Минутката на "водещия"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: Минутката на "водещия"

Мнениеот eMs1 » 28 авг 2014 23:39

Американският химн се изпълнява ПРЕДИ всеки мач в НФЛ, примера ти не е коректен, защото там играят само местни отбори. Не знам дали отборите от МЛС играят в международни турнири, но ако да, едва ли пускат химна на мач срещу Гуаладахара....
Тук го пеят, защото няма какво друго да пеят....може би само "Българи, юнаци " :shock:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 авг 2014 23:48

eMs1 написа:Американският химн се изпълнява ПРЕДИ всеки мач в НФЛ, примера ти не е коректен, защото там играят само местни отбори. Не знам дали отборите от МЛС играят в международни турнири, но ако да, едва ли пускат химна на мач срещу Гуаладахара....
Тук го пеят, защото няма какво друго да пеят....може би само "Българи, юнаци " :shock:

Дадох пример който е много известен и в които няма национални отбори. Защото явно някои хора мислят, че само на национали се пуска химна. И ти даваш пример без да има национални отбори, без значение дали е вътрешен или международен. Иначе е вярно че може би няма какво друго да пеят, но нека си пеят химна на България щом искат. За всеки българин би трябвало да действа гордо, мотивиращо и нахъсващо.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 29 авг 2014 00:21

iliev72 написа:
Zaash написа:Преди малко говорих с баща си, той като мен беше много впечатлен от вчерашния мач, гледал е поне 30 години футбол, повече от мен изрази мнение, че такъв мач не е виждал. Аз бях на мнение още по време на мача, че Лудите са уникални и заслужават не просто класиране ами голяма признание.. футболно признание. Бяха уникални!
По- късно ми се обади приятел(славист) за билети, защото със всеки изминал час ще стане все по трудно да намериш билет за бруталните сблъсъци.
Лошият късмет за Лудите донесе огромен интерес...

Не знам какво е гледал баща ти , но аз гледах само продълженията и не видях нищо стойностно в него ! Освен истеричните викове на Алекси нищо не запомних от тези 30 мин.
Мога да кажа , че съм гледал достатъчно футбол и помня мачове от 80-те години които са ме впечатлили , но от тези 30 мин нищо ! Направи си изводите за себе си.

Като не си гледал мача , какво се обаждаш , глу*пак ?
Като не ги мразиш и са ти безразлични , какво дириш тук и само мрънкаш ? Имаш над 20 мнения за " безразличните".
Ебаси и нещастниците има във тази държава , затова националните предалите във парламента ни опъват !
Точно тези , които мразиш ти докара Ливърпул. Дърт мрънкялник.

А това за феновете, разбира се, че Домусчиев ще търси подкрепа.
Отбора е от град със няма и 50 000 , от тях няма как повече от 15000 да се интересуват от футбол.
Разград са на 350 км. Как да си напълнят стадиона ? Разбира се, че им се играе пред повече публика, И разбира се, че тя няма да е пълна със ултраси, наркомани и друга измет.

ЦСКА и Левски са от 2 милионен град, рядко събират 3 000 до 5000 със поне една трета от провицията( същите селяни , които трябва да умрат).
Кой трябва да се срамува? И да от ЦСКА съм.
Последна промяна от DmG на 29 авг 2014 00:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 авг 2014 00:23

Мишок написа:
Не може да се пее национален химн на клубен отбор,не може да се скандира:'Българи юнаци"на разни чужденци,защото се обезценява съдържанието им.Може да се подкрепят с името или песни или каквото си искат,но само националите на България имат високата чест да слушат българския химн.Това няма какво да се коментира,но за целта трябва години да си ходил на мачове или поне да си гледал футбол по телевизионните екрани.

Абсолютно, откъде накъде някакви льохмани ще ми скандират Българи-юнаци на Моци, Марселиньо, Ешпиньо, Безяк, Мисиджан и останалите наемници ??!
Какъв български химн, каква национална кауза ??!

Ей това кара хората да ви мразят, наглият ви опит да се изкарате национален отбор. И всички ви били длъжни с нещо ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 29 авг 2014 00:31

1982 написа:
Мишок написа:
Не може да се пее национален химн на клубен отбор,не може да се скандира:'Българи юнаци"на разни чужденци,защото се обезценява съдържанието им.Може да се подкрепят с името или песни или каквото си искат,но само националите на България имат високата чест да слушат българския химн.Това няма какво да се коментира,но за целта трябва години да си ходил на мачове или поне да си гледал футбол по телевизионните екрани.

Абсолютно, откъде накъде някакви льохмани ще ми скандират Българи-юнаци на Моци, Марселиньо, Ешпиньо, Безяк, Мисиджан и останалите наемници ??!

Ей това кара хората да ви мразят, наглият ви опит да се изкарате национален отбор. И всички ви били длъжни с нещо ...

Какво сте се размрънкали за химна и "Българи юнаци" , КЪДЕ СТЕ НА МАЧОВЕТЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ?
ЗАЩО НЕ ГО ПОДКРЕПЯТЕ КАТО ХОРАТА, А ПОСТОЯННО СЕ ПЛЮЕ ПО ОСТА ЦСКА И ЛЕВСКИ ?
просто нямам думи, колко много сте пропити от тази злоба .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 авг 2014 00:41

Българи-юнаци е скандиране за национално ниво, не за клубно. Жалки и гнусни са опитите ви да го приватизирате и да го викате на чуждестранните си наемници.

Направете си ваш химн и си пускайте него преди мач, не се правете на националния отбор, вие не сте. И никога няма да бъдете. Колкото и да плащате на подлоги като Вълчев, Смукачев и сие евтини блюдолизци, да ви изкарват национални герои и национална кауза.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 29 авг 2014 00:46

BEROE_StZ написа:Смукачев вероятно спечели чек от Домусчиев за вчерашните си истерии. :mrgreen:

Как може нормален човек да се излага така :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
ivelin123
Контакти:

Мнениеот ivelin123 » 29 авг 2014 01:00

Айде всички фенове на ЦСКА които се оплакват, че на мача Лудогорец - Стяуа феновете пеят химна да видят ето този клип. http://vbox7.com/play:382116bfcd Тук същите тези фенове пеят химна на мач от клубно ниво срещу Фулъм.

Ето и клип когато феновете на Левски пеят химна, отново на клубен мач. http://vbox7.com/play:5dbc4b38
Аз лично нямам нищо против това. Просто давам 2 примера, защото същите тези фенове в момента се оплакват, че химна е само за националния отбор.
Mes que un club

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 29 авг 2014 01:01

Умръзна ми да обяснявам, аз на стените ли говоря: аз (а предполагам и почти всички други които бяха за Стяуа) бях за Стяуа, ЗАЩОТО ОБИЧАМ ТОЗИ ОТБОР, А НЕ ЗАЩОТО МРАЗЯ ЛУДОГОРЕЦ, както се опитва да го изкара журналистическата паплач. И това го казах много преди първия мач. Обичам този отбор още отпреди да знам, че същестува такова нещо като лудогорец. И после да ме изкарват национален предател, загубен душа и тем подобни глупости измислени от олигарха само защото съм подкрепил отбор който обичам си е съдистично. Колкото до националната кауза и това съм го казвал поне 100 пъти: само един отбор може да се кичи с това прозвище- НАЦИОНАЛНИЯ. Като сте такива патриоти защо съвсем скоро имаше празен стадион за националите? Колкото до аргумента с коефициента лудогорец миналата година изкара коефициент 17. Дотук тази година са със 7.5 и в ШЛ няма да вземат нищо повече. Това са реалностите, колкото и да искаме коефициент лудогорец няма реалистични шансове дори и за 1 точка. Докато при евентуално попадане в ЛЕ можеше да се повтори миналогодишния резултат. Ако накрая не съм прав- обвинявайте ме.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 29 авг 2014 01:07

DmG написа:
1982 написа:
Мишок написа:

Какво сте се размрънкали за химна и "Българи юнаци" , КЪДЕ СТЕ НА МАЧОВЕТЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ?
ЗАЩО НЕ ГО ПОДКРЕПЯТЕ КАТО ХОРАТА, А ПОСТОЯННО СЕ ПЛЮЕ ПО ОСТА ЦСКА И ЛЕВСКИ ?
просто нямам думи, колко много сте пропити от тази злоба .

Любобитен въпрос. Ние нали сме национални изменници, какво да търсим на мач на националите. Интересно обаче къде са патриотите, които пълнят същия този стадион за каузътъ, когато на него играе националния отбор?

Върни се в “Лудогорец”