Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот snakebite » 07 ное 2012 09:08

tsonpen написа:
vaskonti написа:Това е статистика от всички мачове, а само за домакинските им от този период е 7 години, прекъснат мисля през 2008, когато Локо Сф ги победи 3 или 4 пъти подред.

Да. И мисля, че не са само тези 55 мача, а рекордът е по-голям през този период.

Да рекорда е още по внушителен направих си труда да проверя. Този мач за който се говори е от 4 кръг от сезон 2007/08. Дузпа е свирена чак в 29 кръг, на дербито ЦСКА - Левски 1;1, когато Генов свири дузпа за бутане на Ем. Гъргоров и Велизар Димитров я рееализира, или това прави 79 мача без дузпа ( на 80-тия е свирена) . В същото време преброих още 5 дузпи или 31 дузпи в полза на Левски за този период !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 ное 2012 14:08

OOP написа:въпрос с повишена труност- Кой е ЕДИНСТВЕНИЯ отбор В СВЕТА срещу кбойто в продължение на 50 (петдесет) поредни мача не е свирена дузпа!?!?

Други въпроси всезнайко ?
Изображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 ное 2012 14:48

miro_rz написа:
OOP написа:въпрос с повишена труност- Кой е ЕДИНСТВЕНИЯ отбор В СВЕТА срещу кбойто в продължение на 50 (петдесет) поредни мача не е свирена дузпа!?!?

Момчето си обра крушите :mrgreen: А толкова добре се чувстваше в нашия раздел... И на мачовете на Антибиотик бил ходил, но после призна, че е сънувал ;)
Този случай трябва да го архивираме заедно с твърдението на Илианчо, че мач на Лудогорец с Евертън не се е играл. Мисля, че това са топ изцепките на вражеската агентура ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 07 ное 2012 15:56

"Петев се чуди кой измежду Кишада и Безяк да замести Гъргоров

Словенецът и бразилецът в битка за едно място в атаката на орлите
Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев се чуди кой измежду Жуниор Кишада и Роман Безяк (на снимката) да замести капитана Емил Гъргоров в мача със Славия. Треньорът на шампионите все още се колебае и не е решил на кого от двамата да гласува доверие да поведе атаката на орлите в 'Овча купел'.

Словенецът Безяк дойде в Разград в края на лятото, но все още не е започвал като титуляр."

Дано този, който предпочете Петев да се справи добре. Силно се надявам това да е словенеца, мисля че малко шансове му се дават досега. Дойде с много добра визитка, липсва му обаче сработеност с отбора и повече увереност. Нищо против Кишада, ама ми се иска да видя Безяк как вкарва на Славия ;)

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 07 ное 2012 20:09

tsonpen написа:
miro_rz написа:

Момчето си обра крушите :mrgreen: А толкова добре се чувстваше в нашия раздел... И на мачовете на Антибиотик бил ходил, но после призна, че е сънувал ;)
Този случай трябва да го архивираме заедно с твърдението на Илианчо, че мач на Лудогорец с Евертън не се е играл. Мисля, че това са топ изцепките на вражеската агентура ;)

Цонко за разлика от тебе ходя на работа и нямам време по-цял ден да седя във форума. Не си спомням да съм казвал, че съм ходил на мач на Антибиотик затова не пиши глупости щото явно ти си сънувал на тези мачове по 4000 публика и най-лошо е че продължавате да си измисляте какви големи фенове сте. С няколко дребни провокацийки успях да видя ( и не само аз) колко сте елементарни, комплексирани и най-вече какви лицемери сте. Веднъж обичали отбора и ще дават и по 100 лв после не ходели щото им е скъпо........смешни сте пич....... :arrow: :twisted:
Последна промяна от OOP на 07 ное 2012 20:18, променено общо 1 път.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 07 ное 2012 20:14

miro_rz написа:

Все още никой съдия не е свирил дузпа срещу Лудогорец, откакто разградчани се подвизават в А група, т.е. вече 38 поредни двубоя. За същия период шампионите са изпълнили 8 наказателни удара (7 от тях реализирани).

От началото на миналия сезон досега срещу ЦСКА са свирени 2 дузпи (вкарани), а червените са били също 8 пъти от бялата точка (6 гола). Срещу Левски са отсъдени 3 дузпи (всички реализирани), а сините са получили правото да изпълнят 11-метров удар едва 4 пъти (4 попадения).

Срещу Литекс са свирени 4 дузпи (два пропуска), а в полза на оранжевите – 8 (6 реализирани).

http://www.gol.bg/footballbulgaria/2012 ... upa.140220
Защо гледате статистиката от времената, когато ви нямаше на футболната карта и подкрепяхте отборите от столицата?!?
В "Б" група колко дузпи свириха срещу Лудогорец?!? Ами във "В" група?!? :arrow:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 ное 2012 20:24

OOP написа:Цонко за разлика от тебе ходя на работа и нямам време по-цял ден да седя във форума. Не си спомням да съм казвал, че съм ходил на мач на Антибиотик затова не пиши глупости щото явно ти си сънувал на тези мачове по 4000 публика и най-лошо е че продължавате да си измисляте какви големи фенове сте. Дали имам още въпроси - не нямам с няколко дребни провокацийки успях да видя ( и не само аз) колко сте елементарни, комплексирани и най-вече какви лицемери сте. Веднъж обичали отбора и ще дават и по 100 лв после не ходели щото им е скъпо........смешни сте пич....... :arrow: :twisted:

Да започнем от там, че не се казвам Цонко! За разлика от мен ходиш на работа :?: Браво! Но не знаех, че аз не ходя. Вече ще знам! ;)
Нека не е било на Антибиотик, да е било на Разград 2000. По смисъл е едно и също и в двата случая опашата лъжа. Както сам каза - провокация.
Моля, не говори, все едно всички фенове на Лудогорец сме един и същ човек и спести епитетите си за толкова хора, които не познаваш. Разбирам, че си раздразнен от това, че скочи с двата крака в трапа, който сам изкопа, но ако си мъж - тези неща се преглъщат без обидите, които изписа!
Не каза, получи ли отговор на въпроса си? Нека бъдем конкретни! :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 ное 2012 20:35

OOP написа:
Все още никой съдия не е свирил дузпа срещу Лудогорец, откакто разградчани се подвизават в А група, т.е. вече 38 поредни двубоя. За същия период шампионите са изпълнили 8 наказателни удара (7 от тях реализирани).

От началото на миналия сезон досега срещу ЦСКА са свирени 2 дузпи (вкарани), а червените са били също 8 пъти от бялата точка (6 гола). Срещу Левски са отсъдени 3 дузпи (всички реализирани), а сините са получили правото да изпълнят 11-метров удар едва 4 пъти (4 попадения).

Срещу Литекс са свирени 4 дузпи (два пропуска), а в полза на оранжевите – 8 (6 реализирани).

http://www.gol.bg/footballbulgaria/2012 ... upa.140220
Защо гледате статистиката от времената, когато ви нямаше на футболната карта и подкрепяхте отборите от столицата?!?
В "Б" група колко дузпи свириха срещу Лудогорец?!? Ами във "В" група?!? :arrow:

Ти си спомни на кое място завършихте миналия сезон. Броят на дузпите често е пропорционален на класирането.
Скритият смисъл на въпроса ти е една голяма глупост. И най-явно се вижда от това, че любимият ти отбор всъщност е рекордьорът по това, което намираш за срамно или притеснително. Какво значение има, че говорим за време отпреди 7 години. Тогава сте играли по-силно и срещу вас са се правили повече нарушения. Нещата са логични, но трябва малко да се мисли, не да се правят провокации!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 08 ное 2012 10:20

tsonpen написа:
OOP написа:Цонко за разлика от тебе ходя на работа и нямам време по-цял ден да седя във форума. Не си спомням да съм казвал, че съм ходил на мач на Антибиотик затова не пиши глупости щото явно ти си сънувал на тези мачове по 4000 публика и най-лошо е че продължавате да си измисляте какви големи фенове сте. Дали имам още въпроси - не нямам с няколко дребни провокацийки успях да видя ( и не само аз) колко сте елементарни, комплексирани и най-вече какви лицемери сте. Веднъж обичали отбора и ще дават и по 100 лв после не ходели щото им е скъпо........смешни сте пич....... :arrow: :twisted:

Да започнем от там, че не се казвам Цонко! За разлика от мен ходиш на работа :?: Браво! Но не знаех, че аз не ходя. Вече ще знам! ;)
Нека не е било на Антибиотик, да е било на Разград 2000. По смисъл е едно и също и в двата случая опашата лъжа. Както сам каза - провокация.
Моля, не говори, все едно всички фенове на Лудогорец сме един и същ човек и спести епитетите си за толкова хора, които не познаваш. Разбирам, че си раздразнен от това, че скочи с двата крака в трапа, който сам изкопа, но ако си мъж - тези неща се преглъщат без обидите, които изписа!
Не каза, получи ли отговор на въпроса си? Нека бъдем конкретни! :)

Няколко пъти ти казах да не се изказваш неподготвен, защото си нямаш престава кого познавам и кого не. Не виждам как съм скочил с двата крака в трапа , след като всички, които се нахвърлихте върху мен сте там........ :) Не съм казал нищо подигравателно и срамно - не е свирена дузпа с/у Лудогорец и много добре знаех кой е рекордьора.......Но по начина, по който реагирахте явно вас ви е срам и ви стана неудобно лекичко.... :) За пореден път показахте колко сте интелигентни.......Айде живи и здрави и стига сте се опитвали да скачате толкова нависоко...не ви е по силите :arrow:
От „Фен клуб Сектор Г”:

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 08 ное 2012 10:43

Момчета, четох статия, от вчера, в популярен спортен сайт, че договорът на Барт изтича в края на сезона и не му се предлага нов. А отдолу, в коментарите, някой (най-вероятно ваш фен) беше писал, че лошото е, че и Данчо Минев ще изпуснете по същия начин. Стана ми странно, защото и двамата са едни от най-твърдите ви титуляри в защита. Можете ли да споделите нещо по въпроса, пък било то и само предположения, които сте чули?
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Лудогорец”