XVIII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив, 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: XVIII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив

Мнениеот BRF » 22 ное 2013 16:20

drughi написа:Да попитам хората от Разград има ли вероятност да ни пуснат в сектора със седалките зад вратата, на който гостуваха агитките на чуждите отбори в квалификациите за ШЛ? Ние сме кротки, няма да създаваме проблеми, затова искаме да гледаме мача от по-удобно място, а не от онзи отдалечен и заграден от мрежи "кафез".

Иначе за мача прогнозата ми е, че ще стане един оспорван и здрав двубой.

Едва ли ще ви пуснат!Единствените бяха Слован,ама бяха малко хора!Да не говорим,че и вие не сте от най-кротките! ;)

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 22 ное 2013 16:29

tsonpen написа:
snakebite написа:
drughi написа:Да попитам хората от Разград има ли вероятност да ни пуснат в сектора със седалките зад вратата, на който гостуваха агитките на чуждите отбори в квалификациите за ШЛ? Ние сме кротки, няма да създаваме проблеми, затова искаме да гледаме мача от по-удобно място, а не от онзи отдалечен и заграден от мрежи "кафез".

Иначе за мача прогнозата ми е, че ще стане един оспорван и здрав двубой.

Единствените които пуснаха там (пред клетката) бяха симпатягите от Слован :)

И феновете на един румънски отбор бяха настанени в сектор А за една контрола (отборът май беше Рапид). Между другото, феновете на Локо Пд не са с много чисто досие. Аз се сещам за финала за Купата :)
От друга страна, един човек като го вкараш в клетка го провокираш да се държи като звяр, докато когато му гласуваш доверие, започва да носи отговорност за поведението си.

Ето,стана пак нормален човек.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 ное 2013 16:40

luxorus написа:Ето,стана пак нормален човек.

:mrgreen: Значи тази вечер хората около мен могат да са спокойни за сигурността си.
Сигурно пак ще ме обявиш за ненормален след последния мач с Берое за годината ;)
[center]Изображение[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 22 ное 2013 17:10

Локо не са баш беззъби.. взеха си точките срещу по-лесните отбори, и не случайно са 3-и! И все пак.. мисля, че ако Лудогорци излязат със оптимален състав (каквито са слуховете), всичко освен обидтелна победа би било изненада! :)

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 22 ное 2013 17:12

tsonpen написа:
luxorus написа:Ето,стана пак нормален човек.

:mrgreen: Значи тази вечер хората около мен могат да са спокойни за сигурността си.
Сигурно пак ще ме обявиш за ненормален след последния мач с Берое за годината ;)

Зависи само от теб. Гласуваме ти доверие, дано не се изсереш на метеното :mrgreen:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 22 ное 2013 17:16

3:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 22 ное 2013 18:58

Локомотив са доста стабилен отбор и няма да е никак лесно да ги бием. Нашите трябва да бъдат много внимателни в защита и особено при статичните положения, защото те са основното оръжие на Локомотив. Все пак мисля, че Лудогорец е по-добрия отбор и ако покаже концентрация през целия мач ще победи.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 22 ное 2013 20:44

Лудогорец ще бие, превъзхождат с класи останалите отбори (като играчи, стил, пари), но интересно има фенове на други отбори които си правят сметки за шампиони да стават, по-добре да смятат на колко точки са от 8-ят

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 23 ное 2013 17:30

ЗЕЛЕНАТА МАГИЯ трябва бързо да си реши мача,като гледам излизат с почти всичко най-добро.С една победа взимат голям аванс пред останалите и третата поредна титла се задава
ЗЕЛЕНА МАГИЯ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Лудогорец”