Пропуснатите мачове се отразяват на формата на един вратар и от това се възползва и Лудогорец !
Колкото до Валенсия, шансовете на Лудогорец в този сблъсък са само на хартия, но аз лично не виждам как ще бъде отстранена Валенсия с подобни детински грешки и отигравания. Освен това Козмин Моци за мен няма алтернатива в Лудогорец и ще лъснат още повече пробойните в защитата. Мисля, че задачата е съвсем непосилна, трябва сериозно надхвърляне на възможностите, а според мен Лудогорец вече ги надхвърли снощи срещу Лацио, въпреки че нещата станаха с много, много късмет. Вчерашният мач всъщност попада и в графата съмнителни, имайки предвид елементарните голове и от страна на двата отбора, но това си е мое мнение.
Не омаловажавам успеха на Лудогорец, но така гледайки отстрани без много емоции, да, в този мач издържах и не скачах, когато Лацио отбелязваше головете си и се усмихвах при тези отбелязани от Лудогорец, но нещата, които се случиха в този мач бяха повече от странни. Изключвам гола на Безяк, който беше просто съвършен -при такова великолепно попадение няма как да не се удиви човек!
Една забележка към автора- Едуардо Варгас е вторият водещ реализатор на Чили, а не на Парагвай! Редовно вкарва по някой хеттрик за чилийците, когато Алексис Санчес няма ден.
Лудогорец ще трябва да се надиграва с Валенсия, прекрасно звучи, чакаме го този мач с нетърпение, за да видим реално и "колко е часът" в българския футбол! Това не е Барселона, не е Реал Мадрид, а Валенсия- отбор, който може да бие и падне от всеки!
Една прогноза от мен и за двата мача:
Лудогорец-Валенсия 0:1
Валенсия- Лудогорец 2:0
Въпреки прогнозите, прекрасно ще е Лудогорец да се представи повече от достойно и да продължава да преследва мечтите си!