ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец, 0:2!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец
Левскарите пак избиват комплекси явно искат още да ги бие Лудогорец. 
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:Левскарите пак избиват комплекси явно искат още да ги бие Лудогорец.
Не, просто се надяват някой по-голям батко да отмъсти за тях
[center]
[/center]
[/center]Re: ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец
Зависи как ще тръгне мача,мисля си,че ще играеме дефанзивно и на контри и каквото стане.Прогноза 2-2.Смело напред.
Само Лудогорец!Да се пукат душманите.
С оглед формата на отборите в групата като нищо поне единия мач няма да излезе единица...
ЛУДОГОРЕЦ написа:Зависи как ще тръгне мача,мисля си,че ще играеме дефанзивно и на контри и каквото стане.Прогноза 2-2.Смело напред.
Ако "тръгне" добре за Лудогорец 2:0 ако пък "тръгне" зле......3точки за Филипс
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ
caci написа:Колкото и зле да са сега ПСВ,надявам се и вярвам,че ще смачкат отборчето с 5:0.
Неделя как спа?
Реално ПСВ си е фаворит , 2-0 ми се струва резултата за домакините
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
3 поредни мнения на левскарите ... яко бие на комплекси . То да не е дето сме ги хванали да сме ги били па то ... ся за последния мач
Реално победа за домакините с 2 : 1 примерно
Оптимистично равен 1:1
Би било прекрасно ако успеем някак да измъкнем 3-те точки с гол от дузпа или нещо такова 0:1
Реално победа за домакините с 2 : 1 примерно
Оптимистично равен 1:1
Би било прекрасно ако успеем някак да измъкнем 3-те точки с гол от дузпа или нещо такова 0:1
имайте в предвид, че точките на лудогорец, се отразяват и върху националния коефициент
затова успех, късмет и т.н... 
4 или 5-0 на Айндховен ,то Левски ги скапа разград и ако си бяха вкарали положенията щяха да ги отвеят с разлика,та какво да кажем за холандците там всички са като Гари Родригес ,ще им счупят кръстовете от финтове
kev1n написа:имайте в предвид, че точките на лудогорец, се отразяват и върху националния коефициентзатова успех, късмет и т.н...
Съгласен съм с теб ! Но този случай дори и господ да е българин ще е трудно да вземат повече от 1т. Да не говорим за 3 !
Ще имат шанс за 1т. само при 0:0 след 45 мин игра иначе си е въпрос на късмет с колко ще паднат ! Между и 3:0 и 5:0 мисля че реалният резултат !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин