Лудогорец изтегли Виктория Пилзен в плейофа на ШЛ!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Потенциални съперници на Лудогорец в плейофа на ШЛ!

Мнениеот pampi » 04 авг 2016 09:16

mirodes написа:От петте съперника няма нито един ,който да се откроява и нито един,който да е значително по-слаб от другите.Така ,че който и да се падне няма голямо значение.Всичко си зависи от Лудогорец.Като гледам най-слабото им звено е вратарят.Не е нормално вратар на такова ниво да има 7-8 килограма наднормено тегло.Два от четирите гола на Звезда бяха заради негови грешки-да ти вкарат два гола извън наказателното поле не говори добре за него.Другите линии са общо взето компактни.

Бре, ще го изядете тоя Владо барабар с ръкавиците... :lol:
Най- слабото звено на Лудогорец не е вратарят, а двамата централни защитници, бавни и тромави. Моцко лежи на стари лаври и скоро при сериозен съперник ще бъде разкрит. За първия гол на Звезда поднесоха топката на онова черно момченце на гюме, че и на ждроб ... такова изчистване с глава на топка центрирана от 30 метра няма и при юношите. Изравнителният гол в Разград пък е просто без коментар...
Колкото до жребия, мисля, че слаби отбори няма, пък и залогът от 20-30 милиона евро е голям, всички ще се хвърлят на 100 процента. Който и да се падне, пожелавам на Лудогорец късметът да е с тях и дано се справят с тежката задача.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 04 авг 2016 09:19

Който и да се падне от тези отбори, ще е престъпление да не бъде преодолян ,с този потенциал на Лудогорец!

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 04 авг 2016 09:51

pampi написа:
mirodes написа:От петте съперника няма нито един ,който да се откроява и нито един,който да е значително по-слаб от другите.Така ,че който и да се падне няма голямо значение.Всичко си зависи от Лудогорец.Като гледам най-слабото им звено е вратарят.Не е нормално вратар на такова ниво да има 7-8 килограма наднормено тегло.Два от четирите гола на Звезда бяха заради негови грешки-да ти вкарат два гола извън наказателното поле не говори добре за него.Другите линии са общо взето компактни.

Бре, ще го изядете тоя Владо барабар с ръкавиците... :lol:
Най- слабото звено на Лудогорец не е вратарят, а двамата централни защитници, бавни и тромави. Моцко лежи на стари лаври и скоро при сериозен съперник ще бъде разкрит. За първия гол на Звезда поднесоха топката на онова черно момченце на гюме, че и на ждроб ... такова изчистване с глава на топка центрирана от 30 метра няма и при юношите. Изравнителният гол в Разград пък е просто без коментар...
Колкото до жребия, мисля, че слаби отбори няма, пък и залогът от 20-30 милиона евро е голям, всички ще се хвърлят на 100 процента. Който и да се падне, пожелавам на Лудогорец късметът да е с тях и дано се справят с тежката задача.

Леко с тия милиони, чак толкова не са.Към 15 милиона е едно влизане в групите.Вече от резултатите зависи колко отгоре още.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 04 авг 2016 10:06

За всички предполагащи......
Жребият е дирижиран от УЕФА ..всички знаем за студените и топли топки.....
Първо разбивките за 3 кръг нямат никакво обяснение ...и все се падаме с Партизан , Звезда , Динамо.......
...да не мислите че УЕФА ще пусне всички балкански отбори в групи...а?????

Жребият ще бъде следния :
Лудогорец- Легия ................УЕФА помни изцепките на Легия
Селтик - Дъндок...................Нима очаквате слабака Селтик да остане извън групи
Загреб- Апоел Никозия............ Два три балкански в групи са прекалено много
Залцбург- Апоел Шева Израел............Все пак Залцбург ....пари , реклами ....и пак пари....
Копенхаген - Виктория Пилзен.............

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 авг 2016 10:09

За мен Виктория Пилзен ми се струват най-способния отбор от тези макар че се класираха с гол на чужд
терен с/у Карабах. Тотален антипод на Лудогорец са с 90 %-та чехи в отбора им.
Селтик като нищо може да се издънят няма да им е за първи път, поляците не ми се струват много силни!

Потребителски аватар
ocelot
Контакти:

Мнениеот ocelot » 04 авг 2016 10:11

Радващо е че няма някой за който да си кажеш "с този няма шанс", въпреки това отборите са сериозни и не бива да се подценяват. Най ми допада Селтик но дали ще е добър жребия ще се види след мачовете. Успех на Лудогорец, дано ни зарадват с ново участие в групите на ШЛ та и в България погледаме малко качествен футбол.

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 04 авг 2016 10:13

anons написа:За всички предполагащи......
Жребият е дирижиран от УЕФА ..всички знаем за студените и топли топки.....
Първо разбивките за 3 кръг нямат никакво обяснение ...и все се падаме с Партизан , Звезда , Динамо.......
...да не мислите че УЕФА ще пусне всички балкански отбори в групи...а?????

Жребият ще бъде следния :
Лудогорец- Легия ................УЕФА помни изцепките на Легия
Селтик - Дъндок...................Нима очаквате слабака Селтик да остане извън групи
Загреб- Апоел Никозия............ Два три балкански в групи са прекалено много
Залцбург- Апоел Шева Израел............Все пак Залцбург ....пари , реклами ....и пак пари....
Копенхаген - Виктория Пилзен.............

Ей, големи пророци, големи конспирации! Как може чак толкова навътре да си в нещата, че да знаеш не само пълния жребий, а и дори кой реално ще продължи??? А ако не ти се получат нещата и двойките са мааалко по-различни, дали ще решиш че теорията е грешна, или пак ще намериш начин да навържеш нещата смислово?
За Лудогорец - аз лично не смятам, че Селтик ще са толкова лесно преодолими, колкото пишат повечето тук. Това е един от отборите, които по подразбиране следва да са в групите на ШЛ, дори и да не го заслужава (а те не го заслужават определено). Не знам защо, но мисля че израелците са най-добрия вариант (мое мнение), след това Легия. Но някак си имам предчувствие за Ред бул. Ще вдими скоро кой кого...

Пожелавам успех на Лудогорец и стискам палци за тях срещу когото и да се паднат!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 04 авг 2016 10:28

Легия ми изглежда най сериозния съперник.

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 04 авг 2016 10:30

Всичко е предположения.....няма да се учудя ако така се паднат двойките с малки разлики....
..а за игрите на УЕФА знаем.......какво се учудвате ....да не мислите че има някакъв свободен жребий...
..да ама не......

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 авг 2016 10:36

ShooterMan написа:Олимпиакос си е Олимпиакос! Те бяха единствения отчетлив фаворит и е хубаво, че изхвърчаха. Селтик са доказан евроидиот, можем да ги сравняваме с Левски и Литекс-ЦСКА....

1. "Евроидиотът" "Селтик" е носител на КЕШ, финалист за КЕШ, финалист за Купата на УЕФА.
2. "Евроидиотът" "Левски" е първият български отбор, влязъл в групите на ШЛ, когато все още нямаше "шампионски" и "нешампионски" потоци.
3. Твоето любимо отборче - "еврограндът" от града на мафията може да доближи (не и да постигне) постижението на "Левски" единствено в някой друг живот или паралелна вселена.
4. По темата: Нека да благодарим на лошия чичко Платини за неговата реализирана идея "шампионски и нешампионски" поток, благодарение на която сега можем изобщо да си позволим да коментираме жребия на българския шампион. :lol: За протокола: Тази година в "нешампионския" поток са: Манчестър Сити, Порто, Виляреал, Гладбах, Рома, Монако ... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Лудогорец”