Лудогорец изпреварва по коефициент Динамо Загреб

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

ohoboho
Контакти:

Re: Лудогорец изпреварва по коефициент Динамо Загреб

Мнениеот ohoboho » 28 ное 2014 18:03

CSKA 78 написа:
ohoboho написа:Изобщо не звучиш като фен на клуб, дето вече колко години не е помирисвал терен в Европа, преди това едно 20на годинки си оставаше с помирисването на терена ;)
Да не говорим за общия брой международни медали, които е завоювал за цялата си велика история
. Ама предполагам че е от злоба това разминаване ;)

Лудогорец е кръгла нула за 3-4 години история - Левски и ЦСКА са кръгла нула за сумарно над 150 години ;) Не знам дали коефициент не храни, сигурно е по-добре с кренвирши, ама е добре да се напомни на сините и червени фенове друго - публика титли не печели, трябва си играчи ;) А като им гледам титлите на тия клубчета, нещо бедни ще да са били през годините на играчи, а ? ;)

А,не така! Имаме доста международни отличия, освен трите полуфинала в ЕКТ! Разбира се, това нищо не е в сравнение с 1/8 в ЛЕ! :o :lol: :lol: Но се справяме някакси! А, и с висшата математика съм скаран, не знаех, че 3 е по-голямо от 31! :mrgreen:

Мале, мале - не очаквах някой да преброи титлите в А аматьорска футболна група, когато говорим за футбол ... за статистиката на опашкарите на Европа (каквито сме ние и на ниво национал, и на ниво клубове) са важни може би, но говорим за ФУТБОЛ. Такъв в А група няма, никога не е имало, докато фанатично подкрепяте тия, дето го загробват окончателно - няма и да има ;)

Полуфинали в ЕКТ казваш ... от бест-оф селекциите на страните от соц-блока ние сме май единствената държава, която с бест оф си остана до полуфиналите. Едно е държавата да събира всичкото кадърен футболист в един (в нашия случай - два) отбора и да ги праща навън с цел доказване срещу отбори от страни, в които нещата стават по доста различен принцип и съвсем, ама съвсем друго - да излезе един отбор капацитета на Лудогорец и да играе в шампионската ... и то не просто да играе в смисъл на разтъпче както игра Левски, а да вкара някой гол, да вземе някоя точка. Нашият псевдофутбол повече от това никога няма да види така или иначе и е несериозно да има подобен род коментари .. иначе, по принцип си прав - на плейстейшън къп ЦСКА нямат равни, ако го смяташ за международно отличие.
Ония поне играят - колкото могат (не че е много, ама като за български отбор ..), а червено-сините лекенца вече колко години само се разхождат по терена и трошат пара по дискотеките?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 ное 2014 18:05

CSKA 78 написа:
molteni написа:Кои сме НИЕ? Аз съм роден в София. Излишно е да казвам на кой отбор съм привърженик. 8-)

Кои сте вие? Елементарно, вие сте феновете на кренвиршите! 8-) :mrgreen:

Друго си е да си фен на суровината за кренвиршите :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 ное 2014 18:08

CSKA 78 написа:
molteni написа:Кои сме НИЕ? Аз съм роден в София. Излишно е да казвам на кой отбор съм привърженик. 8-)

Кои сте вие? Елементарно, вие сте феновете на кренвиршите! 8-) :mrgreen:

Ние сме горди левскари смешко. В момента се радваме, че и друг отбор постигна, че даже и задмина нашето постижение в ШЛ, ти няма да си жив да видиш твоя отбор вътре, както и аз де :mrgreen:

Вярно е, че нито Левски нито ЦСКА има отличия в Европа. 3 полуфинала са нищо. Почти всички Източно европейски държави имат отбори печелили КЕШ, следователно вие сте една от издънките на соца :mrgreen:

Вашите братя по тен от Стяуа са доста по-реномиран и титолуван отбор от вас. Като кажеш в друга държава Стяуа се сещат кой е отбора, а като кажеш Си Ес Кей и ти викат Москоу???

Дори си нямате собствено име а сте сателитче на оригинала от Москва 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 28 ное 2014 18:08

Розовите от толкова титли и медали в историята си останаха................... в историята :mrgreen:
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 28 ное 2014 18:08

Да не забравяме и факта, че преди години в ШЛ играека само шампионите, т.е. 30-ина отбора и изиграваш 10 мача с 5 отбора (на разменено гостуване) и си шампион. Сега играят по 3-5 отбора от страна :)
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 28 ное 2014 18:08

CSKA 78 написа:
ohoboho написа:Изобщо не звучиш като фен на клуб, дето вече колко години не е помирисвал терен в Европа, преди това едно 20на годинки си оставаше с помирисването на терена ;)
Да не говорим за общия брой международни медали, които е завоювал за цялата си велика история
. Ама предполагам че е от злоба това разминаване ;)

Лудогорец е кръгла нула за 3-4 години история - Левски и ЦСКА са кръгла нула за сумарно над 150 години ;) Не знам дали коефициент не храни, сигурно е по-добре с кренвирши, ама е добре да се напомни на сините и червени фенове друго - публика титли не печели, трябва си играчи ;) А като им гледам титлите на тия клубчета, нещо бедни ще да са били през годините на играчи, а ? ;)

А,не така! Имаме доста международни отличия, освен трите полуфинала в ЕКТ! Разбира се, това нищо не е в сравнение с 1/8 в ЛЕ! :o :lol: :lol: Но се справяме някакси! А, и с висшата математика съм скаран, не знаех, че 3 е по-голямо от 31! :mrgreen:

Наистина нищо не е. ЦСКА при полуфиналите си играе срещу отбори от Св. Ирландия, Малта и някакви други по късмет. Винаги при първото сериозно препятствие са падали.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 ное 2014 18:11

Кашчей написа:Друго си е да си фен на суровината за кренвиршите :mrgreen:

Имаш предвид отпадъци от Лудогорско пиле и соя, нали?! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 ное 2014 18:13

CSKA 78 написа:

Не, имам предвид чистото свинско месо на "Леки" :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 28 ное 2014 18:13

CSKA 78 написа:

Много ги разбираш кренвиршите ми се струва :P
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 28 ное 2014 18:15

k20dan4o написа:
bobo_13 написа:
CSKA 78 написа:
bobo_13 написа:За съжаление никой друг отбор освен Левски и ЦСКА не бяха допускани да печелят трофеи през комунизма и биваха принуждавани да изпращт звездите си в Левски и ЦСКА, за да се борят с/у световния имериализъм на футболния терен. Затова заедно двата отбора за 45 години имат 40 титли.

Като няма аргументи се обръща на политика! :shock: :lol:
То, и Реал Мадрид като кралски клуб започват при Алфонсо XIII и после при Франко, тогава и на тях трябва да им вземем няколко титли и купи на Европа!

???? Каква политика, аз ти казвам факти. Лудогорец от 3 години е в А група и има 3 титли.....какво повече.
Как ще обясниш факта, че през комунизма за 45 години имате 25 титли, а след демокрацията за 25 години....само 6?

Това че са шест говори зле за тях, сравнимо със всички други месни грандове в Централна и източна Европа. По лошото е че тези шест титли са разпокъсани и не са успели определена титла да я дублират веднага на следващата година. Било е - шампион-black friday, шампион-black friday ...

Не мисля, че можете да смятате и поне първите 10-тина години демокрация в сметките, защото там Левски и ЦСКА имат сила по инерция от соца. Всички читави футболяги от провинцията дори масово се засилват след 1990 натам, защото клубовете още имат средства по инерция. По-скоро бройте последните 10 години и оттам нататък, за да се дадете реална представа за нещата.

Върни се в “Лудогорец”