Лудогорец - Виктория Пилзен | 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Лудогорец - Виктория Пилзен

Мнениеот Soulen » 14 авг 2016 16:17

Дано Лудогорец победи напук на злобарите. Айде феновете на етрополе са ясни, ама левскарите да падат на нивото да стискат палци на чужд отбор срещу български е срамно. Най-малкото нашата икона се е борил за цяла България и е срамно да се подкрепя чужд отбор срещу български от фенове на Левски.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 авг 2016 16:27

Red Warrior написа:
damyanov1963 написа:
Red Warrior написа:Не съм гледал Виктория, така че прогноза не мога да дам. Лудогорец се пазеха за тях и сините използваха това играейки грубо, което им донесе победата. Ще се противопоставят два различни стила на игра и който направи по-малко грешки ще победи. На мен ми се върти по-скоро Х за мача в София, но да видим.

Когато един отбор се пази за даден мач, не си пуска титулярите, а резервите :idea:

А когато футболистите се пазят от фул контакт заради следващия много по-важен мач - обикновено губят! Чиста грешка беше пускането на повечето титуляри от страна на чичо Гошо - факт!

И още нещо - Лц по-молко грубо ли играха от Левски, даже и червен картон им спестиха, а по твоята логика излиза, че ако влязат в групите на ШЛ тук ще трябва да се борят за оставане в групата, или поне Левски да си ги бие всеки мач.
Всъщност, в сряда най-добре ще се види колко са се опазили.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 авг 2016 16:32

Очаквам предпазлив мач с равен резултат. Ако е 0-0, Лудогорец е фаворит.., при друг ще бъде на кантар.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 14 авг 2016 17:55

0:4 и очаквам много признания за ясновидец.Аз казах.Поздравленията след мача.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 авг 2016 18:42

Надявам се Лудогорец да вземат преднина.
Дано Левски не е дал някакъв жокер на чехите, но мач с мач не си приличат.
Но е твърде вероятно гостите да се опитат да направят срещата физическа битка, при това положение техничните играчи на разградчани в атака, ще загубят предимството си.

2:1 от мен, което смятам, че ще е достатъчно за отстраняването на Пилзен.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 14 авг 2016 18:53

Дали е било грешка пускането на титулярите? Дали загубата от Левски ще разколебае или пък ще мотивира лудите? Отговора ще разберем в сряда. Аз лично мисля, че ще е много трудно. Прогноза 1-1 и развръзка в Пилзен.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 14 авг 2016 19:12

Пичове, стига с тоя криворазбран патриотизъм! Каква България, какви 5 лева? Лудогорец не е националният отбор! НЕ Е! Който не ги подкрепял бил злобар, комплексар и прочие! Както се казва в една реклама: "стига глупости"! Колко българи има в Лудогорец? Колко от тях са млади и перспективни? Този отбор НЕ помага за развитието на футбола. Да, постига успехи, което е похвално, но нито развива футболисти, нито представлява повече от един успешен бизнес проект, който се базира на един човек и се изчерпва с него.

п.с. Забравих да пиша за мача. Моята прогноза генерално е за Лудогорец. Според мен шансовете са 60/40. Добре за тях е да не допуснат гол в първия мач. Прогноза 0-0 или 1-0.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 14 авг 2016 19:41

ZinedineZidane написа:Пичове, стига с тоя криворазбран патриотизъм! Каква България, какви 5 лева? Лудогорец не е националният отбор! НЕ Е! Който не ги подкрепял бил злобар, комплексар и прочие! Както се казва в една реклама: "стига глупости"! Колко българи има в Лудогорец? Колко от тях са млади и перспективни? Този отбор НЕ помага за развитието на футбола. Да, постига успехи, което е похвално, но нито развива футболисти, нито представлява повече от един успешен бизнес проект, който се базира на един човек и се изчерпва с него.

п.с. Забравих да пиша за мача. Моята прогноза генерално е за Лудогорец. Според мен шансовете са 60/40. Добре за тях е да не допуснат гол в първия мач. Прогноза 0-0 или 1-0.

Прочети си подписа и кажи, с какво са зарадвали Ботев цяла България и с какво може да зарадва Лудогорец!
Лудогорец има голямата възможност отново да играе в групите на ШЛ!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

KellyB

Мнениеот KellyB » 14 авг 2016 19:56

krumeto написа:
ZinedineZidane написа:Пичове, стига с тоя криворазбран патриотизъм! Каква България, какви 5 лева? Лудогорец не е националният отбор! НЕ Е! Който не ги подкрепял бил злобар, комплексар и прочие! Както се казва в една реклама: "стига глупости"! Колко българи има в Лудогорец? Колко от тях са млади и перспективни? Този отбор НЕ помага за развитието на футбола. Да, постига успехи, което е похвално, но нито развива футболисти, нито представлява повече от един успешен бизнес проект, който се базира на един човек и се изчерпва с него.

Прочети си подписа и кажи, с какво са зарадвали Ботев цяла България и с какво може да зарадва Лудогорец!
Лудогорец има голямата възможност отново да играе в групите на ШЛ!

И какво ми пука, че 10 малки негърчета играят в ШЛ или ЛЕ?

Върни се в “Лудогорец”