ШЛ - Лудогорец - ФК Мол Види - 25.07.2018 - 20:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: ШЛ - Лудогорец - ФК Мол Види - 25.07.2018 - 20:00 ч.

Мнениеот ivan56 » 23 юли 2018 10:50

Хубаво е да четеш как сини и червенооранжеви се гърчат от злоба :mrgreen:
Обясняват за школи, традиции, фенове и тн щуротии.
Ще каже човек, че играят със собствени юноши, а не една камара печки, стадионите им пълни на всеки домакински мач.
Лош, лош Домус :lol:

------
Победа за Лудогорец с два гола разлика.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

мили

Мнениеот мили » 23 юли 2018 11:42

Рутиниран отбор са, но победа за Лудогорец с 2 - 0

kopernikus

Мнениеот kopernikus » 23 юли 2018 12:11

Sstefanov написа:
kopernikus написа:
Sstefanov написа:
kopernikus написа:Разградчани са безапелационният фаворит и в двата мача с маджарите. И да ги отстранят това в никакъв случай не им гарантира участие в групите на ШЛ.
С малко повечко късмет като миналата година обаче имат голям шанс да играят в групите на ЛЕ.

Лудогорец е един много добър и печеливш бизнес-проект, който в никакъв случай не допринася с нещо за повдигане нивото на българския футбол.

И как го реши това, че не допринасят ? Кой допринася ? цска тире София? Или може би моят Левски с отпадане в първият кръг? Славия на дебелият, който остана без син заради схемите, които прави ? Ботев ли където дори самият им тренер не вижда добро бъдеще ? Или другите отбори, които едвам намират кинти да участват във великата А група. Кой бе кой допринася за българският футбол? Чалгаря Попов ли в Русия? Божи гол 86 или Ники плешивото ? Слачев където не може да си каже името или метър високият Спас? Гела е гнусен схемаджия, ама отборът му е единственият нормален в тая държава (че ги подпират е ясно, винаги са го правили със силният на деня и винаги ще е така). Ти ли допринасяш повече за футбола в България от тях? Или дружките ти ? Кажи бе шматко, кой?

Когато се води спор или диалог с някого, държа да се запази културния и учтив тон! Това е мое мнение и явно не важи за теб ШМАТКО!
Ако си беше направил труда да прочетеш внимателно и да вникнеш в съдържанието на написаното от мен, щеше да се въздържиш от прибързаната си и абсолютно просташка реакция!
Написал съм го ясно и отново ще кажа, че проекта на К. Домузчиев "Лудогорец" е един добър и печеливш бизнес-проект. Проект от който въпросният господин печели хубави пари, които в повечето случаи отиват в личния му джоб. Проект започнат с активната помощ и подаръци от държавата. Господин Борисов хариза 4,5 милиона лева държавни пари за строежа на така наречената трибуна "Моци". На кмета на Разград му извиха ръцете за да даде на братя Домузчиеви градския стадион на концесия за мижавите 16.000 лева годишно. За сравнение Ганчевия ЦСКА-София следва да плаща 62.000 лева месечно за стадион "Българска армия". Друг е въпроса дали ги плаща въобще. В момента все още нещата около дължимите от братя Домузчиеви 52 милиона лева за БМФ събират прах в Адмистративния съд.
"Лудогорец е на път да спечели за 8 път шампионата на България и макар че уж развива някаква младежко-юношеска школа до момента няма абсолютно никакъв принос за напредъка на националния ни футбол. Като изключим минималните участия на В. Стоянов, С. Дяков и бразилеца с български паспорт Марселиньо. Имената на тези тримата не се срещат вече в списъка на националния ни отбор.
Да, отбора носи някакви си там точки, коефициенти и пари за клуба (отчасти и за другите) и с това се приключват нещата!
Самият проект няма никаква футболна перспектива и занапред ще носи само дивиденти (не задълго) на собствениците си. Разград няма футболни традиции, нито някакъв хинтерланд, който да му налива свежа кръв във футболната школа. Да не говорим за привърженици!
Системата там е"купувам третокласен чужденец за малко пари и го продавам на някой баламурник като второкласен за много пари". Примери за това са и Кайсара, и Кафу и оня там в Италия Паулино ли беше. Да си чул да се говори нещо за тях. Така ще бъде и с Пластун, който никога не е бил някакъв особено добър футболист.
Може да попиташ защо все пак идват някои що-годе добри футболисти в Разград като Шверчок, Горалски, Кешеру след като делиорманския отбор не представлява някаква дори средна величина в европейския футбол?
Отговора е прост - заради дебелите пари, които не биха получили другаде. Така например един Кешеру получава по 800.000 евра годишно. Пари, които не си го позволяват дори някои клубове в Германия, Италия, Англия, Испания.
Дано успееш да вденеш какво искам да ти кажа? :mrgreen:

И след изписаното, ще те затапя само с 1 твоя реплика. Домуса бил взел стадиона за 16к годишно а Ганчев плаща 62к. Сега, ако не си най големият идиот на света, искам да те попитам как може да сравняваш обект (стадион) в град Разград и стадион в ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ (стадион в Борисовата градина). Изобщо имаш ли представа какво се случва в реалният сват.
Само с тази глупост, която написа няма смисъл да продължавам да ти отговарям.

Нещастнико! Не ми се прави на интересен с твоето андрешковско остроумие. Изглежда, че ти сам си сложи тапата на .... хайде да не споменавам къде!
Концесиятая за стадиона в Разград е 16.000 лева годишно а не месечно, докато микренското клубче следва да плаща по 62.000 месечно!
В Разград имаш една модерно обзаведена арена докато в Борисовата градина се намира едн развалина химически тоялетни, чиято смрад стига до Цариградското шосе.
Или според твоето "затапване" искаш да убедиш всички, че годишният наем на тристаен апартамен в някой комплекс в подножието на Витоша е нормално да е равностоен на модерен стадион и всичко в и около него па макар и да е в дълбоката провинция.
Така че бъди така добър и не си пъхай гагата в неща от които нищо не отбираш.
Констатирам че макар да си привърженик на моя любим син клуб си много, ама много изкуфял.

Относно това дали Домузчиев щял да бъде по-честен бизнесмен ако си влага средствата в София, никога и никъде не съм твърдял, че тези от София са по-добра стока.
Дали ще се казват Ганчев, Стефанов, Русев, Гигов, Батков или който и да е друг от забогателите господа в периода на "преходната демокрация" отговора ми е директен и конкретен.
Това са хората, които корумпираха окончателно и съсипаха не само клубния, но и националния ни футбол.
А колкото до Домузчиев, мога спокойно да се обзаложa с теб, че след някоя друга година и той ще цъфне в София, а разградския му проект ще последва примера на Ганчевия.
Комунягата, който преди сърбаше в шкембеджийницата свинската пача, прибави към менюто си аспержи и трюфели и стана аристократ.
из "История на прехода"

kopernikus

Мнениеот kopernikus » 23 юли 2018 12:21

IvailoRz написа:Айде бе 100-200 ?! Как няма някъде статистика. Почти съм сигурен ,че ако не най-много ,то поне Лудогорец е в топ 3 на продажба на фланелки и други фен артикули. Колкото пъти съм ходил на базата все има семействя с деца ,които си купуват иначе въобще не евтини артикули. Аз лично до сега съм дал 300 лв за тениски..

Това че ти си дал 300 лева за тениски на "Лудогорец" ти прави чест! Иначе няма смисъл да споря за очевАдни неща. Всеки който е гледал мачове на разградчани сам се е убедил доколко зеленобелите шалове, тениски и прочее на разградския клуб доминират по оскъдно населените трибуни на стадиона.
Иначе извън Разграяд, където населението е предимно чуждоговорящо и от минаретата се чува по няколко пъти дневно виене от високоговорителите, можеш да видиш понякога някой местен с тениска на "Фенербахче", "ГалатаСарай" или "Бешикташ", но не и на "Лудогорец" :)
Комунягата, който преди сърбаше в шкембеджийницата свинската пача, прибави към менюто си аспержи и трюфели и стана аристократ.
из "История на прехода"

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 юли 2018 14:09

Леля Галинка, пак са я пуснали в отпуск от болница “Св. Наум” и шари из форума. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 23 юли 2018 19:23

2-1
Левски завинаги в моето сърце![

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 23 юли 2018 20:31

kopernikus написа:
IvailoRz написа:Айде бе 100-200 ?! Как няма някъде статистика. Почти съм сигурен ,че ако не най-много ,то поне Лудогорец е в топ 3 на продажба на фланелки и други фен артикули. Колкото пъти съм ходил на базата все има семействя с деца ,които си купуват иначе въобще не евтини артикули. Аз лично до сега съм дал 300 лв за тениски..

Това че ти си дал 300 лева за тениски на "Лудогорец" ти прави чест! Иначе няма смисъл да споря за очевАдни неща. Всеки който е гледал мачове на разградчани сам се е убедил доколко зеленобелите шалове, тениски и прочее на разградския клуб доминират по оскъдно населените трибуни на стадиона.
Иначе извън Разграяд, където населението е предимно чуждоговорящо и от минаретата се чува по няколко пъти дневно виене от високоговорителите, можеш да видиш понякога някой местен с тениска на "Фенербахче", "ГалатаСарай" или "Бешикташ", но не и на "Лудогорец" :)

Ти явно живееш в друг свят или така си обясняваш нещата, както ти харесва. Като твоят Левски има традиции и много фенове, къде са те сега в най-трудният момент? Стадионът в Разград последнята година се е пълнил до край не веднъж, а това че няма ултраси е положително.
Относно въпросът с населението и етносът в околните на Разград села ще кажя, че явно не си ходил там. Масово хората подкрепят Лудогорец, а това че харесват и турски грандове не е проблем нали? Масово българският фен се обявява за фен на някой европейски гранд, защо ли? Явно сини и червени не могат да дадат това удоволствие от победата, особено след появата на Лудогорец!
Бъди здрав и мисли по-малко, защо поредният мафиот е избрал провинциален отбор, а не софийски. Факт е обаче, че всичко в този клуб се прави професионално, докога ще видим. Софийските ги видяхме, а и не само...
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 юли 2018 22:42

Мачът няма да е лесен и Лудогорец не трябва да допуска гол.
Изображение

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 24 юли 2018 08:15

kopernikus написа: Нещастнико! Не ми се прави на интересен с твоето андрешковско остроумие. Изглежда, че ти сам си сложи тапата на .... хайде да не споменавам къде!
В Разград имаш една модерно обзаведена арена докато в Борисовата градина се намира едн развалина химически тоялетни, чиято смрад стига до Цариградското шосе.
Приятелю, точно оттук иде разликата - Домусчиев инвестира в "игрище с пейки", преди 8 години ( ок. 2 мил.), за да се стига въобще до концесията от 2016, докато ГГ още не съм чул да е дал пари - примерно за емблема ?!

kopernikus написа:Концесиятая за стадиона в Разград е 16.000 лева годишно а не месечно, докато микренското клубче следва да плаща по 62.000 месечно!
Да го кажем така: Все едно си се разбрал с хазаина, да си санираш жилището за сметка на наема , а в другия случай - да си плащаш целия наем, докато се срути, като на никой не му пука...;) Така излиза ли ти сметката?!

За мача: 2:(надявам се на 0)
висша математика:314 :idea:

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 24 юли 2018 11:02

За мен Лудогорец е част от "голямата игра" на родния футболен бизнес, типичен за Източна Европа! Нещата са обвързани, знаят всички, работата опира до това, покрай прането на пари футболът да носи лични печалби, а дружествата да кретат, националният отбор вечно да чака щастието да се класира някъде.
Големият проблем все пак идва от самата същност на родния футбол с неговите "специалисти" и играчи. Там е занаятчилъка, който се мисли за велик, но все му пречи нещо - я сметките на ФИФА и УЕФА (страхуват се от българите и ги прецакват), я безпаричието и т.н. Подрастващите футболисти са подбирани на случаен принцип, синчета на бивши футболисти, на "полезни" родители, малцинства с послушание и пр., и, като добавиш и липсата на визия как да се изгражда комплексно играча, стигаш до хилавите ни, ялови дрибльорчета, за които хъс в играта се подразбира да се блъскат като безумни в някой тесен участък на терена.
Всичко това е основата, върху която се разви уродливия футболен бизнес в България! И тъй като стартът започна с експлоатация на успехите на финалите в САЩ'94, им трябваше "светъл пример", който да разтупва зажъднялото за успехи, изстрадало българско сърце, чакащо да се повтори САЩ'94!!!. И такъв пример се случи Лудогорец, основа на цялата уродливо развила се криминално-футболна картина у нас. Кой е виновен не е от значение, защото всички имат принос, а и интерес да е такава картината. Лудогорец просто е един от главните фактори, които я увековечават!
Ще бие, вероятно, Видеотон, а и да не ги бие, все тази! Кучето си лае, керванът си върви... а ние тук се хващаме за гушите кой е по-,по-, -най.

Върни се в “Лудогорец”