CSKA 78 написа:Бербатов колко време беше в ЦСКА точно? Година и половина имаше ли? Че то по твоята логика след година можем да смятаме Терзиев и Луму за продукти на Лудогорец:lol:
Бербатов е играл 1.5 години за първия отбор на ЦСКА,но е бил при младежите 2-3 години.
Значимото при него е,че преди Лудогорец никой не го искаше,а след няколко години,ще видим??!!

Искаш да ми кажеш,че няма да се гордеете с Терзиев,като го продадете след няколко години на някой голям отбор??И като стане титуляр в националния отбор ще казвате,че не е продукт на Лудогорец??!

Бербатов си е юноша на Пирин като е прекарал 7 години там от 1991 до 1998 година.Роден си е и в този град.С гордост си твърди,че е юноша на този отбор.Колкото до Георги Терзиев той е юноша на Сливен.Забелязан е и е привлечен в Нефтохимик.След това играе за Черноморец 5 години преди да подпише с Лудогорец.В изграждането на един футболист и човек са важни първите 7 години,защото ако не научиш основно нещата няма как да станеш голям играч.Тренирал съм футбол и от личен опит знам как е невъзможно да наваксваш това,което си пропуснал.
Това не е темата да се коментира тези неща и се разводнява.Научете се да коментирате правилните неща в правилните теми.Тук става въпрос за Лацио,Лудогорец и Валенсия,а не ЦСКА или за Левски.
Не е и само тази тема,която преобръщате и вкарвате "софийските отбори".Знам че ви липсват да имате такива успехи като Лудогорец,но поне запазете достойство и се спрете,защото ставате смешни.