Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Възможни съперници на Лудогоревц за ШЛ

Мнениеот HardWork » 28 авг 2014 01:33

Паднат ли се с немски отбор ще е супер, ще отида да ги подкрепя на живо в Германия, Базел също ми е близко :mrgreen: :lol:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 28 авг 2014 01:35

От сега ви казвам: групата е Байерн, Базел, ЦСКА/Ливърпул. Имам уникалния късмет Лудогорец винаги да тегли отбори на които симпатизирам 8-)

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 28 авг 2014 01:38

CSKA 78 написа:
Blue Mind написа:
CSKA 78 написа:Не бързайте,каквито и отбори да се паднат на Лц,едно е ясно,ще има голово шоу във вратата на зеуенити! 8-)

Излагаш се ,по добре си лягай,сигурно и майка си ще продадеш за едно голово шоу във вратата на чиервиенити в ШЛ.

Пишеш глупости!Не искам ЦСКА да влиза където и да е,ако не сме подготвени!
А,Лц не са подготвени за групите на ШЛ!И може би така стана по-добре,зелуенити ще запишат няколко загуби и ще си дойдат в нашето първенство!Това влизане в групите на ШЛ, ще им коства загуба на коефициент и на самочувствие, което ще се отрази на играта им в нашето първенство!

Не искам Лудогорец да бъдат разгромени,просто искам да дойдат интересни отбори и да стане едно шоу за неутралния фен.А за играта им въобще не ми дреме и да ги затрият след 2 години все ми е тая.Не тая лоши чувства към този отбор,по-добри са нека са шампиони,нека играят в ШЛ,но няма как да ми пука за тях.Наслади се на момента и се надявай да дойде любимия ти европейски отбор(сигурен съм че имаш такъв).
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 28 авг 2014 01:41

Проблема ще бъде къде ще се играят мачовете. То стадиона в Бургас има по приличен вид от този комунистически проект "Васил Левски".

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 28 авг 2014 01:46

tevez написа:Реал Мадрид
Ювентус
Ливърпул
Лудогорец

Голям бой ще пада :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 28 авг 2014 01:58

Искам Челси, Юве и ЦСКА Москва :mrgreen: Или поне един от Челси и Ювентус.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 авг 2014 02:11

Байерн М
Базел
Ливърпул
Лудогорец

:P

И втори вариант:

Арсенал
Зенит
Галатасарай
Лудогорец

И трети опит:

Реал М
Борусия Д
ЦСКА М :)
Лудогорец
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 авг 2014 02:36

Blue Mind написа:
CSKA 78 написа:
Blue Mind написа:
edmon_dantes написа:
tevez написа:Реал Мадрид
Ювентус
Ливърпул
Лудогорец

И аз искам така. Дано!

При този развой,според мен цяла България ще е щастлива.Най-големия отбор в световния футбол и 2 от най-големите в Англия и Италия,а това са най-гледаните първенства.

За България ще бъде шоу,не е ясно как ще се чувстват делиорманци?! :?

Не се пали толкова,такава общност като лудогорци,делиорманци,разградци и т.н. не съществува,съществуват фенове на други отбори,които искат да гледат качествен футбол,и го гледат като на театър благодарение на един богат отбор,за когото не им пука,ако в момента това се случваше на Левски или Цска навън щеше да е като на Нова година.

ФАКТ, дори с Ботев, Локо ПД,Берое,Черно море, щеше да е същото, за жалост колкото и да ми беше кеф,( дори спечелих бас че Моци ще хване 2 дузпи),радоста е някак чужда и вяла, уж всички ги подкрепяме , пък няма истинска радост :oops: Всички ги подкрепят защото са жадни за голям футбол и то с марка БГ!!! Е, колкото и да си кривя душата, не мога да кажа че Лудогорец радва истински :| Все пак радостта е за феновете, а когато един отбор няма такива, радостта не е истинска :roll:

Потребителски аватар
Xtr3m3_MaCHiNe
Контакти:

Мнениеот Xtr3m3_MaCHiNe » 28 авг 2014 05:04

Аз явно не съм като повечето тук. Хем казвате, че Лудите ше отнасят яки шамари, хем им слагате в групите Реал М, Дортмунд, Барса, Ман Сити и тн.. :)
Еми ако се паднат в такава група ще е лошо.. НО пак няма да "подобрят" антирекорда на Левски, а съм сигурен, че ще се представят мн00го по-достойно!
Иначе ето я групата, която искам аз да видя:

Арсенал
Базел (имат да им връщат)
Леверкузен
Андерлехт

Ето от тази група, като изключим Арсенал (макар,че зависи от жребия, кога ще играят, ако Арсенал са се класирали може да дойдат тук и с 2рия отбор- това Венгер редовно го прави - справка срещу Олимпиакос преди година и половина), от другите поне като домакин могат да изкопчат нещо, а като гости каквото стане.. и може и да станат трети.. и да ги гледаме и напролет. Желая им го! Може да съм ЦСКАр, но си гледах мача кротко и дори се радвах за Лудите. Не бих викал за тия мангали от Стяуа НИКОГА!!
Peace is for pussies.Real men thrive on Chaos!

This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun

IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 28 авг 2014 06:52

Първо да благодарим на футболистите от Лудогорец,че ще гледаме на живо в Отечеството големи европейски отбори.Преди години ги гледах със Брестник с когото споряха за влизане при майсторите,гледах им и първият мач срещу градските съперници,и ако някой ми беше казал че делиорманци ще играят в ШЛ щях да го обявя за луд.Но лудите горяни стъпка по стъпка заслужено играят сред големите европейски отбори.Модела Лудогорец проработи и се сработва.Показа печелившият начин за правене на пари и успехи във футбола.И нека някои фенове на други отбори се замислят дали е добре лудите горяни да играят в Европа.Първо,докарват висок коефицент за българският футбол и следващите участници в ЕКТ няма да играят с гиблартарски колежани в предварителните кръгове.Второ,участието им в ШЛ ще умаловажи ролята им в родният шампионат заради сгъстената програма.Как да го обясниш на офанзивните красноармейци.Именно ЦСКА е основният конкурент за сега на Лудогорец за шампионската титла.Успех горяни.

Върни се в “Лудогорец”