Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
KellyB написа:Просто случая е много фрапантен и Киро Параходчето много бързо задейства подвластните комисии да оневинят придворния рефер на Лудогорец и Гелосания!
![]()
![]()
KellyB написа:Просто случая е много фрапантен и Киро Параходчето много бързо задейства подвластните комисии да оневинят придворния рефер на Лудогорец и Гелосания!
![]()
![]()
![]()
![]()
goro_man написа:За съжаление единствените които облъчват са телевизиите който слугуват на работодателя си.Съдията поряза Пирин поне 4 пъти...гледах мача на живо с неутрална компания футболни хора ,единият футболен съдия,тръгнаха си на полувремето...Петринчев беше до нас не можа да проговори и слезе в съблекалнята още в 40 мин.така че не се заблуждавай до грешката на Пирин бяхте трагични.Топката отиваше в футболист на домакините защо не изчака а свирна ???? При положение че спираш играта задължително червен,ако оставиш играта и не стане нищо жълт...
Betchualeng Arnaikem написа:KellyB написа:Просто случая е много фрапантен и Киро Параходчето много бързо задейства подвластните комисии да оневинят придворния рефер на Лудогорец и Гелосания!
![]()
![]()
Всъщност обаче решението на Тодоров е правилно и като такова то е било оценено както в съдийските среди, така и от наблюдаващия българските рефери представител на УЕФА Марк Бата
Излиза, че Домусчиев е прикоткал и човекът от УЕФА, поне от казаното от теб.
И аз самия мисля, че можеше това да е ЧК и ако бях съдия бих го дал, но нищо чудно да има мм.. опция да е само жълт без да се нарушат правилата, нали пусто половината ситуации са "по преценка на съдията".
Мистри написа:KellyB написа:Просто случая е много фрапантен и Киро Параходчето много бързо задейства подвластните комисии да оневинят придворния рефер на Лудогорец и Гелосания!
![]()
![]()
Абсолютен червен картон.
Това момче, писало статията няма нищо общо с журналистиката .
Нищо чудно-като гледам мненията на автора на темата-да е самият той, на ползУ ГелУ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта