[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5YNtyDClj_o[/youtube]
Дузпата ми е много по-добра от дузпата ти!!!На 0:34 сек. от записа........
Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч
kanara1978 написа:IvailoRz написа:АЗ ЗАСЛУЖАВАМ ОТБОРА МИ ДА ИГРАЕ В ШЛ ! Аз , персонално заслужавам , защото съм ходил по села и паланки както казах , ходил съм на гостуване в Мъдрево , Шумен (някво село до Шумен по - скоро) , Силистра във В група( около 700-800 човека на финала на В група) . После в Б група ходихме над 1000 човека до Силистра , Търговище и т.н Почти не пропусках мач на стадиона във В група ... какво да говорим за Б , въпреки че дори през ума ми не е и минавала мечта или мисъл ,че някога ще спечелим купа , шампионат , а камоли да играем в ЛЕ , да отсраним Партизан , Лацио , да бием ПСВ и т.н. А какво остава да играем с Реал Мадрид и Ливърпул в ШЛ .... ей за това аз заслужавам тоя отбор , и никой от вас няма право да ми казва какво заслужаваме и какво не .... намерете човек с пари (то с пари много ама с акъл малко) , който да харчи разумно и т.н . а не скачайте на хора които работят , които вдигнаха футбола в Бг , които направиха европейски клуб и отбор , които ще направят европейски (може би първия) стадион..... айде чао , мисля да спра да влизам да гледам комплексарските мнения на 20 човека . Били обединили всички против Лудогорец .... пф боли ме фара за мнението на 100-200-1000 лумпена ...всичко се вижда като дойдат мачовете от Европа и тогава се вижда всеобщното мнение на нормалния запалянко .
П.С. Поздрави на семейството от СтЗ ,които седяха до нас ,гледахме и коментирахме хубавия мач заедно и после ни пожелаха да газим в ШЛ .
Иво,Бай Иван каза да те питам че е стар и забрява на коя дата Домусчиев плащаше за да пишете хубави коментари в ГОНГА за Лудогорец.Днеска има обява във Jobs.bg ФК ЛУДОГОРЕЦ търси безкрупулни хора които са ПОДЛОГИ И МИЖАТУРКИ.ДА ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА.БРУТНА ЗАПЛАТА 1500 ЛВ
От канарче толкова!

Аз съм от Микре Юнайтед
Вашто проклятие са Дерменджиев и Генов.Що те вземете и Радуканов та да заприличат на едни герой на Д.Донев.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
loko29 написа:Вашто проклятие са Дерменджиев и Генов.Що те вземете и Радуканов та да заприличат на едни герой на Д.Донев.
Може и прав да си! Много ме беше яд, че уволниха Стоев след равен и загуба, а Дерменджиев вече има повече лоши резултати. Мисля, че Стоев щеше да изкара отбора до групите и без тази драма, но кой знае!
Аз съм от Микре Юнайтед
- kanara1978
- Контакти:
Покайте се СЕЛЯНИ.Домуса ще му свършат парите и ще има плач и скърцане със зъби.Съдиите няма да ви свират вече дузпи за неправилно Дишане.Пийте СИРОМАШКА КРЪВ,на всички други отбори,но ще дойде видьовден
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Не очаквах подобен резултат, но Лудогорец не заслужи победата. Да са играли като хората...
Не трябва да омаловажаваме играта и на Берое, старозагорци направиха каквото може в този мач.
Заслужена точка за Берое, заслужено загубени 2 от Лудогорец.
Дузпата не я коментирам, точно този момент го пропуснах и така и не изгледах повторение.
Не трябва да омаловажаваме играта и на Берое, старозагорци направиха каквото може в този мач.
Заслужена точка за Берое, заслужено загубени 2 от Лудогорец.
Дузпата не я коментирам, точно този момент го пропуснах и така и не изгледах повторение.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
За всички фенове които ни плюят и ни натякват колко ни мразят, ами нормално, щот' сме на върха. Я да сме на 7-8 място и играемс юношките да видите как ще станем симпатични. Те и Литекс минаха по тоя път....
Помня какъв кеф беше като бихме Славия с 6:0 още есента на 2011 г..как ни се кефяха как играем, щот' мислеха ще сме накъде 6-8 място....ама после като се намесихме и объркаме сметките на "грандовете" и друга песен се запя. Вече три години се пее песента на омразата !
За мача, на фона на пропуснатите положения - Берое тярбваше да спечелят мача, но имат уникални дръвчета напред - Мапуку (който е по-бърз и от светлината) и Венци, както и нашия бивш Бакалов който имаше 2 чисти положения.
някой говвореха за съдията, да наблюдават изявите на костотрошачите Иво, Зафиров, сърбежа, Веско Пенев. То това е стила на Берое, яко в краката на противниците извън твърдата игра и бързи контри. така играха и за купата при 2:1, просто тогава успяхме да обърнем...А и сега имаха един стабилен Макенджиев, който честно казано е една класа над Караджата..
А Гошко Костадинов прегръщаше Марелиньо като любовница на няколко пъти, а получи само един жълт.Вероятно и затова бе приет разноспосочно от разградската публика -едни го освиркваха, други му ръкопляскаха.
И един положителен аспект, мисля че двете агитки си подвикваха "Българи" -"юнаци", което заслужава адмирации. Колкото и да се дърлим, все си мисля че провинциалните клубове имат повечко допирни точки, отколкото с шопята, които мразят всичко и всеки...
Помня какъв кеф беше като бихме Славия с 6:0 още есента на 2011 г..как ни се кефяха как играем, щот' мислеха ще сме накъде 6-8 място....ама после като се намесихме и объркаме сметките на "грандовете" и друга песен се запя. Вече три години се пее песента на омразата !
За мача, на фона на пропуснатите положения - Берое тярбваше да спечелят мача, но имат уникални дръвчета напред - Мапуку (който е по-бърз и от светлината) и Венци, както и нашия бивш Бакалов който имаше 2 чисти положения.
някой говвореха за съдията, да наблюдават изявите на костотрошачите Иво, Зафиров, сърбежа, Веско Пенев. То това е стила на Берое, яко в краката на противниците извън твърдата игра и бързи контри. така играха и за купата при 2:1, просто тогава успяхме да обърнем...А и сега имаха един стабилен Макенджиев, който честно казано е една класа над Караджата..
А Гошко Костадинов прегръщаше Марелиньо като любовница на няколко пъти, а получи само един жълт.Вероятно и затова бе приет разноспосочно от разградската публика -едни го освиркваха, други му ръкопляскаха.
И един положителен аспект, мисля че двете агитки си подвикваха "Българи" -"юнаци", което заслужава адмирации. Колкото и да се дърлим, все си мисля че провинциалните клубове имат повечко допирни точки, отколкото с шопята, които мразят всичко и всеки...
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Берое изпуснаха зорлем победата. Факт!
Някой от феновете на Биовет се похвали как ходел на мачове на Лудогорец във В и Б група. И затова заслужавал да гледа ШЛ.
Ама това са два различни отбора.....
Друг пък прозрял преди не знам колко си години на мач на Несебър с Л-ц, че Биовет ще играе в ШЛ
Определено някои хора не сте добре и това е закономерно - "изчистване" след поредното голямо хапче, явно важи и за феновете .....

Друг пък прозрял преди не знам колко си години на мач на Несебър с Л-ц, че Биовет ще играе в ШЛ

Определено някои хора не сте добре и това е закономерно - "изчистване" след поредното голямо хапче, явно важи и за феновете .....

1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
- greenlandia
Ще ходи ами,като каже Домус Ага, къде ще отиде,ако не на мач?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ