Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот korteneca » 14 фев 2016 19:40

Интересно ми е какво стана с новата ви емблема? Нали правихте конкурси а-у... :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 16 фев 2016 14:43

korteneca написа:Интересно ми е какво стана с новата ви емблема? Нали правихте конкурси а-у... :roll:

Ние "работата" си я правим бавно и ни харесват.
А някои други са като зайците, цък-цък и хайде по гръб!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 25 фев 2016 15:07

Интересно ми е как феновете на Лудогорец гледате на възможното "преместване" на отбора?

Но по ми е интересно какво чувствате, когато от ръководството на "любимия" ви отбор ясно показва, че пет пари не дават за Разград и феновете там?

Какво изпитвате, когато ясно се показва, че футбола в Разград и Лудогорец не е за феновете, а за Кирил Домусчиев? И че за някой и друг лев си вдига багажа и ви отебава и отива да си развива проектчето другаде?

И последно: защо вашия кумир, гуру и господар не иска да плаща за концесия? Нали е велик бизнесмен с несметни богатства? Защо винаги заплашва с местене и закриване, когато трябва да даде некой лев или нещо не му е угодно? И как вие, феновете, се чувствате, когато знаете, че великия проект на Разград виси на милостинята на един не особено уравновесен егоманиак?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 фев 2016 15:42

Интересното в случая, е че нещата се разсмърдяха ей така, за ден два. От две години бистрят тая концесия. Киро 16 млн., общината 4 млн. Концерти правиха, с титла откриха трибуната, Бойко и министър Горанов дойдоха, единия да реже ленти, другия да показва турникети...
И изведнъж изкочиха тия 0,5% от нетните приходи. Смърдящото, от политическа гледна точка е, че сега общината и кмета са от различна боя.

Иначе много пъти съм казвал, че Лудогорец нямат фенска маса, която може да окаже натиск на собственика и политиката на клуба. Това ако се случи с Левски, ЦСКА, Ботев или Локо Плд феновете първо ще разпънат президента на клуба, че плаши с местене, второ, ако бяха ЦСКА, щяха да счупят общината.

Жалко за феновете.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 25 фев 2016 16:34

Нищо не е 0.5% Какво по-нормално щом общината предоставя собственост да търси и някакви приходи.
Домусчиев малко преиграва и вероятно си търси повод за абдикация от футбола, най-вероятно натиснат отгоре...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 фев 2016 18:24

eddie написа:Нищо не е 0.5% Какво по-нормално щом общината предоставя собственост да търси и някакви приходи.
Домусчиев малко преиграва и вероятно си търси повод за абдикация от футбола, най-вероятно натиснат отгоре...

+1 с една уговорка - че става въшрос за % от нетни приходи от стадиона (продажба на билети, кетъринг и т.н.) ... ако е за цялата дейност на Лц, е грешно и нагло.

Киро говори несвързано ..... Твърди, че е инвестирал 25 млн в стадиона, а е готов (уж) да го зареже заради половин процент!?!
При нетен приход от 1 млн, това прави 5к, което е смешно.
Кучето е заровено другаде .....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 25 фев 2016 18:51

Red_Neck написа:
eddie написа:Нищо не е 0.5% Какво по-нормално щом общината предоставя собственост да търси и някакви приходи.

+1 с една уговорка - че става въшрос за % от нетни приходи от стадиона (продажба на билети, кетъринг и т.н.) ... ако е за цялата дейност на Лц, е грешно и нагло.

Киро говори несвързано ..... Твърди, че е инвестирал 25 млн в стадиона, а е готов (уж) да го зареже заради половин процент!?!
При нетен приход от 1 млн, това прави 5к, което е смешно.
Кучето е заровено другаде .....

Именно! Нещо не е както трябва - за политика говорим - ББ, КРИБ и т.н. Това е поръчано отгоре - може ББ да "спаси" положението накрая.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 25 фев 2016 20:35

Сега ще си проличи имат ли гражданска позиция хората от Разград. Според мен би трябвало да подкрепят общината си, защото тези пари ще отиват за тяхното благо - социални дейности, инфраструктура и т.н. Така и Домусчиев като види, че отбора му остава без публика ще клекне. Вместо това те избират да подкрепят бизнесмена, което за мен е странна позиция.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 25 фев 2016 22:52

bobonikolov написа:Сега ще си проличи имат ли гражданска позиция хората от Разград. Според мен би трябвало да подкрепят общината си, защото тези пари ще отиват за тяхното благо - социални дейности, инфраструктура и т.н. Така и Домусчиев като види, че отбора му остава без публика ще клекне. Вместо това те избират да подкрепят бизнесмена, което за мен е странна позиция.

кое му е странното? те са крепостните селяни на домусчиев.

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 25 фев 2016 23:16

samo_levski написа:
bobonikolov написа:Сега ще си проличи имат ли гражданска позиция хората от Разград. Според мен би трябвало да подкрепят общината си, защото тези пари ще отиват за тяхното благо - социални дейности, инфраструктура и т.н. Така и Домусчиев като види, че отбора му остава без публика ще клекне. Вместо това те избират да подкрепят бизнесмена, което за мен е странна позиция.

кое му е странното? те са крепостните селяни на домусчиев.

Така е.Едни са крепостни селяни на Домусчиев,други са крепостни селяни на Шиши,само, че вторите се мислят за граждани.

Върни се в “Лудогорец”