Проектът "Лудогорец“ не е от полза за спорта !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

scot

Re: Проектът "Лудогорец“ не е от полза за спорта !

Мнениеот scot » 03 дек 2014 11:38

СТОЙНЕ, ЗАСТРЕЛЯЙ СЕ НЕЗАБАВНО!
Шибаняците Левски и ЦСКА /от ЦСКА съм/ станаха кат Лили Иванова! се повтарят, че са номер 1, ама не стават за чеп за зеле.
Зембру и Иртиш - форевър!
НЕ МОЖЕ ОТБОР С МАЧОВЕ И ТОЧКИ ОТ ШЛ ДА Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАПСКИЯ ФУТБОЛ И СПОРТ!!!!!!
Шибаните грандове, които са в сивата футбална икономика /не прават пари от евротурнирите/ и обезмислят първанството на А група са вредните.
А НАЙ-ВРЕДНИ СА КЛАКЬОРИ И ПР-и ДЕТ ПАРАЗИТИРАТ ВЪРХУ ИМЕНАТА ИМ.
Грандовити да прават пари от футбол члез ШЛ - тов да. Да ривът и да продават мачове, чест и достойнстово: това - не!
От каузата върсъсъ директивата ИЗБИРАМ КАУЗАТА.
Щот развива ФУТБОЛИНЯ КЛУБ И ПИЧЕЛИ ОТ ФУТБОЛ. Директивата пичели от далавери и лъжци и измамници кат Лупи.
ОЩЕ ЗНАМ КАКВО НАПРИВИ МИНАЛОТО ЛЯТО! ЗИМБРУ НЕ СЕ ПРОЩАВА. ЗАТВОРЕТЕ СИ ГОЛЕМИТЕ МРЪСНИ УСТИ.
Последна промяна от scot на 03 дек 2014 11:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
k@r@k0nju1
Контакти:

Мнениеот k@r@k0nju1 » 03 дек 2014 11:42

Прав е Стойне. Това отборче скоро ще тръгне по стъпките на латекса, колкото и да им е тъжно на "огромната" маса от фенове на разград, както и на алекси смукачев.

iliyan

Мнениеот iliyan » 03 дек 2014 11:50

volf написа:Вече започвам да си мисля, че това да си обвързан с ЦСКА емоционално е патологично състояние с жестоки емоционални травми!
Тръгнал оня дрисльо (Стойнето), който от 3/4 години се е обявил за спасител на червения клуб да дава оценки кой на кого е нужен.
Какво си създал бе боклук нещастен? - всеки ден по кофа лайна!
Всички плондери ли Ви събраха комунистите в този клуб!!!

Като питаш какво е създал Ст.Манолов вземи се разходи до комплекса Царско Село и ще се убедиш какво е създал. Комплекса се ползва от не е един клуб и дори от националният отбор ! Ти кога ще създадеш такъв комплекс а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

e4sy
Контакти:

Мнениеот e4sy » 03 дек 2014 11:52

Интересно е , че дори не го знам кой е тоя капут..
Излишен ми е като Славия и Локо София..

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 03 дек 2014 11:53

volf написа:Вече започвам да си мисля, че това да си обвързан с ЦСКА емоционално е патологично състояние с жестоки емоционални травми!
Тръгнал оня дебел дрисльо (Стойнето), който от 3/4 години се е обявил за спасител на червения клуб да дава оценки кой на кого е нужен.

Не говори така ,че ще разстроиш Илиянчо и компания .Не виждам смисъл от спорове ,защото всеки си е сложил цветните очила.Самият факт че ЦСКА има толкова фенове е обида за сегашна България .Някой като започне да ми говори за традиции и фенове и ме напушва на смях ..Повечето ЦСКА-ри които обвиняват във "глорихънт" дори не осъзнават ,че ако не ЦСКА ами по някаква причина Локо София или Славия бяха тикани постоянно за титли ,дори нямаше да са фенове на прехваленото си отборче .Познавам "ЦСКА-ри" които са "фенове" ,защото любимият им цвят е червен ..Говоренето за купуване на съдии и мачове е уникално безочливо ,след като постоянно се хвалите с 31 си титли от ,които вероятно имате под 10 заслужени ..Каквото и да говорим всеки си знае своето ,така че не мисля някой да каже нещо ,което ще убеди другите в правотата му ..

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 03 дек 2014 11:53

k@r@k0nju1 написа:Прав е Стойне. Това отборче скоро ще тръгне по стъпките на латекса, колкото и да им е тъжно на "огромната" маса от фенове на разград, както и на алекси смукачев.

Скоро,скоро,колко да е скоро?
фен на еднодневката

iliyan

Мнениеот iliyan » 03 дек 2014 11:56

scot написа:СТОЙНЕ, ЗАСТРЕЛЯЙ СЕ НЕЗАБАВНО!
Шибаняците Левски и ЦСКА /от ЦСКА съм/ станаха кат Лили Иванова! се повтарят, че са номер 1, ама не стават за чеп за зеле.
Зембру и Иртиш - форевър!
НЕ МОЖЕ ОТБОР С МАЧОВЕ И ТОЧКИ ОТ ШЛ ДА Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАПСКИЯ ФУТБОЛ И СПОРТ!!!!!!
Шибаните грандове, които са в сивата футбална икономика /не прават пари от евротурнирите/ и обезмислят първанството на А група са вредните.
А НАЙ-ВРЕДНИ СА КЛАКЬОРИ И ПР-и ДЕТ ПАРАЗИТИРАТ ВЪРХУ ИМЕНАТА ИМ.
Грандовити да прават пари от футбол члез ШЛ - тов да. Да ривът и да продават мачове, чест и достойнстово: това - не!
От каузата върсъсъ директивата ИЗБИРАМ КАУЗАТА.
Щот развива ФУТБОЛИНЯ КЛУБ И ПИЧЕЛИ ОТ ФУТБОЛ. Директивата пичели от далавери и лъжци и измамници кат Лупи.
ОЩЕ ЗНАМ КАКВО НАПРИВИ МИНАЛОТО ЛЯТО! ЗИМБРУ НЕ СЕ ПРОЩАВА. ЗАТВОРЕТЕ СИ ГОЛЕМИТЕ МРЪСНИ УСТИ.

И какво по точно развива ?! Като за 5г от този клуб не е излязло нищо.И освен всичко май това клубче е на загуба и го има защо в началото на темата.
Ти да си чул да са продали някой футболист от Лудогорец на печалба а ?! Май не и вероятността да чуеш е също толкова голяма колкото и досега.
И странно как техен футболист изведнъж се оказа замесен в черно тото а ?! Защо не някой друг клуб , а точно Лудогорец а ?!
Всички обвиняват Славия ,че тото отбор , а обвиняват футболист на Лудогорец !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 дек 2014 11:58

Val3ncia написа:
Тръгнал оня дебел дрисльо (Стойнето), който от 3/4 години се е обявил за спасител на червения клуб да дава оценки кой на кого е нужен.

Не говори така ,че ще разстроиш Илиянчо и компания .Не виждам смисъл от спорове ,защото всеки си е сложил цветните очила.Самият факт че ЦСКА има толкова фенове е обида за сегашна България .Някой като започне да ми говори за традиции и фенове и ме напушва на смях ..Повечето ЦСКА-ри които обвиняват във "глорихънт" дори не осъзнават ,че ако не ЦСКА ами по някаква причина Локо София или Славия бяха тикани постоянно за титли ,дори нямаше да са фенове на прехваленото си отборче .Познавам "ЦСКА-ри" които са "фенове" ,защото любимият им цвят е червен ..Говоренето за купуване на съдии и мачове е уникално безочливо ,след като постоянно се хвалите с 31 си титли от ,които вероятно имате под 10 заслужени ..Каквото и да говорим всеки си знае своето ,така че не мисля някой да каже нещо ,което ще убеди другите в правотата му ..

Е, колко фенове да има ЦСКА - 300 човека като Делиормана, ли :roll: Последния кръг в неделя следобяд, ТРИКРАТНИЯ ШАМПИОН И УЧАСТНИК В ШЛ Лудогорец играе пред 200 човека :shock: Бегай се хвърли от някой мост, че само сваляш средното IQ на държавата :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

TANTAL13
Контакти:

Мнениеот TANTAL13 » 03 дек 2014 12:01

ТАКА КАТО ГЛЕДАМ И ЦСКА И ЛЕВСКИ СКОРО НЯМА ДА ГИ ИМА.
А СТОЙНЕ-то МАНОЛОВ К`ВО Е ТРЪГНАЛ ДА ГИ ЗАЩИТАВА!ВАЖНОТО Е ЛУДАТА ГОРА ПЪЛНИ СТАДИОНИТЕ СЕГА А ЧЕРВЕНИТЕ ЩЕ ГИ ВИДИМ АКО УСТИСКАТ 1-ТО МЯСТО!ДОБРЕ ЧЕ КАТО БЕРОЕ И БОТЕВ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ИМ ЛЯГАТ ТА ДА МОГАТ СИНИ И ЧЕРВЕНИ ДА ДРЪПНАТ НАГОРЕ В КЛАСИРАНЕТО!

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 03 дек 2014 12:03

Абе отрепки прочетете малко кои е Стоине и после плюите.Че ,ако не е неговият комплекс националния ще тренира на националния стадион и ще се влачат кои от Люлин кои от Младост за да направят тренировката.Знаете ли на колко отборчета е предоставял базата без пари за да им дигне поне малко самочуствието.Какво даде Домуса на българският футбол тогава говорете.Отидете вижте колко деца играят без пари там,ама не Гела та Гела.

Върни се в “Лудогорец”