Много почнах да ги хващам тези български мачове!
Ще почна да играя тото!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
ЗАПАЛЯНКОВЕЦ написа:И...в този мъч лъсна голият ГЪЗ на бае ви Стоьо или да го кажем по-културноизначалната му треньорска несъстоятелност !
![]()
На терена беше пуснал незнайно защо една дузина фигуранти, които се мотаха по терена без никаква идея.
За пореден път тотално сгрешен състав -
започвам отзад напред - тоя Витиньо ли е, Витиню ли е, е пълна скръп
Миналият сезон му гледах няколко мача, в които се представи що-годе на ниво, но оттогава е дръпнал рязко спирачката назад.
Пълна нула. Не знам защо купихте за толкова пари тоя Брайън АнгулоЯвно за да бъде резерва на въпросния Витиню.
![]()
По-нататък кой следва - Абел Анисет, мадагаскарският примат, който се мотаеше безцелно през целият мач, с незнайно каква мисия по терена...
Мишо Александров, за кой ли пореден път абсолютно безличен фигурант...
Дани мамата си е еб@ало- игралец, който няма абсолютно никакво място в отбор с претенциите на Лудогорец.
Още в 1-та мин. пропиля 200% положение, 2-то полувреме опропасти няколко добри скоростни атаки на гостите...
Абсолютно непостоянен играч - на 1 силен мач прави 6-7 изключително слаби.
Ако шампионите искат да надграждат състава си, то веднага трябва да му покажат пътя..
Същото се отнася и за Кишада - пълна левада![]()
Не знам какво прави още в този отбор...![]()
Имам и персонално питане към бае ви Стоьо (ако чете случайно форумът)
Защо избърза толкова много с пускането на Безяк - още в 83-та минута
Според мен трябваше да го пусне някъде чак към 93-та![]()
И защо смени точно Марселиньо - най-креативният си играч, не разбрах...
Абсолютно никакъв прогрес от миналата година в треньорските способности на бае ви Стоьо
Не е помръднал и на милиметър напред....
За мача тук с Партизан не се притеснявам, ще додрапа до хикса, даже си мисля, че ще играе за 0-0, което е добър турнирен резултат
![]()
Няма да се учудя и ако започне без чист нападател, а със схема 4-6-0
На това е напълно способен
айде от мен засега толкоз
Teo написа:От кога ви говоря, че Стою е една пешка в Лудогорец и просто има финансова стабилност да си прави каквото иска.. тоя преди да подхване тоя отбор, прати два в Б група..![]()
trokadero_ написа:Teo написа:От кога ви говоря, че Стою е една пешка в Лудогорец и просто има финансова стабилност да си прави каквото иска.. тоя преди да подхване тоя отбор, прати два в Б група..![]()
Хайде бе Тео време е ( ако знаеш закакво говоря )
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта