Всичко за следващия съперник на Лудогорец -ФК Валенсия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Всичко за следващия съперник на Лудогорец -ФК Валенсия

Мнениеот dreben23 » 28 фев 2014 12:09

Само да светна незапознатите, че Федерико Маркети всъщност е титулярният вратар на Лацио, особено през миналия сезон, но се контузи и пропусна доста мачове. Правил е едни от най-феноменалните спасявания, които могат да се видят във футбола, като например воле на два метра от голлинията! :) Но от друга страна пък Маркети е допускал в немалко случаи елементарни голове като снощният, като всеки вратар. Може да извади неспасяема топка от нито един друг свой колега, но да му отбележат по елементарен начин. Който следи калчото повече, знае със сигурност, че Маркети не прави това за първи път, това си е негова запазена марка!
Пропуснатите мачове се отразяват на формата на един вратар и от това се възползва и Лудогорец ! :)

Колкото до Валенсия, шансовете на Лудогорец в този сблъсък са само на хартия, но аз лично не виждам как ще бъде отстранена Валенсия с подобни детински грешки и отигравания. Освен това Козмин Моци за мен няма алтернатива в Лудогорец и ще лъснат още повече пробойните в защитата. Мисля, че задачата е съвсем непосилна, трябва сериозно надхвърляне на възможностите, а според мен Лудогорец вече ги надхвърли снощи срещу Лацио, въпреки че нещата станаха с много, много късмет. Вчерашният мач всъщност попада и в графата съмнителни, имайки предвид елементарните голове и от страна на двата отбора, но това си е мое мнение.
Не омаловажавам успеха на Лудогорец, но така гледайки отстрани без много емоции, да, в този мач издържах и не скачах, когато Лацио отбелязваше головете си и се усмихвах при тези отбелязани от Лудогорец, но нещата, които се случиха в този мач бяха повече от странни. Изключвам гола на Безяк, който беше просто съвършен -при такова великолепно попадение няма как да не се удиви човек! :)

Една забележка към автора- Едуардо Варгас е вторият водещ реализатор на Чили, а не на Парагвай! Редовно вкарва по някой хеттрик за чилийците, когато Алексис Санчес няма ден.

Лудогорец ще трябва да се надиграва с Валенсия, прекрасно звучи, чакаме го този мач с нетърпение, за да видим реално и "колко е часът" в българския футбол! Това не е Барселона, не е Реал Мадрид, а Валенсия- отбор, който може да бие и падне от всеки! :) Точно и в последното словосъчетание виждам и шансовете на Лудогорец, другаде не ги виждам.

Една прогноза от мен и за двата мача:

Лудогорец-Валенсия 0:1
Валенсия- Лудогорец 2:0

Въпреки прогнозите, прекрасно ще е Лудогорец да се представи повече от достойно и да продължава да преследва мечтите си! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 28 фев 2014 12:20

Много силен съперник,един от най-силните.Да не забравяме,че именно те биха Барселона на "Ноу Камп''.Все пак си мисля,че Лудогорието има шансове и те са 50-50 ;)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 фев 2014 12:24

Мачовете с Валенсия ще бъдат мачовете на истината. Досега Лудогорец имаше късмет, че игра с отбори в криза(доказателството е Базел), но се възползва по-найдобрия начин от него, за което - АДМИРАЦИЙ! - Така правят добрите отбори. Ако успеят да отстранят и Валенсия, тогава ще повярвам, че могат да стигнат и до финала(казвам го съвсем сериозно, не се изхвърлям).
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 28 фев 2014 12:51

Според мен приказката на ЗЕЛЕНАТА МАГИЯ свършва на 1/8 финалите.
ВАЛЕНСИЯ е твърде добър отбор ,за да стане изненада .Те не са страшилището от преди няколко години,но са просто класи над ЛУДОГОРЕЦ и това ще се види.Има шанс за добър резултат в София .но от двата мача Валенсия продължава :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 фев 2014 13:04

"Нека да сме честни", втория гол си е напълно редовен, защото топката беше с 15 санта вътре, дори при тупкането в земята...То се видя с просто око и от централната трибуна...Айде сега, ново двайсе, португалците заклаха Лацио... :lol:
Колкото до Валенсия, тежък съперник, но съм сигурен, че ще станат хубави мачове, с красив футбол...

Ти го каза,не аз!
И на мен на повторенията по телевизията ми се стори ,че има гол!Но от видеото в "Спортал"(което е от друг ъгъл),ситуацията е най-малкото спорна!
Ако решиш да доказваш нещо,свали си видеото, обработи го до резолюция 4К(най-малко 1080р) и гледай!
Щом ще си говорим честно,в подфорумът на Лудогорец има радетели за честна игра(поне с такова убеждение останах от цялата шумотевица в търсене на истината,около почти идентичното положение за Лудогорец ,на техният мач с Ботевь),нека тези,които работят с 3D програми(то и аз мога,но нямам време,а и не ми се занимава) да се постараят и да отсеят съмненията!
Освен,ако търсенето на истината е само,когато е в полза за Лудогорец?!
В крайна сметка дори и да съм прав,Лудогорец заслужиха да продължат с хъса и себераздаването си!
Още веднъж успех срещу Валенсия!
Последна промяна от CSKA 78 на 28 фев 2014 13:11, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 фев 2014 13:05

vaskonti написа:
zlatan написа:
vaskonti написа:До колкото разбирам Моци е наказан и няма да играе. Това значи нова двойка в защита - Барт/Мантула.

не знаех това е изключително неприятна новина-сигурно ли е.

Лошото е, че освен Моци, наказан е и Златински.

vaskonti,за мен Моци е сърцето на Разград,айде да приемем че Златински ще бъде заместен от Дяков,но без Моци ще е адски трудно,Барт е на приливи и отливи не се знае контузен ли е не е ли,Мантула е млад дано не прегори,колкото до Терзиев и Ал.Александров не знам в каква форма са.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 фев 2014 13:20

Мантула беше безгрешен в двата мача с Лацио, а ако не бъркам срещу Айндховен в Холандия също изигра страхотен мач, така че няма как да прегори, вече има достатъчно опит. Естествено, никой не е застрахован от грешки. Снощи до някъде има някаква вина за втория гол, просто тактически не подходи правилно в ситуацията, но като цяло е много стабилен. А Бард, ако има ден също може да е железен, но той е с различен от Моци стил на игра.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 28 фев 2014 13:47

kartago написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Има тема за Тотнъм- Днепър,а за Лудогорец-Лацио няма.Голям смях сте или викахте за лациалите като наркоманите на Таки.

Верно голям смях пада, само че, кой на кого се смее не е ясно?! ;)

ludogorets/viewtopic.php?f=83&t=173037

Става въпрос за след мача.Смей се на себе си.Аз съм само читател и не съм модератор.Освен да баниш и да триеш мнения друго правиш ли.

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 28 фев 2014 13:51

Нещо за агитката им или ще разчитат на лефскарската майна :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 фев 2014 13:54

Златински също няма да играе, наказан е за натрупани картони.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Лудогорец”