Betchualeng Arnaikem написа:Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:Всъщност обаче решението на Тодоров е правилно и като такова то е било оценено както в съдийските среди, така и от наблюдаващия българските рефери
представител на УЕФА Марк БатаИзлиза, че Домусчиев е прикоткал и човекът от УЕФА, поне от казаното от теб.
И аз самия мисля, че можеше това да е ЧК и ако бях съдия бих го дал, но нищо чудно да има мм.. опция да е само жълт без да се нарушат правилата, нали пусто половината ситуации са "по преценка на съдията".
И защо щеше да покажеш червен картон-защото става дума за играч на "Лудогорец" ли?!
Заради нарушението, мястото и ситуацията, в която идва то. Това го казвам без да оспорвам твърдението, че съдията може да покаже и само жълт картон.
И въобще опита да ми припишеш негативно отношение защото видите ли ставало дума за Лудогорец е характерен за теб и същевременно е една голяма греда. Гледай като я целиш да не е с крак.
Ами ето-ти си убеден, че има нарушение, а аз не. Мястото какво е, та да заслужава червен картон, както и ситуацията? И да, казах, че е заради "Лудогорец", защото се коментира техен мач и ситуация, за която се изписаха един тон мастило и се изтриха сума ти и бутони на клавиатури. Не видях обаче повторение на ситуацията от близък план, а не мисля, че е било невъзможно да се покаже. Този общ план, от птичи поглед, дава съвсем различно виждане на нещата, за разлика от това, което вижда съдията. На достатъчно пристрастни мнения се начетох, като най-фрапиращите са, че била спряна обещаваща атака, без футболистът на "Пирин" да е овладял топката и да дриблира с нея. Обикновена спорна топка, до която и двамата стигат едновременно, но от различни посоки.
Да продължа, че ме прекъснаха:
-Има и друга възможност-съдията не отсъжда нищо, вратарят на "Лудогорец" е близо до ситуацията и има право да играе с ръце, а топката е висока и я овладява. Не ми се мисли какъв вой щеше да настъпи, че не е отсъдил нарушение!