Ботев (Враца) - Лудогорец | Купа (1/16)| 20.09.2016 | FT 0:4
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Нападнаха фенове на Лудогорец, 70-годишна жена пострада!
Абе прави сте предните двама, ама всеки, който е бил в сектор Гости на Лц Арена определено има какво да си връща на тия...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- slash1912
- Контакти:
Враца са диви селяци,скачат на бой на по-слаби и малобройни агитки.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
sin4ec написа:Абе прави сте предните двама, ама всеки, който е бил в сектор Гости на Лц Арена определено има какво да си връща на тия...
На 70-ет годишната жена ли имат да си връщат?!?
Твоята баба ако и се случи нещо такова как ще реагираш?
Моята я изпохапаха питбули, защото органите на реда бездействаха, след като баба ми е четвъртата им жертва!
Тази държава спи и трябва някой да я събуди!
- Долно уйно
- Контакти:
sin4ec написа:Абе прави сте предните двама, ама всеки, който е бил в сектор Гости на Лц Арена определено има какво да си връща на тия...
Феновете, какво общо имат с въпросният сектор?
Да разбира ли, че ако ме изгонят от Герена и срещна случаен левскар на пътя аз трябва да го пребия?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
На мен да ми скочи ок , ама на стари хора и деца е малко плачебно и смешно .
Нека сега да копаят градинките из Враца !
Нека сега да копаят градинките из Враца !
Определено бих се срамувал от такова мнение...след време предполагам и ти!
1.За хиляден път го повтаряме - клетката е такава заради група идиоти, които застрашиха живота на нищо неподозиращи хора, просто дошли да гледат мач.
2.Не след дълго сектора за гости ще бъде съвсем друг, но след подобни изцепки не знам дали си заслужава.
3. Мисля, че е крайно време да се вземат сериозни мерки подобни инциденти да не се случват. Но трябва желание, както от клубовете, така и от БФС, така и от органите на реда. Но явно някои хора се страхуват да не изгубят електорат.
-
- Контакти:
кога ще престане домусчиев да задължава работниците си да ходят на такива мачове? 70 годишна баба ще ми ходи на гостуване за купата срещу отбор от б група с микробус. звучи абсурдно.
fixxxsers написа:sin4ec написа:Абе прави сте предните двама, ама всеки, който е бил в сектор Гости на Лц Арена определено има какво да си връща на тия...
Определено бих се срамувал от такова мнение...след време предполагам и ти!
1.За хиляден път го повтаряме - клетката е такава заради група идиоти, които застрашиха живота на нищо неподозиращи хора, просто дошли да гледат мач.
2.Не след дълго сектора за гости ще бъде съвсем друг, но след подобни изцепки не знам дали си заслужава.
3. Мисля, че е крайно време да се вземат сериозни мерки подобни инциденти да не се случват. Но трябва желание, както от клубовете, така и от БФС, така и от органите на реда. Но явно някои хора се страхуват да не изгубят електорат.
Не, няма да се срамувам. Селендурщината в Разград при наше гостуване е страшна, но това не е по темата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Долно уйно
- Контакти:
Цитираният сайт от първият пост не е представил случилото се, както е било.
Случило се е на около 20км от Враца, автобуса се е движил и се е наложило да спре заради стадо овце на пътя, при което движещият се зад тях автомобил с четирима мъже на възраст между 38 и 58 години са се опитали атакуват автобуса с феновете.
Същите са задържани от полицията, пострадали фенове на Лудогоец няма
Случило се е на около 20км от Враца, автобуса се е движил и се е наложило да спре заради стадо овце на пътя, при което движещият се зад тях автомобил с четирима мъже на възраст между 38 и 58 години са се опитали атакуват автобуса с феновете.
Същите са задържани от полицията, пострадали фенове на Лудогоец няма
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Кретените да ги осъждат и тва е. Писна ми да ме е срам да казвам, че съм футболен фен - заради такива неандерталци.
Евала на бабката, че ходи по мачове, едва ли ще спре сега
Но тая баба... пред очите ни се разду ебати случая - нападнати фенове на Лудогорец >>> сред тях имало и баба >>>> бабата е бита >>>> бабата е пострадала. Утре ще чета, че са я изнасилили. Малко по-сериозно
Евала на бабката, че ходи по мачове, едва ли ще спре сега

Но тая баба... пред очите ни се разду ебати случая - нападнати фенове на Лудогорец >>> сред тях имало и баба >>>> бабата е бита >>>> бабата е пострадала. Утре ще чета, че са я изнасилили. Малко по-сериозно