Берое - Лудогорец - 0:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

effect

Re: Вече ме дразни Лудогорец!

Мнениеот effect » 05 дек 2014 22:51

Не им останали финанси хаха Абе "господине" я ми кажи как екскурзията до Букурещ и билета за мача ви бяха осигурени за 5 евро?

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 05 дек 2014 22:53

Предлагам да върне ме всички титли за нашата стогодишна история. Даваме ги на ЦСКА, даваме им и тези, спечелени преди 1948 г. Връщаме и историята, славата, успехите...
Другите отбори да се закрият от утре, да върнат всичко на ЦСКА. Лудогорец и те да си върнат историята. И Литекс, Локотата, и всички.
Даваме и националния отбор на ЦСКА. От утре няма първенство, ЦСКА ще играе само срещу ЦСКА.
Вие сте и историята, и времето, и животът, и големият взрив, и вселената, и всичко!

П.СПредлагам да върнеме всички титли за нашата стогодишна история. Даваме ги на ЦСКА, даваме им и тези, спечелени преди 1948 г. Връщаме и историята, славата, успехите...
Другите отбори да се закрият от утре, да върнат всичко на ЦСКА. Лудогорец и те да си върнат историята. И Литекс, Локотата, и всички.
Даваме и националния отбор на ЦСКА. От утре няма първенство, ЦСКА ще играе само срещу ЦСКА.
Вие сте и историята, и времето, и животът, и големият взрив, и вселената, и всичко!..................

Завистлово, крадливо, неблагодарно племе сме.................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 дек 2014 22:55

След като оплюх селяните от Марек за начина по който си иззуха гащите на Домуз, а после искаха да осакатяват чорбарите.....днес следващия любимец 13 е Бирои! Не стига, че държавата храни отбора, но и те днес се присъединиха към каузата като истински патриоти! Ами давай да спираме да играем и да напускаме шампионата, къв е смисъла, тоя кавал взе 20 000 000 от ШЛ и вместо да купи класни играчи очевидно ще купува мачове! Ако така ще се играе по-хубаво да спираме първенството, нищо общо с феърплея. Ебаси нагло уредения мач, дори не си правеха труда да замажат очите на хората с малко кюскане и 1-2 червени картона зара бойс, направо се хванаха за палците, показно!!! Агата започва да прекалява, не знам за какъв се мисли, изказва се за треньорите на Национала, за не знам си кво....чак за Шистовия газ и Южен поток!!! КЪВ СИ ТИ БЕ, СЕЛСКИ, съвсем литна в облаците. Всеки мач ходят с по 14 човека, повечето отбори не смеят да им скачат или защото вече са се продали, или от страх от картони, наказания и медийно оплюване, че не са патриоти и селяни, недай си Боже да контузят някой делиормански Меси....Смарди та се не трае. ДОмуз дори си нарежда 6-цата, с удобни отбори! Оня ден и Локо Сф му направиха шпалир за 1:5, дори не си правеха труда да играят след почивката, ама поне вкараха 2-3 ритника да изпишат малко вежди! Ако този цирк ще продължава предлагам всички останали клубове да напуснем Първенството и Турнира за Купата, да коронясват Домуз и т'ва е. Не казвам, че не са най-силния отбор, но НЯМАТ НУЖДА от тези прийоми, всички сме наясно, че са силни и класа над нас, другите, ама кво? ДАЙ ДА СЕ ОДУПИМ ВСИЧКИ НА ТОЯ ПАЛЯЧО С ЕГОТО МУ ??? Берое поне дух имаха, днес бяха като някакви нефелни педеруги :?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Re: Берое - Лудогорец - 0:4

Мнениеот Bojko Berojko » 05 дек 2014 23:20

Днес изглеждахме като посрани и недоклатени,това е истината!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

BEROE 88

Мнениеот BEROE 88 » 05 дек 2014 23:22

Аре да не се правим на мега силен отбор.Мача се игра.В Хасково пак бе уговорен сигурно.Черно Море 4-0 падаме.Просто играем когато ни върже според мача.Берое не влиза в уговорки и не получава помощ от съдии.Това е истината.
1986,2010,2013

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 дек 2014 23:32

Въпросът не е, че сте загубили, нито резултатът. То си личи когато един отбор играе или пък симулира игра.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

nov_potrebitel
Контакти:

Мнениеот nov_potrebitel » 05 дек 2014 23:35

BEROE 88 написа:Аре да не се правим на мега силен отбор.Мача се игра.В Хасково пак бе уговорен сигурно.Черно Море 4-0 падаме.Просто играем когато ни върже според мача.Берое не влиза в уговорки и не получава помощ от съдии.Това е истината.

Само с ЦСКА влизате в уговорки.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 05 дек 2014 23:36

groti написа:Хубу,де...Уредили били мача..Ама защо с такъв резултат ще го уреждат,а не с гол-два разлика и "мач на кръв"? Лудите са най-добрият отбор в момента в България и мачовете им в турнирите го доказват. Няма нищо страшно в това :roll:

...споко брат , те и розовите ша продадат мача, като дойдат в Разград, ам тогава вече всички ша са го дали :D и тогава няма какво да се съчинява като оправдания и Стойчо ще е разкрит и за най-заблудените;)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 05 дек 2014 23:38

1982 написа:Въпросът не е, че сте загубили, нито резултатът. То си личи когато един отбор играе или пък симулира игра.

Ти сериозно си някакъв болен мозък ..

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 05 дек 2014 23:49

arni написа:
veni__85 написа:Мен ме подразни Дерменджиев в интервюто след мача , като каза навелики отбори-малко 5 пъти ,че им предстои мач в Мадрид. Все едно Левски , ЦСКА , Берое , Ботев и ч. наши отбори никога не са играли такива мачове и не са побеждавали велики отбори.

Кой велик отбор са побеждавали те че немога да се сетя ;) ;) :)

Берое - Ювентус /6световни шампиона/ 1:0
Берое - Аустрия 7:0
Берое - Атлетико Билбао 3:0
Ами вии бе за 50 години поне финал да имахте, че от бившия соц. само България няма финалист. Сега сети ли се?

Върни се в “Лудогорец”