Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Dani Kiki
Контакти:

Re: Случаят "Керчев"

Мнениеот Dani Kiki » 06 мар 2016 15:50

Кашчей написа:
KellyB написа:Просто случая е много фрапантен и Киро Параходчето много бързо задейства подвластните комисии да оневинят придворния рефер на Лудогорец и Гелосания!
:) :) :)

Много добър ник си си избрал-Кели Бънди-имаш нейният потенциал!

А ти от постоянното съжителство с такава грозотия (предполагам си изпълняваш и съпружеските задължения към Баба Яга) съвсем си превъртял и раздаваш мнения за щяло и нещяло.....
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 мар 2016 18:43

Кашчей написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
KellyB написа:Просто случая е много фрапантен и Киро Параходчето много бързо задейства подвластните комисии да оневинят придворния рефер на Лудогорец и Гелосания!

Всъщност обаче решението на Тодоров е правилно и като такова то е било оценено както в съдийските среди, така и от наблюдаващия българските рефери представител на УЕФА Марк Бата
Излиза, че Домусчиев е прикоткал и човекът от УЕФА, поне от казаното от теб.

И аз самия мисля, че можеше това да е ЧК и ако бях съдия бих го дал, но нищо чудно да има мм.. опция да е само жълт без да се нарушат правилата, нали пусто половината ситуации са "по преценка на съдията".

И защо щеше да покажеш червен картон-защото става дума за играч на "Лудогорец" ли?!

Заради нарушението, мястото и ситуацията, в която идва то. Това го казвам без да оспорвам твърдението, че съдията може да покаже и само жълт картон.

И въобще опита да ми припишеш негативно отношение защото видите ли ставало дума за Лудогорец е характерен за теб и същевременно е една голяма греда. Гледай като я целиш да не е с крак.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 мар 2016 18:54

Кашчей написа:

Всъщност обаче решението на Тодоров е правилно и като такова то е било оценено както в съдийските среди, така и от наблюдаващия българските рефери представител на УЕФА Марк Бата
Излиза, че Домусчиев е прикоткал и човекът от УЕФА, поне от казаното от теб.

И аз самия мисля, че можеше това да е ЧК и ако бях съдия бих го дал, но нищо чудно да има мм.. опция да е само жълт без да се нарушат правилата, нали пусто половината ситуации са "по преценка на съдията".

И защо щеше да покажеш червен картон-защото става дума за играч на "Лудогорец" ли?!

Заради нарушението, мястото и ситуацията, в която идва то. Това го казвам без да оспорвам твърдението, че съдията може да покаже и само жълт картон.

И въобще опита да ми припишеш негативно отношение защото видите ли ставало дума за Лудогорец е характерен за теб и същевременно е една голяма греда. Гледай като я целиш да не е с крак.

Ами ето-ти си убеден, че има нарушение, а аз не. Мястото какво е, та да заслужава червен картон, както и ситуацията? И да, казах, че е заради "Лудогорец", защото се коментира техен мач и ситуация, за която се изписаха един тон мастило и се изтриха сума ти и бутони на клавиатури. Не видях обаче повторение на ситуацията от близък план, а не мисля, че е било невъзможно да се покаже. Този общ план, от птичи поглед, дава съвсем различно виждане на нещата, за разлика от това, което вижда съдията. На достатъчно пристрастни мнения се начетох, като най-фрапиращите са, че била спряна обещаваща атака, без футболистът на "Пирин" да е овладял топката и да дриблира с нея. Обикновена спорна топка, до която и двамата стигат едновременно, но от различни посоки.
Да продължа, че ме прекъснаха:
-Има и друга възможност-съдията не отсъжда нищо, вратарят на "Лудогорец" е близо до ситуацията и има право да играе с ръце, а топката е висока и я овладява. Не ми се мисли какъв вой щеше да настъпи, че не е отсъдил нарушение!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 мар 2016 20:09

Както някъде споменах, щом правилника позволява това да е ЖК - тъй да е (не помня в тази тема ли го написах) и при това положение спора какъв е трябвало да бъде картона е приключен.

Това, че много хора надават вой просто защото им е паднало да хейтят по Лудогорец не ме вълнува, не е нищо ново и не означава, че можеш да ме впишеш в тази групичка.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 мар 2016 21:32

Тези платени статии само вредят и няма никаква полза от тях.
Гонг пишат едно, а Спортал друго
аргументираха се хора от Съдийската комисия пред Sportal.bg
http://www.sportal.bg/news.php?news=593460

аз мога да се обзаложа, че нито един от тези хора
1. Никола Джугански - председател

2. Петър Петров - зам. председател

3. Валери Цветков

4.Йордан Гулев

5. Кольо Данев

6. Любчо Славчев

7.Мартин Богдев

дори и мача не са гледали, но вече имат позиция и са я казали на спорталци.

Гонгаджии за да придадат още по-голяма тежест пък написали, че чак Марк Бата дал мнение... :lol:
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 мар 2016 01:46

Те тия охлюви могат да се аргументират и да изкривяват правилника, както си искат. Факт е, че това беше за ЧИСТ ЧК! Точка!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 07 мар 2016 09:31

W84me написа:Те тия охлюви могат да се аргументират и да изкривяват правилника, както си искат. Факт е, че това беше за ЧИСТ ЧК! Точка!
...че и запетайка даже ;)

Betchualeng Arnaikem написа:Това, че много хора надават вой просто защото им е паднало да хейтят по Лудогорец не ме вълнува, не е нищо ново и не означава, че можеш да ме впишеш в тази групичка.
Да, ти си от малкото обективно мислещи противникови фенове тук/адмирации за което/, които са на ясно, че това е една игра - не терен за военни действия :!:
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 мар 2016 18:39

W84me написа:Те тия охлюви могат да се аргументират и да изкривяват правилника, както си искат. Факт е, че това беше за ЧИСТ ЧК! Точка!

Ако можеш и да се аргументираш-цена няма да имаш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 май 2016 01:48

Титлата си е титла,може да е спечелена в най-слабата А група от създаването и,но това няма как да омаловажи успеха.Честито!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 11 май 2016 10:10

GOLEADOR написа:Титлата си е титла,може да е спечелена в най-слабата А група от създаването и,но това няма как да омаловажи успеха.Честито!

Благодаря!

Върни се в “Лудогорец”