таско, Пастата, Ники Йорданов и други и лъсва горчивата истина. Глей ся, не ме разбирай погрешно... аз самия виках за Лудогорец и ме беше яд, че заради глупостите на Петев отпаднахте (смятам, че той даде указанията да бавите играта по този тъп начин). И смятам също, че сте най-добре играещия отбор в БГ. Но когато нещо се закучи, на помощ идват съдиите, а примерите за това са прекалено много, за да каже човек, че е случайност. И просто сами трябва да достигнете до извода, че с подобна помощ няма как да просперирате навън. За БГ е ясно... Ще го разберете сами, но по трудния и болезнен начин. За това ти и казах, питай феновете на Литекс. Неслучайно в Европа лъсва всичко. Лъсна и при вас... и с Динамо и в зимните контроли.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 мар 2013 16:59

terata написа:Еми ето го и разковничето. Разликата обаче е, че в България съдиите бъркат само във ваша полза, а в чужбина точно обратно.

И в двете посоки бъркат и феновете на Лудогорец, които гледаме под лупа мачовете, знаем това много добре. Но голяма част от останалите се информират от извадки от медиите, а там нещата започнаха да стават тенденциозни. Започнах много да се повтарям, но винаги заподозрян е богатият и амбициозен отбор.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 мар 2013 17:09

tsonpen написа:
terata написа:Еми ето го и разковничето. Разликата обаче е, че в България съдиите бъркат само във ваша полза, а в чужбина точно обратно.

И в двете посоки бъркат и феновете на Лудогорец, които гледаме под лупа мачовете, знаем това много добре. Но голяма част от останалите се информират от извадки от медиите, а там нещата започнаха да стават тенденциозни. Започнах много да се повтарям, но винаги заподозрян е богатият и амбициозен отбор.

Колко "сбъркани" дузпи свириха срещу вас? Колко отменени "сбъркани" голове има вашия отбор? Колко "сбъркани" червени картона имате? Тва че някой съдия не ви е свирил някой корнер или тъч не може да се сравни с чудесата, които правят съдиите във ваша полза! Аре аз съм "говедо" пристрастен съм, BRF па и "чорбар" и той, ама защо всички, повтарям всички други фенове и отбори пропищяват след мач с вас? И те ли са част от заговора срещу галактическия Лудогорец?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 мар 2013 17:13

terata написа:
tsonpen написа:...и в един мач бъркат в твоя полза, в друг в твоя вреда

Еми ето го и разковничето. Разликата обаче е, че в България съдиите бъркат само във ваша полза, а в чужбина точно обратно. Но за ваше съжаление, там ги няма Таско, Пастата, Ники Йорданов и други и лъсва горчивата истина. Глей ся, не ме разбирай погрешно... аз самия виках за Лудогорец и ме беше яд, че заради глупостите на Петев отпаднахте (смятам, че той даде указанията да бавите играта по този тъп начин). И смятам също, че сте най-добре играещия отбор в БГ. Но когато нещо се закучи, на помощ идват съдиите, а примерите за това са прекалено много, за да каже човек, че е случайност. И просто сами трябва да достигнете до извода, че с подобна помощ няма как да просперирате навън. За БГ е ясно... Ще го разберете сами, но по трудния и болезнен начин. За това ти и казах, питай феновете на Литекс. Неслучайно в Европа лъсва всичко. Лъсна и при вас... и с Динамо и в зимните контроли.

Опитай и ти да го обясниш!Ти си поредния,който пише тези неща,но няма да те разберат!Аз съм им говорил същите неща,но не!Успех все пак и аз искам тези хора да прогледнат и да виждат това ,което става!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 05 мар 2013 17:34

Като фен на добрия футбол съм бил и фен на Левски, но от пвече от 20 години назад не са ми давали повод да остана такъв.
Пиша за онова което виждам ясно и с пълното съзнание, че разполагам с всички факти да го подкрепя.
Фактите са:
- статистика
- резултати
- класиране
- ....
Виждам всичко така, както го виждате и Вие, но не го пречупвам през призмата на обречения до гроб на клубната принадлежност фен.
През тази призма не само гореизброените съдии, а и останалите свирят в полза на практикуващия най-качествен футбол тим. Ако се съмнявате върнете се към сторията, към която толкова често се обръщате заради липса на самочувствие и достойнства сега.
Правилата винаги са от полза за по- добрите, а спазването им ги превръща в победители.
"Оня с магарето" е виждал и добро и лошо!
Днес доброто е Лудогорец!

Върни се в “Лудогорец”