Локомотив Пд - Лудогорец | 2:2 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Локомотив Пд - Лудогорец | 28.08, 21:15 | Diema Sport 2
Хаха някакви селяци по трибуните се дракат с най-добрия треньор в България!
Втори мач гледам на Локото и втори мач съм впечатлен от отбора, който е направил Илиан Илиев. Много ми харесаха Райнов и Дани Кики, а класата на Камбура е вечна. Заслужаваха трите точки, но пак добре, че измъкнаха поне една. Не съм сигурен всичко ли беше наред със засадите при двата гола на Лудогорец, но ОК, минало е вече, не ги е свирил чернодрешкото.
А Лудогорец днес почти удариха абсолютното дъно - ако не беше Владо Стоянов щяха да са 11 чужденци - майната ѝ на тая бразилска "национална кауза".
А Лудогорец днес почти удариха абсолютното дъно - ако не беше Владо Стоянов щяха да са 11 чужденци - майната ѝ на тая бразилска "национална кауза".
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
alexdb написа:На тимчето на Домузчето вече и засади ли не се свирят?
И гледам като някой от домузчетата ритне противник се отсъжда фал за домузчетата и жълт картон за ритнатия.
Честита победа на Локо. Съдийчето им отне две точки
Да бе, трябваше да свири 11 метровия в полза на Лудогорец, и да изпълнят във вратата пак на Лудогорец!
Еднооки ли сте, какво?
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Raid написа:Втори мач гледам на Локото и втори мач съм впечатлен от отбора, който е направил Илиан Илиев. Много ми харесаха Райнов и Дани Кики, а класата на Камбура е вечна. Заслужаваха трите точки, но пак добре, че измъкнаха поне една. Не съм сигурен всичко ли беше наред със засадите при двата гола на Лудогорец, но ОК, минало е вече, не ги е свирил чернодрешкото.
Кажи в кой водещ отбор в Европа няма чужденци?
Raid написа:Втори мач гледам на Локото и втори мач съм впечатлен от отбора, който е направил Илиан Илиев. Много ми харесаха Райнов и Дани Кики, а класата на Камбура е вечна. Заслужаваха трите точки, но пак добре, че измъкнаха поне една. Не съм сигурен всичко ли беше наред със засадите при двата гола на Лудогорец, но ОК, минало е вече, не ги е свирил чернодрешкото.
Гледай си там Аденинжи,Нар,Деса и другите изключително класни българи,ние не можем да намерим такива към този момент

- batmanlevski
- Контакти:
IvailoRz написа:Хаха някакви селяци по трибуните се дракат с най-добрия треньор в България!
първо , това е публиката на един от най-истинските отбори у нас , а не на някоя еднодневка и второ когато този треньор спечели поне един път Шампионска Лига като Люпко Петрович тогава викай ,че бил добър , дотогава само може да си мечтае да му лъска чепиците !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- batmanlevski
- Контакти:
IvailoRz написа:Raid написа:Втори мач гледам на Локото и втори мач съм впечатлен от отбора, който е направил Илиан Илиев. Много ми харесаха Райнов и Дани Кики, а класата на Камбура е вечна. Заслужаваха трите точки, но пак добре, че измъкнаха поне една. Не съм сигурен всичко ли беше наред със засадите при двата гола на Лудогорец, но ОК, минало е вече, не ги е свирил чернодрешкото.
Гледай си там Аденинжи,Нар,Деса и другите изключително класни българи,ние не можем да намерим такива към този момент
ами не можете и няма да намерите, те затова Левски ви скриха топката , а Моти още го боли кръста от финтовете на Бабатунде

нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
IvailoRz написа:Raid написа:Втори мач гледам на Локото и втори мач съм впечатлен от отбора, който е направил Илиан Илиев. Много ми харесаха Райнов и Дани Кики, а класата на Камбура е вечна. Заслужаваха трите точки, но пак добре, че измъкнаха поне една. Не съм сигурен всичко ли беше наред със засадите при двата гола на Лудогорец, но ОК, минало е вече, не ги е свирил чернодрешкото.
Кой си ти, бе, да ми казваш кого да гледам?!? Нещо много насериозно почвате да се вземате кремвиршите, даже и оценки за публиката на Локо давате и се разпореждате кой какво да прави? Я марш обратно на село при овцете.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
- buhata_prime
- Контакти:
batmanlevski написа:IvailoRz написа:Хаха някакви селяци по трибуните се дракат с най-добрия треньор в България!
първо , това е публиката на един от най-истинските отбори у нас , а не на някоя еднодневка и второ когато този треньор спечели поне един път Шампионска Лига като Люпко Петрович тогава викай ,че бил добър , дотогава само може да си мечтае да му лъска чепиците !
Кога Люпко спечели Шампионска лига, ела ми се обади! Преди 25 години КЕШ се е печелил с 6 мача. Аре стига глупости, че сте ми смешни вече с тия "исторически" постижения от времето на черно-бялата телевизия!

buhata_prime написа:batmanlevski написа:IvailoRz написа:Хаха някакви селяци по трибуните се дракат с най-добрия треньор в България!
Кога Люпко спечели Шампионска лига, ела ми се обади! Преди 25 години КЕШ се е печелил с 6 мача. Аре стига глупости, че сте ми смешни вече с тия "исторически" постижения от времето на черно-бялата телевизия!
И то с друг отбор