Новата звезда на Лудогорец с умопомрачителна заплата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Новата звезда на Лудогорец с умопомрачителна заплата

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2014 17:36

MagicMoments написа:Ако иска и 5 милиона да дава за играчи и заплати ,но любовта на хората няма да купи.Ще се фука с отборчето си пред неговите медии като спортал и гонг,ще си трупа титли и постоянно ще се изтъква колко е велик тоя нарцис,но истината е,че всички фенове,които не ходят да подкрепят отборите си ,когато играят добре или за без пари,не им пука за каузата и фирменото отборче.

Искаш да кажеш, че "Левски", създаден през 1914-а година, през 1920-а вече е бил любим клуб на половин България.. или бъркам с разсъжденията ти?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 21 юни 2014 17:40

bobo_13 написа:
Айде леко с тия многобройни фенове...тази година и двата "гранда" ви гледахме сеирите с многобройните фенове......едните ртодадоха акции на 5000 човека, другите водиха жените, децата, приятелките си на юбилея и пак не успяха да напълнят националния стадион. Даже караха фирмите да купуват билети и шефовите ги раздаваха, на който иска да отиде. От нашата фирма 30 човека отидоха така, без да са фенове на Левски. Отидоха за шоуто.
Така, че тия многобройни фенове са били през комунизма, когато Левски и ЦСКА бяха държавна политика и отбори на властта(то сега не, че не са пак). Ако БСП загубят изборите Лупи ще се изпари, защото яко ще го подгонят пак за Кремиковци

Тук си в грешка , мой човек - Точно БСП и Първанката изработиха Томов и Митал, а после изгониха и Живаго за да прилапат няколкостотин милиона от Кремиковци. Да не забравяме и дейното участие на един мустакат орденоносец, предложен за престижното звание от ДПС...После се видя, че Господ не прощава, но това е друг въпрос...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 21 юни 2014 17:42

Литекс и Лудогорец много добре са си направили сметката,за шампионската лига е трудна работа,трябват скъпи футболисти или много добър отбор. Литекс колкото по-далече стигнат,толкова по-скъпо ще продават.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2014 17:45

pampi написа:
bobo_13 написа:
Айде леко с тия многобройни фенове...тази година и двата "гранда" ви гледахме сеирите с многобройните фенове......едните ртодадоха акции на 5000 човека, другите водиха жените, децата, приятелките си на юбилея и пак не успяха да напълнят националния стадион. Даже караха фирмите да купуват билети и шефовите ги раздаваха, на който иска да отиде. От нашата фирма 30 човека отидоха така, без да са фенове на Левски. Отидоха за шоуто.
Така, че тия многобройни фенове са били през комунизма, когато Левски и ЦСКА бяха държавна политика и отбори на властта(то сега не, че не са пак). Ако БСП загубят изборите Лупи ще се изпари, защото яко ще го подгонят пак за Кремиковци

Тук си в грешка , мой човек - Точно БСП и Първанката изработиха Томов и Митал, а после изгониха и Живаго за да прилапат няколкостотин милиона от Кремиковци. Да не забравяме и дейното участие на един мустакат орденоносец...После се видя, че Господ не прощава, но това е друг въпрос...

Пампи, ай да не намесваш Кремиковци, че Томов май ви беше в УС до април 2009-а, а от Кремиковци изчезна малко по-късно. БСП прилапали милиони от Кремиковци, с оня 24 годишния приватизатор ли?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 21 юни 2014 17:45

И още един типичен българин - pampi. Вие не го правите, защо ние да го правим :mrgreen:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 юни 2014 17:47

Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Къде е финансовия феърплей, питам аз?
Домусчиев ще ми говори, че трябвало силен Левски и ЦСКА.. как ще стане това при положение, че двата клуба взимат свободни агенти, докато тоя харчи по 10 милиона ЕВРА за селекция?
Да се сезира БФС ли, ФИФА ли нз и да се наложи глоба върху финансовата политика на тоя клуб... що не покажете и на останалите заплатките, а? 100% бюджета на месец за заплати е минимум 1 милион лева, ако не и повече... как отбори като Славия, Локо и останалите ще са конкурентно способни да се противопоставят на тия?
Не ми се мисли за новия сезон... то няма смисъл да се играе по тоя начин... да дават 20 тенекиени тенджери на Лудогорието и да се приключва, то е ясно, че само това искат тия...
Какво да кажем за отбори като Марек.. че то резултата е от ясен по ясен... Ви имам политиката разграбена...

Тео, ако имаш наблизо курник, премести си леглото там, за да чуваш петела!
Нямаш понятие за какво иде реч в този финансов феърплей.
Честно да си призная и аз нямах доскоро понятие.

Отбор като Марек със заплати от по 1000 лева, срещу отбор със заплати по 30 бона, ФИНАНСОВ ФЕЪРПЛЕЙ! :lol:

Много се загрижи "Марек", Тео!
Не те видях да се загрижиш за "Пирин" Бл., когато Делев в един ден разтрогна с ЦСКА , а на следващия подписа нов договор, но като свободен агент, за да прецакате "Пирин" с пари при продажбата му. Не се развълнува и когато "продадохте" Платини на "Динамо " Б. за солидната сума от 10 000 Евра, за да прецакате "Черноморец". Сега обаче си развълнувам, че "Марек" нямало да може да се противопостави на "Лудогорец".. ми вие как им се противопоставихте миналият сезон? Гол поне вкарахте ли им за 4 мача?

Какво да съм се загрижил бе Кашчей... просто в момента са в А група и давам пример с тях.
Кажи ми как ще мотивираш футболистите си да играят футбол, като другия срещу тебе взима 10 пъти повече от теб?
Не виждам как думите на Домусчиев, че колкото повече силни отбори има, толкова ще се дигне класата на първенството.. как ще се вдигне като те правят трансфери за по 3 милиона и плащат заплати по 30 000 хиляди лева на месец?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 юни 2014 17:49

С темпото с което го раздават Лудогорието в близките 10 години забравете за нещо повече от втори място.. това се отнася за нас, вас и Ловеч. :idea:
Последна промяна от Teo на 21 юни 2014 17:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 21 юни 2014 17:49

Teo написа:Няма да има конкурентно способни да се противопоставят на Лудогорец... ще има резултати от по 8-9 гола..

Ти си рядко тъпо парче. Понеже Левски и ЦСКА се ръководят като кенеф, а Лудогорец имат пари обвиняваш Лудогорец...по-смешно човешко мислене не бях виждал! :) :) :)

А този другия гении с паричките от Евротурнири и свършването им - още по-зле момчето. Ако си мислите, че Домусчиев му пука за 7-8 милиона лева, то сте много заблудени. Този човек притежава активи за стотици милиони и жълтите стотинки от УЕФА са му джобни пари.
Какъв финансов феърплей ви гони не ми е ясно? Понеже Левски и ЦСКА са пред фалит и дай никой друг да не се развива, че да има феърплей. Марек като искат да дават и те по 400 хиляди заплати - нали искат А група?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 юни 2014 17:52

Libera написа:
Teo написа:Няма да има конкурентно способни да се противопоставят на Лудогорец... ще има резултати от по 8-9 гола..

Ти си рядко тъпо парче. Понеже Левски и ЦСКА се ръководят като кенеф, а Лудогорец имат пари обвиняваш Лудогорец...по-смешно човешко мислене не бях виждал! :) :) :)

А този другия гении с паричките от Евротурнири и свършването им - още по-зле момчето. Ако си мислите, че Домусчиев му пука за 7-8 милиона лева, то сте много заблудени. Този човек притежава активи за стотици милиони и жълтите стотинки от УЕФА са му джобни пари.
Какъв финансов феърплей ви гони не ми е ясно? Понеже Левски и ЦСКА са пред фалит и дай никой друг да не се развива, че да има феърплей. Марек като искат да дават и те по 400 хиляди заплати - нали искат А група?

............
На Домуса парите от ЛЕ пък са му най-малкия проблем.. и какво взел 6 милиона евро и са си харчи ли? Тоя има над 500 милиона еврО в джоба си бе, може си позволи каквото си иска, така че тия жълти стинки може само тоалетна хартия си купува с тех.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2014 17:53

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Къде е финансовия феърплей, питам аз?
Домусчиев ще ми говори, че трябвало силен Левски и ЦСКА.. как ще стане това при положение, че двата клуба взимат свободни агенти, докато тоя харчи по 10 милиона ЕВРА за селекция?
Да се сезира БФС ли, ФИФА ли нз и да се наложи глоба върху финансовата политика на тоя клуб... що не покажете и на останалите заплатките, а? 100% бюджета на месец за заплати е минимум 1 милион лева, ако не и повече... как отбори като Славия, Локо и останалите ще са конкурентно способни да се противопоставят на тия?
Не ми се мисли за новия сезон... то няма смисъл да се играе по тоя начин... да дават 20 тенекиени тенджери на Лудогорието и да се приключва, то е ясно, че само това искат тия...
Какво да кажем за отбори като Марек.. че то резултата е от ясен по ясен... Ви имам политиката разграбена...

Тео, ако имаш наблизо курник, премести си леглото там, за да чуваш петела!
Нямаш понятие за какво иде реч в този финансов феърплей.
Честно да си призная и аз нямах доскоро понятие.

Отбор като Марек със заплати от по 1000 лева, срещу отбор със заплати по 30 бона, ФИНАНСОВ ФЕЪРПЛЕЙ! :lol:

Много се загрижи "Марек", Тео!
Не те видях да се загрижиш за "Пирин" Бл., когато Делев в един ден разтрогна с ЦСКА , а на следващия подписа нов договор, но като свободен агент, за да прецакате "Пирин" с пари при продажбата му. Не се развълнува и когато "продадохте" Платини на "Динамо " Б. за солидната сума от 10 000 Евра, за да прецакате "Черноморец". Сега обаче си развълнувам, че "Марек" нямало да може да се противопостави на "Лудогорец".. ми вие как им се противопоставихте миналият сезон? Гол поне вкарахте ли им за 4 мача?

Какво да съм се загрижил бе Кашчей... просто в момента са в А група и давам пример с тях.
Кажи ми как ще мотивираш футболистите си да играят футбол, като другия срещу тебе взима 10 пъти повече от теб?
Не виждам как думите на Домусчиев, че колкото повече силни отбори има, толкова ще се дигне класата на първенството.. как ще се вдигне като те правят трансфери за по 3 милиона и плащат заплати по 30 000 хиляди лева на месец?

Тео, футболистите на БАТЭ победиха Байерн, а определено заплатите им са в пъти по-ниски от тези на баварците.

Допреди десетина години се хвалеха турците, че привличали световни звезди, дори и в края на кариерата им, с което са успели да вдигнат интереса, а оттам и нивото на първенството си. сега, понеже у нас се прави от Лудогорец, а не от ЦСКА, това е неприемлив вариант. Ми дай пример с играч, излязъл от вашата школа и станал човек, без двама, като единият все пак е от Септември и това е отпреди 25 години. Вие преди това нямате и един ваш качествен играч, но е важно да се налагат собствени юноши, нали?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Лудогорец”