dreben23 написа:Нямате моята подкрепа за жалост, но пък няма да ми падне нищо ако ви пожелая късмет.
Ако Лудогорец обаче покаже, че е по-добрият отбор, ще победи и без да чака късмета.

Късметът не идва, ако нямаш нужните качества, мисля, че Лудогорец има приличен отбор, но не и за участие в групите. И ми се струва твърде прибързано едно влизане в Шампионската лига, ама със сигурност ще се почувствам и приятно, и неприятно ако Лудогорец влезе в тях. Щом Марибор се върна в групите, защо и Лудогорец да не направи своя дебют, въпреки че не съм никак тъп и си давам сметка, че с всеки следващ голям успех на зелените прави оцеляването на любимия ми отбор още по-трудно.

Точно затова истинските армейци сме раздвоени, щото не сме толкова тъпи и можем да направим две и двеста за нещата в българския футбол.

Просто нещата са свързани, колкото и да го отричат всички, успехите на Лудогорец се отразяват най-много върху т.нар. грандове.
Моята обективна прогноза за съжаление от видяното в първия мач е 2, но прогнозите рядко излизат, така че шансовете на Лудогорец са си доста, доста добри.
Ако трябва да съм честен, в Разград очаквам да се лее шампанско и тази вечер, какво пък, после ще минем да ви кажем по едно честито както трябва да правят джентълмените. Да, за жалост на всички нас, Лудогорец ще има честта да премери сили с още по-силни отбори в следващите кръгове.
Ако пък не се случи, злобарите ще си позлорадстват до сутринта както подобава, такъв е светът на футбола за феновете.

Наслука!