Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Къде е финансовия феърплей, питам аз?
Домусчиев ще ми говори, че трябвало силен Левски и ЦСКА.. как ще стане това при положение, че двата клуба взимат свободни агенти, докато тоя харчи по 10 милиона ЕВРА за селекция?
Да се сезира БФС ли, ФИФА ли нз и да се наложи глоба върху финансовата политика на тоя клуб... що не покажете и на останалите заплатките, а? 100% бюджета на месец за заплати е минимум 1 милион лева, ако не и повече... как отбори като Славия, Локо и останалите ще са конкурентно способни да се противопоставят на тия?
Не ми се мисли за новия сезон... то няма смисъл да се играе по тоя начин... да дават 20 тенекиени тенджери на Лудогорието и да се приключва, то е ясно, че само това искат тия...
Какво да кажем за отбори като Марек.. че то резултата е от ясен по ясен... Ви имам политиката разграбена...
Тео, ако имаш наблизо курник, премести си леглото там, за да чуваш петела!
Нямаш понятие за какво иде реч в този финансов феърплей.
Честно да си призная и аз нямах доскоро понятие.
Отбор като Марек със заплати от по 1000 лева, срещу отбор със заплати по 30 бона, ФИНАНСОВ ФЕЪРПЛЕЙ!

Много се загрижи "Марек", Тео!
Не те видях да се загрижиш за "Пирин" Бл., когато Делев в един ден разтрогна с ЦСКА , а на следващия подписа нов договор, но като свободен агент, за да прецакате "Пирин" с пари при продажбата му. Не се развълнува и когато "продадохте" Платини на "Динамо " Б. за солидната сума от 10 000 Евра, за да прецакате "Черноморец". Сега обаче си развълнувам, че "Марек" нямало да може да се противопостави на "Лудогорец".. ми вие как им се противопоставихте миналият сезон? Гол поне вкарахте ли им за 4 мача?
Какво да съм се загрижил бе Кашчей... просто в момента са в А група и давам пример с тях.
Кажи ми как ще мотивираш футболистите си да играят футбол, като другия срещу тебе взима 10 пъти повече от теб?
Не виждам как думите на Домусчиев, че колкото повече силни отбори има, толкова ще се дигне класата на първенството.. как ще се вдигне като те правят трансфери за по 3 милиона и плащат заплати по 30 000 хиляди лева на месец?
Тео, футболистите на БАТЭ победиха Байерн, а определено заплатите им са в пъти по-ниски от тези на баварците.
Допреди десетина години се хвалеха турците, че привличали световни звезди, дори и в края на кариерата им, с което са успели да вдигнат интереса, а оттам и нивото на първенството си. сега, понеже у нас се прави от Лудогорец, а не от ЦСКА, това е неприемлив вариант. Ми дай пример с играч, излязъл от вашата школа и станал човек, без двама, като единият все пак е от Септември и това е отпреди 25 години. Вие преди това нямате и един ваш качествен играч, но е важно да се налагат собствени юноши, нали?!