Какво липсва на Лудогорец?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот BadBoy » 24 сеп 2014 22:29

kirogela написа:Авторът казва нещата много точно и културно. За съжаление троловете налазиха темата :roll:

Достатъчно е човек да ти види потребителско име и на мига ще си отговори каква е целта на твоето присъствие във форума.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 24 сеп 2014 22:30

kirogela написа:Авторът казва нещата много точно и културно. За съжаление троловете налазиха темата :roll:

Да, за съжаление! Не знам дали има опция да изтрия няколко мнения, защото само обиди и нямат нищо общо с темата! Както и да е, явно гонг е станал тоалетна за тролове!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 24 сеп 2014 22:30

KAT90 написа: Нямат Феърплей и уважение към останалите отбори.

На Левски и ЦСКА феновете да ми говорят за феърплей и уважение към останилите отбори?Огледайте себе си и тогава критикувайте другите,вие сте абсолютно същите. ;) :shock:

kirogela
Контакти:

Мнениеот kirogela » 24 сеп 2014 22:34

BadBoy написа:

Достатъчно е човек да ти види потребителско име и на мига ще си отговори каква е целта на твоето присъствие във форума.

Виш ся, аз с ника си обиждам един от най-големите престъпници в България, в което няма нищо лошо 8-) Това че той е свързан с даден отбор е отделен въпрос.
Фен на Левски на 24.09.2014г. :
N3-BUL написа:Мъките тепърва започват, ние набираме скорост а розовките тепърва ще търпят провал след провал

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 24 сеп 2014 22:35

moreto vn написа:

На Левски и ЦСКА феновете да ми говорят за феърплей и уважение към останилите отбори?Огледайте себе си и тогава критикувайте другите,вие сте абсолютно същите. ;) :shock:

Ти различаваш ли фенове от ръководство и играчи? Или просто трябваше и ти да спамиш с неадекватен коментар, за да заспиш спокойно?
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 сеп 2014 22:38

kirogela написа:
BadBoy написа:

Виш ся, аз с ника си обиждам един от най-големите престъпници в България, в което няма нищо лошо 8-) Това че той е свързан с даден отбор е отделен въпрос.

Той е станал престъпник преди да поеме Лудогорец или след това и ако е преди това, защо плюеш по него от скоро, тъй като другия ти ник тук във форума е с доста стара регистрация?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

kirogela
Контакти:

Мнениеот kirogela » 24 сеп 2014 22:38

moreto vn написа:

Що се отнася до фенове ти си абсолютно прав. Но не е ли така с феновете на всички отбори? Въпросът е там, че в Лудогорец ръководни фактори, футболисти и дори национални съзтезатели :shock: говорят като някой взет от агитката и не демонстрират никакво уважение към другите отбори. В Левски и ЦСКА се лаят по между си, но само толкова. Няма изказвания от типа на "ние не можем да си позволим да паднем на нивото на онези слабаци от еди къде си".
N3-BUL написа:Мъките тепърва започват, ние набираме скорост а розовките тепърва ще търпят провал след провал

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 24 сеп 2014 22:39

Сефте....
Много е прав автора за поведението на Българските играчи и шефовете. Честно казано май само Дерменджиев не се е изцепвал, ама като знае колко лесно Домуса ще го направи безработен и не смее, че после къде ще работи?
Крайно време е да се осъзнае едно от феновете на отборите от провинцията: ЛЕВСКИ и ЦСКА са и ще бъдат двата гранда на България.
Единствените фенове извън София достойни за уважение за мен са тези от Пловдив, въпреки че ботевци се поизложиха ц последните изцепки покрай Цв.Василев и признания в любов. Бързо забравиха Селския.
Всички останали предпочитат да мразят ЛЕВСКИ и ЦСКА отколкото да си подкрепят отбора. То си е отдавнашна традиция да мразят софиянците, но да драпат към София. Иначе като организация Лудите са отбора с най-добра структура в момента, но тя не е дело на Петричев, а на Домусчиеви. Този цървул ако ги няма тях ще докара отбора до просешка тояга. Братята не искам да ги коментирам, защото предадоха отбора на сърцето си - ЦСКА в труден момент, което с право им напомниха от червената публика. Ето това е простата истина, която прави разликата между тях и сините и червените.
Относно пълненето на стадиона за ШЛ - то не е заради Лудите, а заради техните противници.
Нека си припомним, че и други отбори са пълнили Васил Левски, но никой не е правил драми защо не го подкрепят сульо и пульо за чифт кебапчета. За последно ЛЕВСКИ напълни сам Васил Левски на 23 май тази година... Кой друг е правил подобно нещо?

kirogela
Контакти:

Мнениеот kirogela » 24 сеп 2014 22:40

BadBoy написа:
kirogela написа:
BadBoy написа:

Той е станал престъпник преди да поеме Лудогорец или след това и ако е преди това, защо плюеш по него от скоро, тъй като другия ти ник тук във форума е с доста стара регистрация?

Аз съм във форум доста след като е създаден Лудогорец. Първият ми ник е от началото на тази година.

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 24 сеп 2014 22:41

parazit написа:Не мислите ли,че е малко иронично да говорим за публика при положение,че националния стадион ще е пълен с участието на Лудогорец в 3 мача,а Левски и ЦСКА не са го пълнили до краен предел от 10 години?

Историята Лудогорец си я има вече 3 титли,2 купи и 2 суперкупи 1/8 финал в Лига Европа и влизане в групите на Шампионската Лига.

Я пак за националния стадион? Ще ти припомня само една дата - 23.05.2014 г. Един отбор в трагично състояние от всякакво естество - финансово, организационно, спортно и каквото още се сетиш напълни националния стадион и то не на мач срещу многомилионната селекция на Реал Мадрид в Шампионската, междуконтиненталната или космическата лига, а на един приятелски мач. Защото историята и величието на един отбор не се измерват с купи или титли, а с любовта на феновете. А истинската любов на на истинските фенове не можеш да си купиш дори за всички кренвирши на света!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Върни се в “Лудогорец”