XIII кръг, Лудогорец - Литекс, 2:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: XIII кръг, Лудогорец - Литекс

Мнениеот demy27 » 17 окт 2013 13:31

Прави впечатление, че повечето мнения са на фенове на други отбори и изразяват предимно техните желания, а не логични и реални очаквания. Точно такива, които чакат другите да им свършат работата, направо си заслужават този мач да завърши точно както им се иска, но и те да се издънят :) Аз искам моят отбор да победи, а останалите да правят каквото искат :) Чисто статистически най-вероятният знак е Х /31 47 22/, но при такъв процент вероятност аз не бих заложил.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 17 окт 2013 15:09

demy27 написа:Прави впечатление, че повечето мнения са на фенове на други отбори и изразяват предимно техните желания, а не логични и реални очаквания. Точно такива, които чакат другите да им свършат работата, направо си заслужават този мач да завърши точно както им се иска, но и те да се издънят :) Аз искам моят отбор да победи, а останалите да правят каквото искат :) Чисто статистически най-вероятният знак е Х /31 47 22/, но при такъв процент вероятност аз не бих заложил.

зависи дали литекс ще се нагъзи като в мача срещу червените. Мисля че да :lol:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 17 окт 2013 18:05

Мисълта за Одеса не може да се отрече, но не бива да влияе на настроението и играта ни в този мач. Затова имаме над двадесет футболисти, всеки от които трябва да го може. Досега колкото пъти ни се е отдавало възможност да се откъснем убедително напред в класирането все пропускаме шанса. Дано този път не е така, иска ми се най-сетне да бием Литекс в Разград, дано успеем! Успех на Лудогорец!

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 17 окт 2013 18:05

Резултата реално е 3-1,като най-после се свири дузпа.Хубавото е,че ще бъде в полза на отбор от провинцията и грандове трябва да почакат пак ,още 60-70 мача.
И хайде на стадиона в неделя.Време им е на Литекс да паднат.
Напред Лудогорец!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 окт 2013 15:01

Троен мач отвсякъде!И все пак Х12!

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 18 окт 2013 18:33

Я, играят първият срещу вторият! Ето това ще е мач. Не като дербито между 4-ти и 6-ти :lol: Дано стане хубав мач.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 19 окт 2013 10:26

Дербито на кръга :!:
Надявам се Литекс да победят, но сякаш Лудогорец имат повече футболни аргументи. Успех и на двата отбора.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

мили

Мнениеот мили » 19 окт 2013 12:51

daydreamer написа:Я, играят първият срещу вторият! Ето това ще е мач. Не като дербито между 4-ти и 6-ти :lol: Дано стане хубав мач.

[center]+1[/center]

Какво дерби е онова, мачле за определяне на шесто и седмо място. Години вече не са виждали шампионското първо място отблизо.
Вижте, какво ще изплетят първия и втория. Красота!!!.
А накрая, през Май те ще са шести и седми, а Литекс, Ботев и Лудогорец ще окупират първите три места.
Да победи по-добрия.

Върни се в “Лудогорец”