Смяна на караула в А група - анализи, мнения

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Времето на Лудогорец изтече - анализи, мнения

Мнениеот sin4ec » 02 ное 2015 22:41

icko65 написа:Все ми се върти в главата оная титла на Лудогорец-изпуснатата дето се върна след Везалов ден.Дали няма да има return game?

Глупости. Я изгледай онзи мач и по-специално удара с глава на Силва в продължението...не ни вкарвай в олигофренски постановки. Лц ще си станат шампиони.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 ное 2015 22:42

Мисля си, че феновете на хегемона във "В" група не би трябвало да се занимават с работите на големите, а да си гледат собствените тричави червени задници, защото вече на 2 пъти в рамките на няколко дни им се казва в прав текст, че далаверката, замислена от левента от Микре, няма как да стане: "Президентът на Славия и член на изпълкома на БФС Венци Стефанов отново взе отношение по казуса с ЦСКА и отказът на правната комисия да позволи новото дружество на "червените" да наследи старото. Според него, ако изпълкомът позволи това, би било незаконно и няма шанс да се случи. "Дайте да бъдем реалисти и да си кажем истината. Казал съм и на Боби Михайлов да излезе и да каже на хората за какво става въпрос. Има си правна комисия, която отговаря пред ФИФА и УЕФА, има си закони за спазване. Кой е по-важен - Гриша Ганчев или законът? Кое трябва да се спазва? Трябва изпълкомът да каже, да не се спазват законите, така ли?"

http://gong.bg/bg-football/v-grupa/stef ... nno-351348

Венци Стефанов може да е всякакъв, но обикновено е много добре информиран. Така че, Кире, вместо да се занимаваш с "Лудогорец" и "Левски", най-добре задай въпроса, който мъчи цялото червено паство: "Оти ручахме жабетата?... "... :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 02 ное 2015 22:45, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 02 ное 2015 22:43

Кировец написа:
phd написа:В ада само до българския национален казан дявол не се очаква да стои. Който и да се покаже на повърхността, другите изотдолу веднага го дръпват "обратно в кочината", дето вика др. Батков.
Също така присъща черта на нацията е злорадството, кефа от чуждото нещастие, абе въобще - удоволствието, че къщата на Вуте гори, защото "я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле".
Особено важно е, ако си до шия в ла*ната, а някой го опръска по панталона, това "да ти оправи настроението", "да ти оправи деня" и така нататък, щот денят си е крив по принцип, трЕва да се о-прав-и.
Та такива работи. Следейки мненията тук чат-пат, струва ми се, че потребителят, пуснал темата, е отличен пример за нашенски примитивизъм и първосигналност, примесени, естествено (също национална черта), с интелект и аналитична мисъл.

А иначе - нека си падат Л-ц, въобще не ме интересуват. Искам нашите на бият!

[offtopic]Благодаря за спама - завий се през глава, пръцни и спи спокойно!
Понякога е добре като няма какво да кажеш да замълчиш.[/offtopic]

[offtopic]Е, какво има да казвам на някого, който все гледа чуждото нещастие, за да е удовлетворен от живота? Блъскай във форума, друже, желая ти успех, и на теб, и на ЦСКА. Но понякога се поглеждай в огледалото, онова, вътрешното, и си давай сметка в какво те превръща омразата. Жив и здрав![/offtopic]
Последна промяна от phd на 02 ное 2015 22:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 02 ное 2015 22:44

ЕМИЛ написа:
Цецо Чука написа:
zlatan написа:добре,пускаш тема за Лудогорец ок.Правиш кратък анализ ииииииииииииииииииииии третото изречение ти е срещу Левски..

Логично-нещата са свързани и анализа е правилен горе доле.
Тая година може и да ви подарят титлата.

Значи няма шанс да си я спечелим на зеления терен ?

Вече я спечелихте.Ще имате още 3-4 загуби.Толкова.Може да стягате фоерверките.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 ное 2015 22:44

Дамянов, не разбирам какво те дразни? Аз - който смятам, че Левски ще стане шампион или слабия и неузнаваем, разбит отбор на Лудогорец?!

К`во се дърлиш не мога да разбера?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 ное 2015 22:45

phd написа:
Кировец написа:
phd написа:В ада само до българския национален казан дявол не се очаква да стои. Който и да се покаже на повърхността, другите изотдолу веднага го дръпват "обратно в кочината", дето вика др. Батков.
Също така присъща черта на нацията е злорадството, кефа от чуждото нещастие, абе въобще - удоволствието, че къщата на Вуте гори, защото "я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле".
Особено важно е, ако си до шия в ла*ната, а някой го опръска по панталона, това "да ти оправи настроението", "да ти оправи деня" и така нататък, щот денят си е крив по принцип, трЕва да се о-прав-и.
Та такива работи. Следейки мненията тук чат-пат, струва ми се, че потребителят, пуснал темата, е отличен пример за нашенски примитивизъм и първосигналност, примесени, естествено (също национална черта), с интелект и аналитична мисъл.

А иначе - нека си падат Л-ц, въобще не ме интересуват. Искам нашите на бият!

[offtopic]Благодаря за спама - завий се през глава, пръцни и спи спокойно!
Понякога е добре като няма какво да кажеш да замълчиш.[/offtopic]

[offtopic]Е, какво има да казвам на някого, който все гледа чуждото нещастие, за да е удовлетворен от живота? Блъскай във форума, друже, желая ти успех, и на теб, и на ЦСКА. Но понякога се поглеждай в огледалото, онова, вътрешното, и си давай сметка в какво те превръща омразата. Жив и здрав![/offtopic]

[offtopic]И от кога да пишеш за реалностите се води омраза? Много си зле.[/offtopic]

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 02 ное 2015 22:54

Не ми се ще да е така, но тия румънци и бразилци, дето са ги взели, на зимната почивка ще си разберат имената и ще им обяснят що-годе как стоят нещата и дори на 30% ще убият всичко друго в България.

Иначе наистина, ако смятате, че всичко е на 100% политика, защо още гледате?
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 ное 2015 22:58

YoTheReal написа:Не ми се ще да е така, но тия румънци и бразилци, дето са ги взели, на зимната почивка ще си разберат имената и ще им обяснят що-годе как стоят нещата и дори на 30% ще убият всичко друго в България.

Иначе наистина, ако смятате, че всичко е на 100% политика, защо още гледате?

Бре, бре - невиждана раса футбалери с по 5 крака жадни за скъпоценния трофей на А групата... :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 ное 2015 22:59

Кировец написа:Дамянов, не разбирам какво те дразни? Аз - който смятам, че Левски ще стане шампион или слабия и неузнаваем, разбит отбор на Лудогорец?!

К`во се дърлиш не мога да разбера?

Дразни ни евтината ти постановка. Лудогорец ви преби от бой, където ви хвана. Сега си им фен, щото не можеш да схванеш елементарната истина, че не заради политика, а поради бездарието на управлявалите ЦСКА сте на това дередже. Говориш тука глупости за синя титла, но всъщност палиш свещи в джамията( вие ги разбирате само свещите в джамията) да не вземе да стане сакатлък, та сините да са верно първи. Няма да са първи. Набутваш си глупостите,че ЦСКА са преебани по политическа линия, заваллиите. Глупости-именно това ви спаси да не сте пътници много отдавна...
Дразни те, че в Левски се инвестират пари...ами дразни се! И ГГ дава пари в Панчерево, ама никой от нас не се дразни от това. Нали е великан, барайте му се отдолу!
Одит на Левски ли ще правиш? Ами прави по пет на ден, ако искаш. Все тая. Това, което искаш да видиш, никога няма да го видиш. Първо, защото ако е истина, не можеш да го докажеш. И второ, защото не е истина.
Трето-и Борисов, и Ганчев, и Божков при вас станаха ГОСПОДИН. 2.2.16.16-пък господин...айде байгън от евтини постановки!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 02 ное 2015 23:01

sin4ec написа:
icko65 написа:Все ми се върти в главата оная титла на Лудогорец-изпуснатата дето се върна след Везалов ден.Дали няма да има return game?

Глупости. Я изгледай онзи мач и по-специално удара с глава на Силва в продължението...не ни вкарвай в олигофренски постановки. Лц ще си станат шампиони.

Ще си говорииим...След има няма 6 мес.!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Лудогорец”