Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Мнениеот Siegfried » 05 сеп 2014 14:11

Наште фенове ще се избият за тези билети сега. Цялата ситуация ще е доста рискована и трябва много да се внимава.
Наистина - не ставаме за тази работа.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 сеп 2014 14:12

Страшното е не, че са наказани, страшното в случая е, че това доставя удоволствие на доста хора, а в същото време е грозно и пошло, тъй като може да е случи на всеки един наш клуб и ми се струва, че ще се получи ефекта на доминото.
Фенове на други отбори ще се организират да ходят на мачове от ЕКТ за да скандират расистки обиди и така да изкарват наказания на клубовете.

Сега са потърпевши Лудогорец, догодина фенове на Мало бучино ще отидат на мач на ЦСКА и ще изкарат наказание на тях и от всичко това абсолютно никой не печели.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 05 сеп 2014 14:17

За съжаление кифлите ще вземат част от местата на стадиона с цел да видят някой гелосан. А иначе си нямат понятие от тая игра :roll:

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 05 сеп 2014 14:17

Долно уйно написа:Страшното е не, че са наказани, страшното в случая е, че това доставя удоволствие на доста хора, а в същото време е грозно и пошло, тъй като може да е случи на всеки един наш клуб и ми се струва, че ще се получи ефекта на доминото.
Фенове на други отбори ще се организират да ходят на мачове от ЕКТ за да скандират расистки обиди и така да изкарват наказания на клубовете.

Сега са потърпевши Лудогорец, догодина фенове на Мало бучино ще отидат на мач на ЦСКА и ще изкарат наказание на тях и от всичко това абсолютно никой не печели.

Естествено,че е радост.Половин милион по-малко приходи за Агата.Да не би кревиршиджиите(да се разбира "агитката" на Лудогорец хапваща кренвирши) не скандираха бий чорбата по главата,червени боклуци,цигани и мафия.Напълно заслужено наказания,пък тия неутрални да смеят да влезнат на мач на Левски и ЦСКА и така да викат,те нали нямат изградени приятелства с никоя агитка,кой ще ги пусне в гостуващия сектор,а ако го сторят бой,насилие и омраза.Чудо голямо сега ще го видим баровеца извадил 100 000 за билети в сектор А какво ще прави.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 05 сеп 2014 14:17

Наказанието е скандално (аз не подкрепям каузата в евромачовете), но е крайно време клубните отбори да се отделят от УЕФА и да си направят собствена федерация, да видим тогава от къде ще цоцкат пари дебелаците в УЕФА. УЕФА и ФИФА трябва да администрират само и единствено националните отбори. Тази история с расизма взе да ми става банална и ме връща в Средновековието с "лова на вещици"...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 сеп 2014 14:17

Долно уйно написа:Страшното е не, че са наказани, страшното в случая е, че това доставя удоволствие на доста хора, а в същото време е грозно и пошло, тъй като може да е случи на всеки един наш клуб и ми се струва, че ще се получи ефекта на доминото.

Лудогорец са наказани единствено и само заради глупостта на своите фенове! Никой не им е влизал в сектора, за да вика "цигани" на румънците...

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 05 сеп 2014 14:19

Това е предупреждение да не се закачате с феновете на абревиатурата... Изкараха наказание на Лудогорец и още по-голямо на братята си от Стяуа, които уж толкова много обичат! :lol:
С няколко думи: Нито да си против тях, нито с тях! Правете си изводите сами... :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 05 сеп 2014 14:20

Изпревари ме........това си мислех и аз да кажа. За съжаление това е действителността. ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 05 сеп 2014 14:21

Що така бе Миме? :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Браво на УЕФА, така се прави!
Последна промяна от Venko123 на 05 сеп 2014 14:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 сеп 2014 14:22

MagicMoments написа:

Естествено,че е радост.Половин милион по-малко приходи за Агата.

Да бъдем искрени, бълха го е ухапала, с тях и без тях е все тая.
Твоя клуб ще стане ли по-богат с това наказание?
Последна промяна от Долно уйно на 05 сеп 2014 14:24, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Лудогорец”