Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

KellyB

Re: Случаят "Керчев"

Мнениеот KellyB » 06 мар 2016 14:51

Просто случая е много фрапантен и Киро Параходчето много бързо задейства подвластните комисии да оневинят придворния рефер на Лудогорец и Гелосания!
:) :) :)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 мар 2016 14:55

Тази статия е просто поредното платено доносче (за това е и "водеща новина", разбира се) - Домуса се опитва де си върне поне някаква подкрепа от неутралните зрители, ама... пак ще трябва да раздава безплатни билети и бонус кренвирши ако иска да има публика в мачовете за европейските турнири.

Само за да илюстрирам горната си теза, цялото твърдение на Гонг, че отсъждането е правилно, се крепи на следния довод: "решението на Тодоров е правилно и като такова то е било оценено както в съдийските среди, така и от наблюдаващия българските рефери представител на УЕФА Марк Бата, разкриха източници на Гонг. Според запознати положението е било сериозно дискутирано както от членовете на съдийската комисия, така и от Бата в часовете след мача. В крайна сметка е надделяло мнението, че Тодоров е отсъждил ситуацията коректно."

А моите източници твърдят, че снощи Тодоров е гълтал сперма от Домуса. Необосновано твърдение? Глупости! Нали си имам "източници", и аз като Гонг...

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 06 мар 2016 14:57

KellyB написа:Просто случая е много фрапантен и Киро Параходчето много бързо задейства подвластните комисии да оневинят придворния рефер на Лудогорец и Гелосания!

Абсолютен червен картон.
Това момче, писало статията няма нищо общо с журналистиката .
Нищо чудно-като гледам мненията на автора на темата-да е самият той, на ползУ ГелУ :lol:
Последна промяна от Мистри на 06 мар 2016 15:00, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 мар 2016 14:58

KellyB написа:Просто случая е много фрапантен и Киро Параходчето много бързо задейства подвластните комисии да оневинят придворния рефер на Лудогорец и Гелосания!

Всъщност обаче решението на Тодоров е правилно и като такова то е било оценено както в съдийските среди, така и от наблюдаващия българските рефери представител на УЕФА Марк Бата
Излиза, че Домусчиев е прикоткал и човекът от УЕФА, поне от казаното от теб.

И аз самия мисля, че можеше това да е ЧК и ако бях съдия бих го дал, но нищо чудно да има мм.. опция да е само жълт без да се нарушат правилата, нали пусто половината ситуации са "по преценка на съдията".
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 06 мар 2016 14:59

За съжаление единствените които облъчват са телевизиите който слугуват на работодателя си.Съдията поряза Пирин поне 4 пъти...гледах мача на живо с неутрална компания футболни хора ,единият футболен съдия,тръгнаха си на полувремето...Петринчев беше до нас не можа да проговори и слезе в съблекалнята още в 40 мин.така че не се заблуждавай до грешката на Пирин бяхте трагични.Топката отиваше в футболист на домакините защо не изчака а свирна ???? При положение че спираш играта задължително червен,ако оставиш играта и не стане нищо жълт...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 мар 2016 14:59

Много добър ник си си избрал-Кели Бънди-имаш нейният потенциал!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 мар 2016 15:01

goro_man написа:За съжаление единствените които облъчват са телевизиите който слугуват на работодателя си.Съдията поряза Пирин поне 4 пъти...гледах мача на живо с неутрална компания футболни хора ,единият футболен съдия,тръгнаха си на полувремето...Петринчев беше до нас не можа да проговори и слезе в съблекалнята още в 40 мин.така че не се заблуждавай до грешката на Пирин бяхте трагични.Топката отиваше в футболист на домакините защо не изчака а свирна ???? При положение че спираш играта задължително червен,ако оставиш играта и не стане нищо жълт...

Ако и съдията, с когото си бил в една компания е грамотен, колкото теб..... Дали ще му напишеш името на този съдия все пак, или от хуманитарни подбуди няма да го направиш?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 мар 2016 15:02

Betchualeng Arnaikem написа:

Всъщност обаче решението на Тодоров е правилно и като такова то е било оценено както в съдийските среди, така и от наблюдаващия българските рефери представител на УЕФА Марк Бата
Излиза, че Домусчиев е прикоткал и човекът от УЕФА, поне от казаното от теб.

И аз самия мисля, че можеше това да е ЧК и ако бях съдия бих го дал, но нищо чудно да има мм.. опция да е само жълт без да се нарушат правилата, нали пусто половината ситуации са "по преценка на съдията".

И защо щеше да покажеш червен картон-защото става дума за играч на "Лудогорец" ли?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 мар 2016 15:03

Мистри написа:

Абсолютен червен картон.
Това момче, писало статията няма нищо общо с журналистиката .
Нищо чудно-като гледам мненията на автора на темата-да е самият той, на ползУ ГелУ :lol:

Не е червен, дори не е сигурно, че има нарушение.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

mozart
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот mozart » 06 мар 2016 15:36

Толкова много некадърни съдии не се бяха събирали скоро тук. Да се смее ли човек или да плаче? :) :) :)
Умаразата от зеления жезъл влезнал дълбоко до просълзяване отприщва такава злоба, че масата е загубила разсъдък! :lol: :lol: :lol:
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”