tsonpen написа:Много съм доволен, че сме с резервите, още по-доволен, че се справят.
С едно две изключения -Луму, Кишада
Много съм доволен от Сашо Александров..малко практика и ще мачка...като сложим и Терзиев,нямаме грижи...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
tsonpen написа:Много съм доволен, че сме с резервите, още по-доволен, че се справят.
Балкански Орел написа:IvailoRz написа:Някой ще ми обясни ли защо излизаме с резервите. Пазим се за Валенсия , защото имаме няква шансове ли какво ...
Ти не беше ли Ивайло Лудогорец, колко рега ще си направиш ощеДа ви е честита спестената дузпа.
Blagoy написа:Дотук играч на мача за Лудогорец е Никола Попов, следван веднага от Евгени Александров
MagicMoments написа:Два смешни вратарски гола,спестена дузпа и уникално интелигентен трансперант от агитката на евробоеца.
IvailoRz написа:
Aз съм да , баннаха ме защото нахраних един левскар ,който умираше от кеф на мача с Валенсия . За първи път си изпускам нервите . И то не го напсувах а му казах типичния епитет за тях . За положението според мен Чворович играе първи с топката . Резервите заслужено водят .
tsonpen написа:Онова положение няма как да е дузпа! Има перфектно повторение и всичко се вижда.
tsonpen написа:Онова положение няма как да е дузпа! Има перфектно повторение и всичко се вижда.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта