Леевски ще си остане велик само в съзнанието на 20-30 хил. смъркащи .......
Кой друг смята ФК Левски за велик ? Същото е и с Франкенщайн /Микрево/.
Останете си Велики с Великата си история........Да Велико минало но нищо по вече.....
....след години ..... едва ли ще има много да помнят ....Колко сте били велики.....
Левски - Лудогорец | Първа Лига-3.кръг | 1:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Лудогорец | Първа Лига-3.кръг | 13.08.2016 - 21
Много люти шопите бре. Предвиждам една чиста тройка в тяхната врата и после да режат вени пак във форума, а ние чакаме Пилзен.
Аз съм от Микре Юнайтед
edmon_dantes написа:Vura написа:Срещу подобни отбори(средняци, които се затварят от първата минута)трябва да играем агресивно. 0:3 - Кешеру, Кафу и Вандерсон. Трябва да затвърждаваме реномето си на най-великия бг клуб в историята!
Кой се затваря от първата минута? Никога няма да бъдете велик клуб, това го разбери. С един автобус фенове, смешник. Заради ей такива фенове като теб мразя Лудогорец. Моли се Домусчиев да не му писне, че писне ли му... Ще ядете на Вура... да не казвам какво. Левски винаги ще бъде велик, защото има ВЕЛИКА публика. Това си го набий в делиорманската кратуна.
Монте Кристо, не е ли крайно време да обърнете плочата. Това със закриването е демоде. Един въпрос само. Как виждаш Левски да се противопостави на Лудите(Дори и с резервите минимум Х)
Няма какво да си говорим за футбол казват сините и са прави.Как да говорим за нещо,дето в Разград го играят,а в София го гледат,че и пълнят националния стадион за кеф на Домуса.Я си говорете за публика и по точно за велика публика,каквото и да значи това.Какво е публика?От тълковен речник-. Зрители и слушатели на представление, концерт, кинопрожекция и др.; посетители на изложба и др. Възторжена публика. Широка публика.От синонимен речник-(същ.) събрание, посетители, слушатели, зрители, свидетели
(същ.) стечение, народ, тълпа
(същ.) читатели
Никъде не срещам нещо за велика публика,което ме навежда на мисълта че такова нещо не съществува,или го има само в главите на хора замъглени от алкохол и наркотици.Но виж-чел съм за великии хора,велики войни и военачалници,велики футболни отбори...Обаче сини и червени не попадате и в тази графа.И като не попадате в никаква графа,решихте да си измислите такава,също като едни оранжеви дето си измислиха история.То ако се погледнете отстрани,ще видите че и двата отбора не ставате за нищо.Само претенции и измишльотини от рода на велика публика,с представителна извадка от 1000 човека срещу Монтана при откриването на първенството и това на домакински мач.Че какво казахте за великата публика?
1.Левски-Марибор-25000?
2.Левски-Черно море за КБ 14000?
Левски-Лудогорец 14000? А с Монтана колко?1000?2000? Извода-"великата публика" не си харесва отбора,а ходи да гледа Лудогорец,Марибор,Черно море...все отбори играещи футбол и печелещи.Отборите които не печелят не са интересни на "великата публика".Очаквам отново да видя тези "велики" да ходят да гледат Лудогорец следващият кръг.Опровергайте ме ако не е така.
(същ.) читатели
Никъде не срещам нещо за велика публика,което ме навежда на мисълта че такова нещо не съществува,или го има само в главите на хора замъглени от алкохол и наркотици.Но виж-чел съм за великии хора,велики войни и военачалници,велики футболни отбори...Обаче сини и червени не попадате и в тази графа.И като не попадате в никаква графа,решихте да си измислите такава,също като едни оранжеви дето си измислиха история.То ако се погледнете отстрани,ще видите че и двата отбора не ставате за нищо.Само претенции и измишльотини от рода на велика публика,с представителна извадка от 1000 човека срещу Монтана при откриването на първенството и това на домакински мач.Че какво казахте за великата публика?
1.Левски-Марибор-25000?
Левски-Лудогорец 14000? А с Монтана колко?1000?2000? Извода-"великата публика" не си харесва отбора,а ходи да гледа Лудогорец,Марибор,Черно море...все отбори играещи футбол и печелещи.Отборите които не печелят не са интересни на "великата публика".Очаквам отново да видя тези "велики" да ходят да гледат Лудогорец следващият кръг.Опровергайте ме ако не е така.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- damyanov1963
Готвача написа:Няма какво да си говорим за футбол казват сините и са прави.Как да говорим за нещо,дето в Разград го играят,а в София го гледат,че и пълнят националния стадион за кеф на Домуса.Я си говорете за публика и по точно за велика публика,каквото и да значи това.Какво е публика?От тълковен речник-. Зрители и слушатели на представление, концерт, кинопрожекция и др.; посетители на изложба и др. Възторжена публика. Широка публика.От синонимен речник-(същ.) събрание, посетители, слушатели, зрители, свидетели
(същ.) читатели
1.Левски-Марибор-25000?
Пропусна обаче да напишеш, че вашето игрище се пълни само когато гостуват Левски и ЦСКА...
Иначе за печелещите какво да ти кажа..., да спечелихте финала за купата с/у Левски, с което изпълнихте задачата да го изхвърлите от ЕКТ, за да не срами повече България и вие го заместихте достойно с/у Динамо Минск май беше, а с колко паднахте...мммм, а май 1:5, или нещо такова

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
damyanov1963 написа:Готвача написа:Няма какво да си говорим за футбол казват сините и са прави.Как да говорим за нещо,дето в Разград го играят,а в София го гледат,че и пълнят националния стадион за кеф на Домуса.Я си говорете за публика и по точно за велика публика,каквото и да значи това.Какво е публика?От тълковен речник-. Зрители и слушатели на представление, концерт, кинопрожекция и др.; посетители на изложба и др. Възторжена публика. Широка публика.От синонимен речник-(същ.) събрание, посетители, слушатели, зрители, свидетели
(същ.) читатели
1.Левски-Марибор-25000?
Пропусна обаче да напишеш, че вашето игрище се пълни само когато гостуват Левски и ЦСКА...
Иначе за печелещите какво да ти кажа..., да спечелихте финала за купата с/у Левски, с което изпълнихте задачата да го изхвърлите от ЕКТ, за да не срами повече България и вие го заместихте достойно с/у Динамо Минск май беше, а с колко паднахте...мммм, а май 1:5, или нещо такова
Нашето "игрище" се пълни и с Лудогорец, пълнеше се и с Литекс. Вие вашето стадионче с една нормална трибуна нещо не го видях пълно с Монтана, защо така? Къде са феновете "милиони" или тях ги има само с Марибор, на финала за купата и с Лудогорец? Май нещо с твоите камъни по твоята глава
- damyanov1963
Мляко с ориз написа:damyanov1963 написа:Готвача написа:Няма какво да си говорим за футбол казват сините и са прави.Как да говорим за нещо,дето в Разград го играят,а в София го гледат,че и пълнят националния стадион за кеф на Домуса.Я си говорете за публика и по точно за велика публика,каквото и да значи това.Какво е публика?От тълковен речник-. Зрители и слушатели на представление, концерт, кинопрожекция и др.; посетители на изложба и др. Възторжена публика. Широка публика.От синонимен речник-(същ.) събрание, посетители, слушатели, зрители, свидетели
(същ.) читатели
1.Левски-Марибор-25000?
Нашето "игрище" се пълни и с Лудогорец, пълнеше се и с Литекс. Вие вашето стадионче с една нормална трибуна нещо не го видях пълно с Монтана, защо така? Къде са феновете "милиони" или тях ги има само с Марибор, на финала за купата и с Лудогорец? Май нещо с твоите камъни по твоята глава
Да, извинявам се на Лц и Лкс, че ги пропуснах. Я кажи с другите отбори колко се пълни, ако обичаш.
На финал за купата едвам събрахте 2 000 души, щото било в чужд град - на цели 100 км

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Vura написа:navybg написа:Vura написа:Срещу подобни отбори(средняци, които се затварят от първата минута)трябва да играем агресивно. 0:3 - Кешеру, Кафу и Вандерсон. Трябва да затвърждаваме реномето си на най-великия бг клуб в историята!
Ми ако сватбата свири 4и пореден мач Левски-амфетаминец, като нищо може и да ни биете...
За първенство ви бием, където ви хванем.
Нека свирят чужди съдии, пък да видим колко ще биете. Щото така, с по 14 човека лесно... вече с по 16!
Формата е временна, класата е вечна! Нас ни е имало и преди вас, ще ни има и след вас. Домуса като приключи курса, ще изчезнете по-бързо, отколкото се появихте!
Ей има едни, сега ритат у В група, даже пари за нови фанелки нямат...
Sstefanov написа:actrus написа:1-3. Левски са мноооого слааби( по-точно книжен тигър). Ако се докопат до поредните калъфки, ще е истински подвиг за тях
Много ти се вдигна самочувствието селяк. Внимавай с приказките - че до преди 6 години не знаехте къде се намира стадиона в Разград.
Грешиш, стадиона го знаем от пускането му в експлоатация - 1958 г. Нищо, че бяхме в Б и В група. Там се играеше футбол, по-красив от това, който играха вчера, едни сини фолклористи в Пловдив.

Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
navybg написа:Нека свирят чужди съдии, пък да видим колко ще биете. Щото така, с по 14 човека лесно... вече с по 16!
...
Опрвданията започват три седмици преди мачовете и свършват четири седмици след тях.

Този ги разбира нещата по-добре от вас:
"Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отговори на претенциите на Левски срещу съдийството в мача между двата тима от втория кръг на Първа лига (2:2).
„Не съм доволен от играта на Локомотив. Оставете ги тези претенции от Левски, стига с това реване. Да седнат да играят футбол, бе, стига са ревали, бе. Все някой им пречи. Вече от другия мач се събличам и почвам да играя и аз”, лаконичен бе Крушарски."
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!