Ботев (ПД) - Лудогорец 0:1 | Купа на България - ФИНАЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Ботев (ПД) - Лудогорец | Купа на България - ФИНАЛ

Мнениеот snakebite » 09 май 2014 12:29

И аз съм мнение че всичко зависи от нашите момчета- дали са отпочинали, дали са мотивирани на макс, дали отсъстват основни състезатели - ако това е наред...сме големия фаворит.
Не влезем ли мотивирани и за футболна битка,ще имаме много проблеми..
Помня финала през 2012 когато бяхме нов отбор, и първото полувреме бяхме доста стъписани - и от публиката на Локо, бомбичките които хвърляха и т.н., и от новата обстановка - първи финал...Второто обаче се разиграхме и това 2:1 бе най-малкото ..защото имахме 3 стопроцентови положения за гол .
Сега ситуацията е по различна, защото натрупахме самочувствие, с още финали, с мачовете в Европа и предполагам че няма да я има тази предстартова треска...
Вярвам в нашите, купата е зелена ;)
С нетърпение чакам финала...боя се че ще сме по малко от преди 2 години, но колкото толкова, важното е да се видим и чуем..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 09 май 2014 13:13

snakebite написа:И аз съм мнение че всичко зависи от нашите момчета- дали са отпочинали, дали са мотивирани на макс, дали отсъстват основни състезатели - ако това е наред...сме големия фаворит.
Не влезем ли мотивирани и за футболна битка,ще имаме много проблеми..
Помня финала през 2012 когато бяхме нов отбор, и първото полувреме бяхме доста стъписани - и от публиката на Локо, бомбичките които хвърляха и т.н., и от новата обстановка - първи финал...Второто обаче се разиграхме и това 2:1 бе най-малкото ..защото имахме 3 стопроцентови положения за гол .
Сега ситуацията е по различна, защото натрупахме самочувствие, с още финали, с мачовете в Европа и предполагам че няма да я има тази предстартова треска...
Вярвам в нашите, купата е зелена ;)
С нетърпение чакам финала...боя се че ще сме по малко от преди 2 години, но колкото толкова, важното е да се видим и чуем..

Разиграли сте се дръжки. Питай локомотивците кой ви даде победата :)

мили

Мнениеот мили » 09 май 2014 13:41

Plovdiv 100 написа:...

Излиза, че всички българи - играчи, треньори, съдии са продажници. Даже всички европейци са такива.
Е, тези футболисти от Лудогорец нямат ли спечелен мач? Как пък всички им "дават" мачовете?

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 09 май 2014 14:09

Би било добре едно 2:2 в редовното и в продълженията бием с гол. Или след равенство и в продълженията грабваме трофея след дузпи 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 09 май 2014 15:41

Ботевъ Пловдивски написа:Би било добре едно 2:2 в редовното и в продълженията бием с гол. Или след равенство и в продълженията грабваме трофея след дузпи 8-)

Лудогорец имаме проблем с вкарването на дузпи,но пък и Чворович ги лови доста
ако нашите са мотивирани, няма шанс за Ботев
все си мисля че при толкова хвърлени пари за Ботев, онзи най-богатия ще иска купа а такива хора винаги получават каквото искат

GAVAO
Контакти:

Мнениеот GAVAO » 09 май 2014 16:35

Аз като пловдивчанин искам Ботевъ да победят,от друга страна Лудогорец заслужават,защото изиграха страхотен сезон,мач и шоу да стане и по-дорият победи.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 09 май 2014 16:42

Plovdiv 100 написа:[

Е да, Локото отказаха доброволно участие в Европа ( станаха 6 ти тогава в А група), и са знаели че ЦСКА ще нацелят на три пъти гредите :) . Не ме карай да се смея..
Бях на стадиона и не останах с впечатление че някой на някого ляга, накрая полвдивчани имаха някакви мелета, представи си ако бяха вкарали гол ;)
Трябваше и дузпи да пропускат. Ставате смешни с вашите конспирации.
Обясних много ясно каква бе причината Локото да стоят по добре първото полувреме...а и кондиционно тогава бяхме супер. Чак ме учудвате като почнете да вадите вода не от 9, ами от 109 кладенеца :shock: .
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 09 май 2014 19:08

"Ботевъ" са изветряло кафе.

Победа за "Лудогорец"!
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 10 май 2014 09:31

1:0 в здрав мач с твърди, на моменти груби влизания.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Лудогорец”