СТОЙНЕ, ЗАСТРЕЛЯЙ СЕ НЕЗАБАВНО!
Шибаняците Левски и ЦСКА /от ЦСКА съм/ станаха кат Лили Иванова! се повтарят, че са номер 1, ама не стават за чеп за зеле.
Зембру и Иртиш - форевър!
НЕ МОЖЕ ОТБОР С МАЧОВЕ И ТОЧКИ ОТ ШЛ ДА Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАПСКИЯ ФУТБОЛ И СПОРТ!!!!!!
Шибаните грандове, които са в сивата футбална икономика /не прават пари от евротурнирите/ и обезмислят първанството на А група са вредните.
А НАЙ-ВРЕДНИ СА КЛАКЬОРИ И ПР-и ДЕТ ПАРАЗИТИРАТ ВЪРХУ ИМЕНАТА ИМ.
Грандовити да прават пари от футбол члез ШЛ - тов да. Да ривът и да продават мачове, чест и достойнстово: това - не!
От каузата върсъсъ директивата ИЗБИРАМ КАУЗАТА.
Щот развива ФУТБОЛИНЯ КЛУБ И ПИЧЕЛИ ОТ ФУТБОЛ. Директивата пичели от далавери и лъжци и измамници кат Лупи.
ОЩЕ ЗНАМ КАКВО НАПРИВИ МИНАЛОТО ЛЯТО! ЗИМБРУ НЕ СЕ ПРОЩАВА. ЗАТВОРЕТЕ СИ ГОЛЕМИТЕ МРЪСНИ УСТИ.
Проектът "Лудогорец“ не е от полза за спорта !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Проектът "Лудогорец“ не е от полза за спорта !
Последна промяна от scot на 03 дек 2014 11:48, променено общо 1 път.
- k@r@k0nju1
- Контакти:
Прав е Стойне. Това отборче скоро ще тръгне по стъпките на латекса, колкото и да им е тъжно на "огромната" маса от фенове на разград, както и на алекси смукачев.
volf написа:Вече започвам да си мисля, че това да си обвързан с ЦСКА емоционално е патологично състояние с жестоки емоционални травми!
Тръгнал оня дрисльо (Стойнето), който от 3/4 години се е обявил за спасител на червения клуб да дава оценки кой на кого е нужен.
Какво си създал бе боклук нещастен? - всеки ден по кофа лайна!
Всички плондери ли Ви събраха комунистите в този клуб!!!
Като питаш какво е създал Ст.Манолов вземи се разходи до комплекса Царско Село и ще се убедиш какво е създал. Комплекса се ползва от не е един клуб и дори от националният отбор ! Ти кога ще създадеш такъв комплекс а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
Интересно е , че дори не го знам кой е тоя капут..
Излишен ми е като Славия и Локо София..
Излишен ми е като Славия и Локо София..
volf написа:Вече започвам да си мисля, че това да си обвързан с ЦСКА емоционално е патологично състояние с жестоки емоционални травми!
Тръгнал оня дебел дрисльо (Стойнето), който от 3/4 години се е обявил за спасител на червения клуб да дава оценки кой на кого е нужен.
Не говори така ,че ще разстроиш Илиянчо и компания .Не виждам смисъл от спорове ,защото всеки си е сложил цветните очила.Самият факт че ЦСКА има толкова фенове е обида за сегашна България .Някой като започне да ми говори за традиции и фенове и ме напушва на смях ..Повечето ЦСКА-ри които обвиняват във "глорихънт" дори не осъзнават ,че ако не ЦСКА ами по някаква причина Локо София или Славия бяха тикани постоянно за титли ,дори нямаше да са фенове на прехваленото си отборче .Познавам "ЦСКА-ри" които са "фенове" ,защото любимият им цвят е червен ..Говоренето за купуване на съдии и мачове е уникално безочливо ,след като постоянно се хвалите с 31 си титли от ,които вероятно имате под 10 заслужени ..Каквото и да говорим всеки си знае своето ,така че не мисля някой да каже нещо ,което ще убеди другите в правотата му ..
k@r@k0nju1 написа:Прав е Стойне. Това отборче скоро ще тръгне по стъпките на латекса, колкото и да им е тъжно на "огромната" маса от фенове на разград, както и на алекси смукачев.
Скоро,скоро,колко да е скоро?
фен на еднодневката
scot написа:СТОЙНЕ, ЗАСТРЕЛЯЙ СЕ НЕЗАБАВНО!
Шибаняците Левски и ЦСКА /от ЦСКА съм/ станаха кат Лили Иванова! се повтарят, че са номер 1, ама не стават за чеп за зеле.
Зембру и Иртиш - форевър!
НЕ МОЖЕ ОТБОР С МАЧОВЕ И ТОЧКИ ОТ ШЛ ДА Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАПСКИЯ ФУТБОЛ И СПОРТ!!!!!!
Шибаните грандове, които са в сивата футбална икономика /не прават пари от евротурнирите/ и обезмислят първанството на А група са вредните.
А НАЙ-ВРЕДНИ СА КЛАКЬОРИ И ПР-и ДЕТ ПАРАЗИТИРАТ ВЪРХУ ИМЕНАТА ИМ.
Грандовити да прават пари от футбол члез ШЛ - тов да. Да ривът и да продават мачове, чест и достойнстово: това - не!
От каузата върсъсъ директивата ИЗБИРАМ КАУЗАТА.
Щот развива ФУТБОЛИНЯ КЛУБ И ПИЧЕЛИ ОТ ФУТБОЛ. Директивата пичели от далавери и лъжци и измамници кат Лупи.
ОЩЕ ЗНАМ КАКВО НАПРИВИ МИНАЛОТО ЛЯТО! ЗИМБРУ НЕ СЕ ПРОЩАВА. ЗАТВОРЕТЕ СИ ГОЛЕМИТЕ МРЪСНИ УСТИ.
И какво по точно развива ?! Като за 5г от този клуб не е излязло нищо.И освен всичко май това клубче е на загуба и го има защо в началото на темата.
Ти да си чул да са продали някой футболист от Лудогорец на печалба а ?! Май не и вероятността да чуеш е също толкова голяма колкото и досега.
И странно как техен футболист изведнъж се оказа замесен в черно тото а ?! Защо не някой друг клуб , а точно Лудогорец а ?!
Всички обвиняват Славия ,че тото отбор , а обвиняват футболист на Лудогорец !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
Val3ncia написа:volf написа:Вече започвам да си мисля, че това да си обвързан с ЦСКА емоционално е патологично състояние с жестоки емоционални травми!
Тръгнал оня дебел дрисльо (Стойнето), който от 3/4 години се е обявил за спасител на червения клуб да дава оценки кой на кого е нужен.
Не говори така ,че ще разстроиш Илиянчо и компания .Не виждам смисъл от спорове ,защото всеки си е сложил цветните очила.Самият факт че ЦСКА има толкова фенове е обида за сегашна България .Някой като започне да ми говори за традиции и фенове и ме напушва на смях ..Повечето ЦСКА-ри които обвиняват във "глорихънт" дори не осъзнават ,че ако не ЦСКА ами по някаква причина Локо София или Славия бяха тикани постоянно за титли ,дори нямаше да са фенове на прехваленото си отборче .Познавам "ЦСКА-ри" които са "фенове" ,защото любимият им цвят е червен ..Говоренето за купуване на съдии и мачове е уникално безочливо ,след като постоянно се хвалите с 31 си титли от ,които вероятно имате под 10 заслужени ..Каквото и да говорим всеки си знае своето ,така че не мисля някой да каже нещо ,което ще убеди другите в правотата му ..
Е, колко фенове да има ЦСКА - 300 човека като Делиормана, ли

Леевски, оле

ТАКА КАТО ГЛЕДАМ И ЦСКА И ЛЕВСКИ СКОРО НЯМА ДА ГИ ИМА.
А СТОЙНЕ-то МАНОЛОВ К`ВО Е ТРЪГНАЛ ДА ГИ ЗАЩИТАВА!ВАЖНОТО Е ЛУДАТА ГОРА ПЪЛНИ СТАДИОНИТЕ СЕГА А ЧЕРВЕНИТЕ ЩЕ ГИ ВИДИМ АКО УСТИСКАТ 1-ТО МЯСТО!ДОБРЕ ЧЕ КАТО БЕРОЕ И БОТЕВ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ИМ ЛЯГАТ ТА ДА МОГАТ СИНИ И ЧЕРВЕНИ ДА ДРЪПНАТ НАГОРЕ В КЛАСИРАНЕТО!
А СТОЙНЕ-то МАНОЛОВ К`ВО Е ТРЪГНАЛ ДА ГИ ЗАЩИТАВА!ВАЖНОТО Е ЛУДАТА ГОРА ПЪЛНИ СТАДИОНИТЕ СЕГА А ЧЕРВЕНИТЕ ЩЕ ГИ ВИДИМ АКО УСТИСКАТ 1-ТО МЯСТО!ДОБРЕ ЧЕ КАТО БЕРОЕ И БОТЕВ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ИМ ЛЯГАТ ТА ДА МОГАТ СИНИ И ЧЕРВЕНИ ДА ДРЪПНАТ НАГОРЕ В КЛАСИРАНЕТО!
Абе отрепки прочетете малко кои е Стоине и после плюите.Че ,ако не е неговият комплекс националния ще тренира на националния стадион и ще се влачат кои от Люлин кои от Младост за да направят тренировката.Знаете ли на колко отборчета е предоставял базата без пари за да им дигне поне малко самочуствието.Какво даде Домуса на българският футбол тогава говорете.Отидете вижте колко деца играят без пари там,ама не Гела та Гела.