Прогноза 1:3
[offtopic]Лудогорец не е национална кауза, а Български футболен клуб. А вие гордеете ли се с Българските успехи? Аз на Левски-Реинджърс бях горд Българин, а след Вердер се напих от мъка!Нямаме много успехи за да се сравняваме със големите,на местно ниво може и да се плюем, но извън пределите на България трябва да сме единни. П.П.Никога не съм бил Левскар, просто милея за родното и съм съпричастен с успехите и неуспехите.[/offtopic]
Милсами - Лудогорец | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 2:1 FT (agg 3:1)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Милсами - Лудогорец | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 21.07, 18:00ч
Ако играят за родино и водка ЛУДОГОРЕЦ гори. 

седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
Най големия зор ще е с Милсами. Помнете ми думата.
Ако отстраним тия дървета с албанците ще е по лесно.
Но за ШЛ няма да стане. За ШЛ варианта е сега Лех да отстрани Селтик и БАТЕ да са поставени и да ги изтеглим.....ако БАТЕ не паднат от Видеотон...в което съм почти сигурен !!!!
Ако отстраним тия дървета с албанците ще е по лесно.
Но за ШЛ няма да стане. За ШЛ варианта е сега Лех да отстрани Селтик и БАТЕ да са поставени и да ги изтеглим.....ако БАТЕ не паднат от Видеотон...в което съм почти сигурен !!!!
Ще е кьорав мач, с много нерви и нулеви възможности за гол!
Все пак Лудогорец ще са победители, но след продължения и дузпи! 0:1 в редовното време! Гол на Моци! Стоянов ще уварди 3 дузпи, а лудогорци ще изпуснат 1!
Все пак Лудогорец ще са победители, но след продължения и дузпи! 0:1 в редовното време! Гол на Моци! Стоянов ще уварди 3 дузпи, а лудогорци ще изпуснат 1!

Дано да биете, ама с тази игра трудно.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
bobo_13 написа:Не съм чул Лц да натякват за каузи. Това, че някои псевдофенове и антиЛц го повтарят постоянно се превърна в мит. Отделно и журналистите раздухват такива фрази и ето на.....
Чуй

Петричев: Участието на "Лудогорец" в евротурнирите е национална кауза
http://vbox7.com/play:81b656322e
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
-
- Контакти:
Vura написа:0:4 - Вура, Марселиньо, Лукоки и Сисиньо.
Ти явно печелиш доста пари от точно познати резултати,а даже и голмайсторите позна.Аз пожелавам краен успех.
Според мен този мач ще е много тегав за разградчани, просто тези ще се затворят и мачът ще влезе в едно отвратително мудно темпо. Въпреки това, прогнозирам 0-1 в редовното време и гол в продълженията, след като Милсами поотпаднат психически и физически.
Последна промяна от TristaNNN на 20 юли 2015 14:22, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

bobo_13 написа:nikikolevst написа:Не съм фен на Лудогорец, но според мен този път ще победят.
Честно казано не ги харесвам, поради много причини, най-вече от постоянното им натякване за каузи и т.н, но сега не е тук времето и мястото да ги коментираме.
Та утре ще победят, поне така си мисля, а ако не успеят ще е по-голям резил от тези на Левски и ЦСКА, та и литекс и другите ни отбори които отпадаха от кой ли не- Имаго това и във футбола.
Прогнозата ми е :
1-3
Не съм чул Лц да натякват за каузи. Това, че някои псевдофенове и антиЛц го повтарят постоянно се превърна в мит. Отделно и журналистите раздухват такива фрази и ето на.....
Единствено съм чувал от тях, че искат подкрепа за българския представител в ШЛ и, че част от приходите от билети отиват за кауза - клиника за ин-витро.
Абсолютно ! Ама съм се уморил да го повтарям , а вече и дори рядко пиша изобщо .
За мача .. продъжаваме без значение как .
- aleksandrov77
Успех на Лудогорец и дано отстраните Милсами, че не ги ли отстраните ще изложите много България и себе си!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!