kirogela написа:Авторът казва нещата много точно и културно. За съжаление троловете налазиха темата
Достатъчно е човек да ти види потребителско име и на мига ще си отговори каква е целта на твоето присъствие във форума.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
kirogela написа:Авторът казва нещата много точно и културно. За съжаление троловете налазиха темата
KAT90 написа: Нямат Феърплей и уважение към останалите отбори.
BadBoy написа:kirogela написа:Авторът казва нещата много точно и културно. За съжаление троловете налазиха темата
Достатъчно е човек да ти види потребителско име и на мига ще си отговори каква е целта на твоето присъствие във форума.
N3-BUL написа:Мъките тепърва започват, ние набираме скорост а розовките тепърва ще търпят провал след провал
moreto vn написа:KAT90 написа: Нямат Феърплей и уважение към останалите отбори.
На Левски и ЦСКА феновете да ми говорят за феърплей и уважение към останилите отбори?Огледайте себе си и тогава критикувайте другите,вие сте абсолютно същите.![]()
kirogela написа:BadBoy написа:kirogela написа:Авторът казва нещата много точно и културно. За съжаление троловете налазиха темата
Виш ся, аз с ника си обиждам един от най-големите престъпници в България, в което няма нищо лошоТова че той е свързан с даден отбор е отделен въпрос.
moreto vn написа:KAT90 написа: Нямат Феърплей и уважение към останалите отбори.
На Левски и ЦСКА феновете да ми говорят за феърплей и уважение към останилите отбори?Огледайте себе си и тогава критикувайте другите,вие сте абсолютно същите.![]()
N3-BUL написа:Мъките тепърва започват, ние набираме скорост а розовките тепърва ще търпят провал след провал
BadBoy написа:kirogela написа:BadBoy написа:kirogela написа:Авторът казва нещата много точно и културно. За съжаление троловете налазиха темата
Виш ся, аз с ника си обиждам един от най-големите престъпници в България, в което няма нищо лошоТова че той е свързан с даден отбор е отделен въпрос.
Той е станал престъпник преди да поеме Лудогорец или след това и ако е преди това, защо плюеш по него от скоро, тъй като другия ти ник тук във форума е с доста стара регистрация?
parazit написа:Не мислите ли,че е малко иронично да говорим за публика при положение,че националния стадион ще е пълен с участието на Лудогорец в 3 мача,а Левски и ЦСКА не са го пълнили до краен предел от 10 години?
Историята Лудогорец си я има вече 3 титли,2 купи и 2 суперкупи 1/8 финал в Лига Европа и влизане в групите на Шампионската Лига.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта