Жребий за групите на Лига Европа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Жребий за групите на Лига Европа
Едни домакински хиксове с ЦСКА и Еспаньол са напълно реални, но излизаме за победа... , а с Варошите е време за разплата 

висша математика:31 ≠ 4 

Кошмарна група, редена сякаш от мазохисти или зложелатели на Лудогорец.
Да, ЦСКА Москва може би не са сред по-тежките алтернативи от първа урна, гледах им състава, мисля че нямат силите и потенциала да се борят за титлата в Русия тази година, градят нова защита след епохата на братята Березуцки и Игнашевич, а това често е дълъг, мъчителен и изпълнен с провали процес, но въпреки това руските и украинските тимове не се дават без бой в този турнир, често минават групите и стигат напред, а стилът им е по-скоро неудобен за Лудогорец.
Проблемите обаче идват най-вече от трета и четвърта урна. От Еспаньол очаквам да са убедителни лидери в групата и срещу тях мисията е абсолютно невъзможна. Единствено в Москва биха могли да загубят точки. Единственият въпрос е дали някоя от победите биха си я взели икономично.
За Ференцварош казах каквото имам да казвам. Чувството за реванш рядко води до нещо положително. Трудно е да се каже те къде са и ние къде сме, но унгарците просто са пред нас във футболно отношение и би било добре нашите клубове да се разминават с тях по европейските терени в близките години.
Най-добре щеше да бъде в групите на Рома, Юнайтед и Севиля (въпреки първоначалните ми притеснения). Също задоволително щеше да бъде при Динамо, Спортинг, Порто и Бешикташ.
Успех все пак и дано да бъркам.
Да, ЦСКА Москва може би не са сред по-тежките алтернативи от първа урна, гледах им състава, мисля че нямат силите и потенциала да се борят за титлата в Русия тази година, градят нова защита след епохата на братята Березуцки и Игнашевич, а това често е дълъг, мъчителен и изпълнен с провали процес, но въпреки това руските и украинските тимове не се дават без бой в този турнир, често минават групите и стигат напред, а стилът им е по-скоро неудобен за Лудогорец.
Проблемите обаче идват най-вече от трета и четвърта урна. От Еспаньол очаквам да са убедителни лидери в групата и срещу тях мисията е абсолютно невъзможна. Единствено в Москва биха могли да загубят точки. Единственият въпрос е дали някоя от победите биха си я взели икономично.
За Ференцварош казах каквото имам да казвам. Чувството за реванш рядко води до нещо положително. Трудно е да се каже те къде са и ние къде сме, но унгарците просто са пред нас във футболно отношение и би било добре нашите клубове да се разминават с тях по европейските терени в близките години.
Най-добре щеше да бъде в групите на Рома, Юнайтед и Севиля (въпреки първоначалните ми притеснения). Също задоволително щеше да бъде при Динамо, Спортинг, Порто и Бешикташ.
Успех все пак и дано да бъркам.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Силна група! Ще има интересни мачове. Лудогорец ще се бори за второто място със ЦСКА Москва.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Лудогорец с 1 или 2 точки в тази група. Всеки ще си взима своето точно срещу тях. Боксова круша 

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Плюйте колото искате Лудогорец и Гела, но те показаха на всички там червено-сини шефчета, босове, полуграмотни директорчета и тн., че със правилмите хора и инвестиции може да се става шампион и да се играе успешно в Европа като за български отбор.
КАУЗА КОЛЕЖА!
ImmortaL_1000 написа:Реално поне едно добро нещо направиха Лудогорец. Взеха парите от влизането в групите на лига Европа. Но ще излезем от там със напълнен памперс.
Е и ? Програма максимум беше самото влизане и грабване на кинтите. От тук нататък всичко е бонус . Дано играем освободено ,пък и да завършим с 1 точка няма драма. За тази година целта в Европа е постигната. Аз дори бих се съсредоточил в ефбет лигата , че да не дръпнат другите докато се занимаваме в Европа.
Не знам защо някой хора очакват че след като опитват едно и също нещо ще има различен резултат. Ференцварош победиха на 2 пъти Лудогорец само преди месец без никакви драми във най-важния мач за сезона на Лудогорец. Със сигурност не е добър жребий. Както казах по-рано в темата за отпадането могат да благодарят на "класата" на новата си милионна звезда Икоко, който Нгуен го направи луд и в Унгария и в България. С класата която показва Лудогорец съвсем очаквано е да завършат в групата без победа.
- Unforgiven_M
- Контакти:
Искаше ми се да ви се падне Юнайтед, с кеф бих отишъл до Олд Трафорд и резултатът съвсем нямаше да ме интересува, но... паднаха ви се някакви ... отборченца. Успех!
Ако погледнете урните и коефициентите - на хартия минахте леко, защото от водачите получихте един от най-слабите и от последната урна съвсем най-слабият. Така че по-лесна група трудно би се случила. А дали имате класа да я преминете ще видим в следващите мачове!
Ти да нямаш връзка нещо с Нострадамус?
Това е лафът на деня :D
Ако погледнете урните и коефициентите - на хартия минахте леко, защото от водачите получихте един от най-слабите и от последната урна съвсем най-слабият. Така че по-лесна група трудно би се случила. А дали имате класа да я преминете ще видим в следващите мачове!
matador1 написа:С Ференцварош би било интересно да се паднете също. А, да, и ще е голям цирк, ако докарате оригинално ЦСКА в България.
Ти да нямаш връзка нещо с Нострадамус?

rasputin_nk написа:Мечтаният мач е факт ЦСКА - Еспаньол
Това е лафът на деня :D
Кофти жреби за Лудогорец - хем трудно преодолима група, хем не особено атрактивни отбори! Все пак влизането в групите на ЛЕ си е успех, най-малкото защото ще има някаква възвращаемост на вложените пари за селекция тази година. Притеснителното за клуба обаче е, че пак старите кучета трябваше да вадят горещите картофи!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
botevplovdiveoe написа: че със правилмите хора може да се става шампион и да се играе успешно в Европа като за български отбор.
Абсолютно. В България с правилните хора се постигат невъзможни другаде неща