Лудогорец - Черно Море | Суперкупа 2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Лудогорец - Черно Море | Суперкупа 2015

Мнениеот sandi74 » 12 авг 2015 20:35

Че Рибейро е физкултурник е ясно на всички ама и тази сбирщайн дето са я събрали в Лудогорец и на Гуардиола ще му е трудно да я превърне поне в някакво подобие на отбор :idea: :!:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 авг 2015 20:36

облак написа:
Teo написа:
облак написа:
Teo написа:
облак написа:
Teo написа:Невероятна атмосфера :lol: .............. ЧМ е срам за Варна... да не можеш да напълниш един сектор поне, един... е го къде е Бургас... :!:
@ За ония да не говорим изобщо.

Какъв срам те гони- насред сезон мач без никакъв смисъл в сряда. И аз не можах да ида - учудвам се че въобще има някой на Лазур

Мда.... стандартното оправдание!
@ Има ли желание има и начин! То тоя мач се знае от 2 месеца кога ще е.

На колко години си? Работил ли си някига? Не ми отговаряй - риторичен въпрос. Особено в туристическия бранш, в който сезонът е 2 месеца. Финалът за купата беше май - съвсем друго е. А и беше събота

Наслушал съм се на оправдания... неми ги пускай тука!
@ Искаш ли да подкрепиш любимия си отбор, ще намериш начин за това!
@ Ти са к'во на бира и салата ли си в момента? :lol:
Да, ако си на 16 и бягаш от мама и тате вероятно :mrgreen: Най- много бой да ядеш. Като храниш семейство пак ще си говорим.

Салата се пие с ракия, а не с бира :mrgreen:

:lol:
Мда... ракия в това горещо време ме съмнява как я пиеш, ей само представлявате бе :lol:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 12 авг 2015 20:37

Обикновено работата свършва в 17:00-17:30, да го кажем 18:00. От Варна до Бургас е час - час и половина. Аз от Младост в София до стадионите на "Левски", "Славия" или "Локоморив" ще пътувам толкова, ако не и повече. Така че истината е някъде по средата - неудобно е, наистина, но и се търсят оправдания.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 авг 2015 20:39

gzagorov написа:Обикновено работата свършва в 17:00-17:30, да го кажем 18:00. От Варна до Бургас е час - час и половина. Аз от Младост в София до стадионите на "Левски", "Славия" или "Локоморив" ще пътувам толкова, ако не и повече. Така че истината е някъде по средата - неудобно е, наистина, но и се търсят оправдания.

Истината е че Варна не е футболен град!
@ То и аз да бях на мястото на ТИМ нямаше един лев им дам на тия за база!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 12 авг 2015 20:41

Teo написа:Истината е че Варна не е футболен град!

Според мен Варна е много по-футболен град от много други. Зависи от сравнението.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 авг 2015 20:45

gzagorov написа:
Teo написа:Истината е че Варна не е футболен град!

Според мен Варна е много по-футболен град от много други. Зависи от сравнението.

И Ботев и Локо играха финал в близкото минало и си напълниха сектора до откат, а тия са на 1 час и половина от стадиона и ги мързи да отидат на мач...!
@ Ама работа, ама туризъм, ама спасител, ама нз си какво... толкова и са фенове IRL :idea: Само представляват тука!
@ Даже един Берое си мисля, че ще напълни тоя сектор също!
Последна промяна от Teo на 12 авг 2015 20:47, променено общо 1 път.

облак
Контакти:

Мнениеот облак » 12 авг 2015 20:47

:lol:
Мда... ракия в това горещо време ме съмнява как я пиеш, ей само представлявате бе :lol:[/quote] :mrgreen: За ракия, узо, мастика с лед не си ли чувал. Бира със салата вика.
ПС: На нищо не съм, не ми е кеф сам да си пия ;)
Варна е футболен град до толкова, доколкото тук се е зародила в България тази игра. Но не и откъм фенове. От 350 000 официално население едва ли от футбол се интересуват повече от 30-40%. Камоли от бг футбол. Волея е друга работа
Последна промяна от облак на 12 авг 2015 20:49, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 авг 2015 20:47

облак написа::lol:
Мда... ракия в това горещо време ме съмнява как я пиеш, ей само представлявате бе :lol:
:mrgreen: За ракия, узо, мастика с лед не си ли чувал. Бира със салата вика.
ПС: На нищо не съм, не ми е кеф сам да си пия ;)[/quote]

Е нали гледаш любимия отбор по ТВ... отвори си нещо :lol:
Последна промяна от Teo на 12 авг 2015 20:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 12 авг 2015 20:49

Проблема на Бургас и Варна е,че местните отбори имат едни твърди ядра от около 1000 човека на местните отбори, останалите са сини или червени. В това отношение Пловдив е доста по-напред и много рядко ще намериш местен, който да не е за пловдивски отбор. Оттук идва голямата разлика между Варна и Пловдив, които са близки по население.
Изображение

облак
Контакти:

Мнениеот облак » 12 авг 2015 20:51

gzagorov написа:Обикновено работата свършва в 17:00-17:30, да го кажем 18:00. От Варна до Бургас е час - час и половина. Аз от Младост в София до стадионите на "Левски", "Славия" или "Локоморив" ще пътувам толкова, ако не и повече. Така че истината е някъде по средата - неудобно е, наистина, но и се търсят оправдания.

Час вика - ти летиш през планината ли :D. Човек не ми казвай, че си поредния селяндур убиец на пътя. Аз под 1:45 минути не съм го вземал тоя път. Не ми се мре. Това да не ти е магистрала. Особено лятото има задръствания и в двете посоки одобено на Ахелой. Ти, ако свършеаш някои са до 18
Последна промяна от облак на 12 авг 2015 20:54, променено общо 1 път.

Върни се в “Лудогорец”