КБ, 1/4 финал, Литекс - Лудогорец, 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: КБ, 1/4 финал, Литекс - Лудогорец

Мнениеот snakebite » 16 мар 2014 20:15

tsonpen написа:Много съм доволен, че сме с резервите, още по-доволен, че се справят.

С едно две изключения -Луму, Кишада

Много съм доволен от Сашо Александров..малко практика и ще мачка...като сложим и Терзиев,нямаме грижи...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 16 мар 2014 20:21

Дотук играч на мача за Лудогорец е Никола Попов, следван веднага от Евгени Александров
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 16 мар 2014 20:22

Балкански Орел написа:
IvailoRz написа:Някой ще ми обясни ли защо излизаме с резервите :? . Пазим се за Валенсия , защото имаме няква шансове ли какво ...

Ти не беше ли Ивайло Лудогорец, колко рега ще си направиш още :mrgreen: Да ви е честита спестената дузпа.

Aз съм да , баннаха ме защото нахраних един левскар ,който умираше от кеф на мача с Валенсия . За първи път си изпускам нервите . И то не го напсувах а му казах типичния епитет за тях . За положението според мен Чворович играе първи с топката . Резервите заслужено водят .

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 16 мар 2014 20:22

Браво на резервите на Лудогорец! Доста добре се справят и логично водим с 0:2.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 16 мар 2014 20:24

Blagoy написа:Дотук играч на мача за Лудогорец е Никола Попов, следван веднага от Евгени Александров

Никола Попов защото ?

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 16 мар 2014 20:25

MagicMoments написа:Два смешни вратарски гола,спестена дузпа и уникално интелигентен трансперант от агитката на евробоеца.

Е, и?

пп Това ако е дузпа, разбиранията ти за футбола са нулеви. ;)

пп2 Пише се транспАрант.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 16 мар 2014 20:31

IvailoRz написа:
Aз съм да , баннаха ме защото нахраних един левскар ,който умираше от кеф на мача с Валенсия . За първи път си изпускам нервите . И то не го напсувах а му казах типичния епитет за тях . За положението според мен Чворович играе първи с топката . Резервите заслужено водят .

Играе нанайци! Двамата стигат едновременно до топката, като Чворович минава през краката на Джордан, за да стигне до нея. Дузпа и червен картон за Чворович. Явно писаниците как съдиите помагат на Литекс и Ботев са помогнали и сега чернодрешковците постоянно са нащрек да не отсъдят нещо "неправилно" срещу евробоеца. Интересно защо ли съдията не посмя да даде жълт картон за симулация на Джордан?
А на Джордан първия жълт картон беше смехотворен - дори нямаше нарушение. Вече второто нарушение си беше за жълт отвсякъде (даже както написа и един колега по-нагоре - може и директен червен). Но съдията е смешен страхливец и изобщо не смее да свири това, което вижда.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 мар 2014 20:50

Онова положение няма как да е дузпа! Има перфектно повторение и всичко се вижда.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 16 мар 2014 20:57

tsonpen написа:Онова положение няма как да е дузпа! Има перфектно повторение и всичко се вижда.

Какво се вижда? Може би парите на Домусчиев под масата ?

Asen4o59
Контакти:

Мнениеот Asen4o59 » 16 мар 2014 21:00

tsonpen написа:Онова положение няма как да е дузпа! Има перфектно повторение и всичко се вижда.

И защо, след като Чворович играе пръв с топката, тя продължи пътя си, а не се отклони?

Върни се в “Лудогорец”