Лудогорец взима Анисе!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

redsoul66
Контакти:

Re: Лудогорец взима Анисе!

Мнениеот redsoul66 » 01 юли 2014 13:45

Това ще бъде огромна грешка за Лудогорец.Пари на вятъра бих казал!
Не се реализира в ЦСКА,престоя му в Ботев също не впечатли.....бих казал,че може да се определи като всичките Стойчомладенови попълнения-недоразумения за футбола!!!
-----------------------------------------------
мебели от масив
хотели Благоевград
Последна промяна от redsoul66 на 16 окт 2014 13:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 01 юли 2014 13:46

Разпад, ливкидация, фалит... жълтурски гамбит!
1 цветан и дпс нямаха общо
2 Пеевски и цветан нямаха общо
3 ктб нямаше да се разпадне
4 нямаше проблеми с жалтити
5 нямаше да има разпродажба...
А сега Анисе първо :!:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 01 юли 2014 13:47

Учуден съм относно мненията за Лудогорец,цяла година беше страшна завист,колко ли ще продължи тази трансформация?

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 01 юли 2014 13:48

Анисе в Лудогорец и форумите пламнаха! Ами, да, какво да очакваме? Хамза и Доре май също ще бъдат продадени, както се твърди, защото поредният футболен проект се спихна...
Искрено съчувствам на привържениците на Ботев и не разбирам злорадството на останалите.
Като изключим Лудогорец (за момента), и донякъде и Литекс, всички останали са застрашени от подобна съдба!
Ние сме в гърч от миналото лято, Левски не знаят дали ще им стигнат парите и режат здраво, Локо Пд. се изпразни откъм средства и състезатели и май от останалите единствено Берое не се тресе от липса на пари. Или просто нямам достатъчно информация.
Каквото и да си говорим, пътят на родните отбори и спасението им е в акционерни дружества с разширено представителство на акционери.
В това отношение ми се струва, че пловдивските отбори ще са по-напред, защото публиката им наистина е всеотдайна, докато нашата си показа рогата...
Успех на всички български отбори, защото, ако наистина искаме да се радваме на играта, все пак ще трябва и клубовете да оцелеят!

genev32
Контакти:

Мнениеот genev32 » 01 юли 2014 13:49

Нормално е при тази криза,която настъпи в тима

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 01 юли 2014 13:49

wannabe написа:Разпад, ливкидация, фалит... жълтурски гамбит!
1 цветан и дпс нямаха общо
2 Пеевски и цветан нямаха общо
3 ктб нямаше да се разпадне
4 нямаше проблеми с жалтити
5 нямаше да има разпродажба...
А сега Анисе първо :!:

Нали трябваше да се пише по темата,показвате какви сте без да искате :roll:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 01 юли 2014 13:52

Ботев има сили и възможности да се справи с ситуацията ! Проблема е че всичко се разви за няколко дни и няма време за никаква реакция ! Сигурен съм че докато започне шампионата нещата ще се пооправят ! Предполагам че ще има желаещи да довършат започнатото , въпроса е на каква цена и дали тя ще ни удовлетворява! Не мисля че е проблем да се продадат 2-3ма за да се закърпи отворилата се пробойна ! Най лошото в случая че нищо около клуба още не е ясно , мисля че е редно ръководството да излезе и да каже , хубаво - лошо , каквото такова , но поне да се знае !

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 01 юли 2014 13:54

Avanti_Ragazzi написа:Аз като писах преди, че за клубовете с публика в България (Левски, ЦСКА, Ботев, Локо Пд, Берое и Черно Море) е най-добре да са собственост на феновете си, по-подобие на германските клубове, тука ми се смееха! :lol:

Да ако тези отбори са в ръцете на феновете си на 51% няма да има играчи за по един милион евро и т.н., а ще се залага на предимно на школите! Няма бюджетите да са 12-15 милиона лева а само 3, 4 до 5 милиона. Но няма и да има такива проблеми със собствениците и такива финансови клатушкания от единия край до другия!

Твоето мнение всеки си го мисли,но примера с Германия не е добър.

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 01 юли 2014 13:54

za nas e toj religiq написа:Ботев има сили и възможности да се справи с ситуацията ! Проблема е че всичко се разви за няколко дни и няма време за никаква реакция ! Сигурен съм че докато започне шампионата нещата ще се пооправят ! Предполагам че ще има желаещи да довършат започнатото , въпроса е на каква цена и дали тя ще ни удовлетворява! Не мисля че е проблем да се продадат 2-3ма за да се закърпи отворилата се пробойна ! Най лошото в случая че нищо около клуба още не е ясно , мисля че е редно ръководството да излезе и да каже , хубаво - лошо , каквото такова , но поне да се знае !

Когато няма пари, проблемите стават като лавина... Въпросът е да си запазите отбора, а какво ще стане в ЕКТ, не е толкова важно, защото отборът се разбива...
Аман от драми...

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 01 юли 2014 13:59

Идея си нямам какво става в Лудогорец.
Първо изсипват 3млн.лева за бек с огромна заплата.
Сега взимат халф за резерва, а имат огромна нужда от качествен нападател и по-вкарващ атакуващ халф от Марселиньо.
Но имат пари - прахосват си ги.

Върни се в “Лудогорец”