Позицията на Левски: Това беше подигравка с Ботев. Клуб, който даде началото на футбола у нас.
http://plovdivderby.com/index.php?optio ... &Itemid=72
XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Raoul_Duke
Re: Лудогорец: Да преиграем мача с Ботев Пловдив
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)
atanas7510 написа:От цялата ситуация спечели моя отбор Ботев. Да загубихме мача .Но спечелихме респект от съдийте от тук до края на сезонна едва ли някой ще посмее да свири по тоя начин срещу нас. Изкарахме на светло мръсните игри на Лудогорец. От тук нататък всеки съдия, който свири мач на Лудогорец ще бъде следен под лупа. Всеки един отбор порязан в мач с Лудогорец ще вдига вой до небесата, а от сега нататък медийте само това и ще чакат.
Лудогорец спечели един мач но загуби много повече, 100 процента ще те трябва да играят почти без съдийска помощ до края на шампионата. Враг в лицето на Ботев, който оттук до края на сезонна ще играе за Левски, а на Ботев мачовете по програма зад тези на Левски. Враг от цялата медийна група покрай Цветан Василев..
Даже и да станата шампиони всеки, ще казва съдийска титла и нищо повече.

Ха-ха-ха Това е един от най-смешните текстове, които съм чел. Мерси, че ми го сервираш в петък вечер за забавление.

Все едно досега никой не вдигаше вой до небесата когато играеше с Лудогорец? Все едно досега никой под лупа не следеше съдиите когато свирят на Лудогорец? Като има мръсни игри, защо няма някакво количество дузпи в полза на Лудогорец? Виждал съм много пъти възможност да се свирят дузпи в полза на Лудогорец, но съдиите ги е страх. Вижте какво стана в сряда - присъдата е произнесена още преди да се направи анализ. Типичното отношение срещу Лудогорец. Няма силни хора да излязат и да кажат истината, че ситуациите не са безспорни. Не, не са! Както има мнение, че това са груби и напълно неприемливи грешки, така има мнение, че има логика да се свири така. Истината е една, но нека се потвърдят фактите, не да се скача още на мача, както скочиха например от другия пловдивски отбор за прословуия четвърти гол във вратата им.
Смехотворно е някой, който сигурно е гледал един мач на Лудогорец да говори за съдийска помощ. От един мач ли си изгради мнението? И то точно от мача в който няма как да си безпристрастен, защото играе любимия ти отбор.
В крайна сметка темата е изместена - няма и 1% коментари за това как играха двата отбора на фона на злобата и помията. А коментарът как играха е в полза на Лудогорец.
[center]
[/center]

- we are the champions
- Контакти:
Лудогорец Черноморец от миналия сезон
Миньор - Лудогорец пак от миналия сезон
Лудогорец-Левски
Лудогорец-Литекс
Лудогорец-ЦСКА {двубоя който реши титлата}
тези футболни срещи ще се преиграят ли

Лудогорец-Левски
Лудогорец-Литекс
тези футболни срещи ще се преиграят ли

Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)
tsonpen написа:Ха-ха-ха Това е един от най-смешните текстове, които съм чел. Мерси, че ми го сервираш в петък вечер за забавление.
Все едно досега никой не вдигаше вой до небесата когато играеше с Лудогорец? Все едно досега никой под лупа не следеше съдиите когато свирят на Лудогорец? Като има мръсни игри, защо няма някакво количество дузпи в полза на Лудогорец? Виждал съм много пъти възможност да се свирят дузпи в полза на Лудогорец, но съдиите ги е страх. Вижте какво стана в сряда - присъдата е произнесена още преди да се направи анализ. Типичното отношение срещу Лудогорец. Няма силни хора да излязат и да кажат истината, че ситуациите не са безспорни. Не, не са! Както има мнение, че това са груби и напълно неприемливи грешки, така има мнение, че има логика да се свири така. Истината е една, но нека се потвърдят фактите, не да се скача още на мача, както скочиха например от другия пловдивски отбор за прословуия четвърти гол във вратата им.
Смехотворно е някой, който сигурно е гледал един мач на Лудогорец да говори за съдийска помощ. От един мач ли си изгради мнението? И то точно от мача в който няма как да си безпристрастен, защото играе любимия ти отбор.
В крайна сметка темата е изместена - няма и 1% коментари за това как играха двата отбора на фона на злобата и помията. А коментарът как играха е в полза на Лудогорец.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9SMlgD2AHRU[/youtube]
Я погледнете ситуацията в 52:10 на мача, когато защитник на Ботев шутира в ръката на Гела и Таско е категоричен, че има фаул. После Гела сам рита топката в ръката си и няма фаул........
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
То като се замисля май няма мног съдии дето да не са помагали на Разград. Дето се казва хвани единия удари другия.
Кой не им е правил "падаръци" Тасков, Кабаков, Свадбаря, Пастата или Н.Попов?
Кой не им е правил "падаръци" Тасков, Кабаков, Свадбаря, Пастата или Н.Попов?
we are the champions написа:Лудогорец Черноморец от миналия сезон
Лудогорец-Левски
Лудогорец-Литекс
тези футболни срещи ще се преиграят ли![]()
Мога да ти продължа списъка с по-невинни подаръци.
Например Видима -Лудогорец -мача непосредствено преди този с ЦСКА....
Когато фактите говорят и боговете мълчат,но явно другаря Петричев не може.Не мога да видя и оня Венко във Разград да го насоля,за коментара му във екипа,че става за смях.Писах на човек от Ботев какво ми е мнението за мача,няма какво да се каже по въпроса.Със това се изчерпват коментарите ми към мача.
Аз не вярвам, че съдиите са "купени" от Лудогорец. Или по-скоро ми се иска да не е така. Честно казано обаче, тази позиция ми е малко странна.
Разбирам, че управата "няма право да налага забрани на свои служители с кого да контактуват в личния си живот", обаче също така шефовете са длъжни да следят дали техни служители не уронват престижа на цялата организация със своите действия. И съдийския случай е точно такъв в крайна сметка, защото виждаме до каква "истерия" доведе.
Само си спомнете, когато изтекоха "еротични" снимки на някаква учителка или служителка на министерство, преди известно време.Веднага последва или оставка, или уволнение
По нормалните държави искат оставка и за по-малки провинения, а съм сигурен, че Домустчиев като шеф на една от големите компании в България, е попадал в подобна ситуация.
Това за мен щеше да е нормална реакция след тази "случка". По-добре всички да си мислят, че в Лудогорец има гнили круши, срещу които се взимат мерки, отколкото всички да мислим, че "ръководството" им подкрепя подобни неща.
П.С Не подкрепям Лудогорец, аз съм Ботевист.
Разбирам, че управата "няма право да налага забрани на свои служители с кого да контактуват в личния си живот", обаче също така шефовете са длъжни да следят дали техни служители не уронват престижа на цялата организация със своите действия. И съдийския случай е точно такъв в крайна сметка, защото виждаме до каква "истерия" доведе.
Само си спомнете, когато изтекоха "еротични" снимки на някаква учителка или служителка на министерство, преди известно време.Веднага последва или оставка, или уволнение
По нормалните държави искат оставка и за по-малки провинения, а съм сигурен, че Домустчиев като шеф на една от големите компании в България, е попадал в подобна ситуация.
Това за мен щеше да е нормална реакция след тази "случка". По-добре всички да си мислят, че в Лудогорец има гнили круши, срещу които се взимат мерки, отколкото всички да мислим, че "ръководството" им подкрепя подобни неща.
П.С Не подкрепям Лудогорец, аз съм Ботевист.
we are the champions написа:Лудогорец Черноморец от миналия сезон
Лудогорец-Левски
Лудогорец-Литекс
тези футболни срещи ще се преиграят ли![]()
Ако можеш и нещо смислено да кажеш защо, ще е добре. Единствено за мача с Литекс се сещам че бяха спестени (вероятно) по дузпа и за двата отбора.
[center]
[/center]

Raoul_Duke написа:Позицията на Левски: Това беше подигравка с Ботев. Клуб, който даде началото на футбола у нас.
http://plovdivderby.com/index.php?optio ... &Itemid=72