VIII кръг, "Левски" - Лудогорец, 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- london_hools
- Контакти:
Re: VIII кръг, "Левски" - Лудогорец
В Левски се събраха доста нападатели,но защитата е все така зле,така че очаквам голово шоу 3:2 за Левски и възход 

Победа!
Нямам търпение да разбера,кой от двата отбора ще се представи по съдийски.И на двамата "чорбаджии" им е писнало,в това съм сигурен.На единият да купува,а на другият да плаща,но без да получи това което иска.Очаквам да гледам мач на империята на злото,срещу не по малкото зло.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Като вземем под внимание предстоящия ЕВРОмач на Лудогорец,прогнозата ми е 1:1
Най-ясният мач в кръга.0-2 и още холандци,холандци....
I'M BLIND!IMPRESS ME!
1:4 - реално
1:0 - нереално
Много зависи кой ще свири тоя мач!
1:0 - нереално
Много зависи кой ще свири тоя мач!
няма ли мач на националния отбор него да обсъждате а си губите време за мач който е важен единствено за домакина
Лудогорец има доста по-важен мач в четвъртък и част от титулярите ще бъдат запазени
резултата няма значение за Креизитата
Лудогорец има доста по-важен мач в четвъртък и част от титулярите ще бъдат запазени
резултата няма значение за Креизитата
-
- Контакти:
Не ми се ще, но съм почти обеден, че Левски ще бие, както миналия полусезон. Тогава измъкна мача с късмет и вече се виждаше шампион, но уви. От този двубой не зависи нищо освен вдигане да самочувствието. Срещу Лудогорец ще си проличи излиза ли Левски от кризата. Това е тестът за играчите и треньора, които са длъжни да покажат имат ли сили за титлата. Отделно разградчани не са във върхова форма и допускат много грешки в защита. Разкриха ги отбори, като Ч.Море и Любимец, а сините са доста по-стойностен състав от изброените. Мача няма да е лесен, защото трябват точки, особенно на Левски.
Победа за Лудогорец,освен ако не са се съсредоточили за мача с ПСВ който при всички положения им е много по-важен от този.За господата от Подуене мача е на живот и смърт,така че имат леко предимство като настройка.
Viv.Brooke написа:Много добре знаеш какво означава дерби - това е най-важната (в случая не е) или най интересната среща (за кръга; за сезона)... Когато има заряд и слабият има шанс срещу силния (тук не визирам който и да е отбор). Та, ако за теб това не е най-интересната среща този кръг, добре - повече няма да коментирам

Нека не е дерби. Но ще трябва да се намери някакво друго определение като за един от най-важните мачове на "Левски" за първенството. Сигурно и през пролетта не беше дерби, с толкова много емоции и с такава важност. Мога да приема, че не е важен мач, само като гледам къде са в класирането двата отбора

[center]
[/center]

Ще се срещнат, отборът против когото не е свирено дузпа от абитуриентската вечер на Васил Левски и този за когото няма пропуск всеки мач!!! Прогноза 1:1.
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!