Лудогорец... Ко? Да!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Лудогорец... Ко? Да!

Мнениеот petko.h.markov » 07 авг 2013 16:49

dickinson написа:Не съм съгласен много със статията, и не ми харесва това писане на журналистите от Осанна до Разпни го
Ако бяхме получили гол и загубили - нали си представяте какво щяха да пишат (некадърници, неудачници и т.н.)
сега хвалят като за световно
Постижението е НЕВЕРОЯТНО и НЕМИСЛИМО за скапаната ни държава и футбол, нали не забравяте че Лудогорец победи 2 отбора поставени в жребия
да се порадваме на успеха и да помечтаем, приказката продължава

Само Лудогорец

Днес в Блиц има статия на Румен Илиев за журналите от типа на Веско Томислав и плеядата от Гонг.Препоръчвам ви я.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 авг 2013 16:52

pampi написа:
minchev_1951 написа:Трети български отбор, който попада /минимум/ в групите на ЛЕ. Дано се представи по-добре от втория ни отбор /2010-2011 г./!

Днес изпи ли си Гинко Билобата , защото склерозата те тресе. :!: Лудогорец е четвъртият български отбор, които ще участва в груповата фаза на евротурнирите.

Доколкото виждам човекът пише групите на ЛЕ. Гинко-то ти е нужно на еб както и способност за четене и анализ.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 07 авг 2013 16:59

bnborisov написа:
кристи3 написа:Не мисля, че някой сериозно завижда на Лудогорец, защото един отбор като няма фенове, няма и завистници. Но се присъдинявам към някои от изказаните по-горе мнения относно това какво точно представлява проекта "Лудогорец" (или "Ботев", "Литекс" и т.н.)? Накратко това е един човек с много пари, който решава да се направи кефа създавайки отбор (наистина с добра организация, спор няма) - за предпочитане на място, където няма да му задават много въпроси и няма контра-интереси. Такива "проекти" виждаме колкото щеш в Европа, само дето стандартите са различни - Ман С., Челси, Анжи, Фулъм и т.н. Ясно е, че с определено количество средства, можеш да си направиш приличен отбор. В това не виждам никакъв "проект" - всичи знаем, че което не става с пари, става с много пари - ако това е "проект", значи - да, имаме такива проекти. Очевидно, по този начин в печеливш проект може да се превърне и ФК "ШУРДАНИЦА" с. Г. Дамяново. Без значение е дали отбора има фенове или не (тук изключение прави Ботев), а нещата опират до това колко богат е собственика и колко пари ще отделя за "проекта". А изчезне ли собственика - ясно е, изчезва и отбора.

само да ми кажеш как точно ще изчезне Ботев ако изчезне собственика? Няма как щото веднага ще дойде друг. През годините Ботев го искаха (Г.Ганчев, Черепа, Жоро Илиев, Коко Динев, Трактора) Няма как отбор с огромна фенска маса (без задължения разбира се, което е на-важно) да изчезне. За другите може и така да е

Ами, аз доста ясно съм написал - в скобите, че Ботев прави изключение, ама няма кой да чете. Иначе, както се вижда през последните години - при лошо финансиране и управление, поне в настоящата си юридическа форма, могат да изчезнат и ЦСКА и Левски и всеки друг отбор. Феновете естетствено ще останат, докато не се намери някой, който да използва техния потенциал.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 07 авг 2013 17:08

Първо успех на Лудогорец в групите на Шампионската лига.Крайно време беше българските футболни новини да не започват и да свършват с двата софийски отбора. Но дайте да си говорим направо: до вчера пишеха Лудогорец купува Спартак Варна и Домусчиев се замисля сериозно да премести отбора,днес вече възхвали за модела"Лудогорец".Икономическата пазарна логика за жалост е една -Дългосрочно не става с малък град.Градовете в България са София,Варна,Бургас,Пловдив,да прибавим и Ст.Загора и Плевен.Другото е просто едно строене на високи въздушни кули на глинени крака и едно краткотрайно самозалъгване.
Черно море-първият шампион по футбол в България

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 07 авг 2013 17:10

danko_sot написа:Чудех се сутринта дали да пиша коментар по темата, реших да не пиша, тъй като мнението ми е малко по-различно, но сега видях коментара на Веско Вълчев и той ме провокира.
Значи, искам да кажа, че се радвам като българин за успеха на Лудогорец, но наистина играта на отбора снощи беше слаба за мен. Освен че играха слабо си личеше че има паника на моменти, най-вече в защита. Момчетата бяха объркани, особено към средата на второто полувреме, може би имаше и страх. Просто за мен Партизан сами се прецакаха в тоя мач. Срещу Шинник също не са отбелязали гол у дома. Сръбският футбол последните 3-4 години е на нашето ниво. Разбира се, не искам да умаловажавам успеха на Лудогорец, например срещу Слован в Разград играха супер. Но не мога и да се съгласяя с коментара на Вълчев. Та това е само едно влизане в групите на Уефа засега, не бързайте с хвалебствените слова. Лудогорец бил станал заслужен шампион последните два сезона??? Ко? Еми няма как да се съглася напълно че те са момина сълза и света вода ненапита едва ли не в сравнение с другите отбори. Инамче разбирач че Веско иска да се подмаже на шефовете на Лудогорец, само че... Нека не забравяме 2011-2012 как станаха шампиони и че имаше един мач с Миньор Перник, който го спечелиха като гости доста съмнетелно след като перничани играха с юношите си по много странни причини. после пък Миньор биха ЦСКА у дома си, а треньор на перничани по същото време беше не кой да е а сегашният треньор на Лудогорец Стойчо Стоев. Последният шампионта също титлата им беше малко късметлийска след големия резил на Левски срещу Славия и кой знае колко пари е взел Венци от Домусчиев. Така че нека да не преиначаваме напълно фактите. Лудогорец са добър отбор, но голямото изпитание ще бъде за тях в следващия кръг. А и не съм убеден че Стоев е най-подходящият треньор за тях. Не знам, трябва малко повече живец и енергия да показва един треньор. Но ще видим какво ще стане. Пожелавам им успех в следващия кръг! ;)

Виж сега колега,фен съм на Левски и категорично ти заявявам че лудогорец беше най добрия отбор през последните 2 сезона,без никакви съмнения,а по предишния играеха и супер красив футбол.Купували били мачове,ами другите не купуват ли.Лудогорец по име няма как да се равнява с Партизан и за това въпреки че е по класният отбор, на реванша имаше много тежки моменти,а домакините въпреки че владееха целия мач до 0-1 имаха само 2 чисти положение,едното от които далечен удар,а другото анемичен удар с глава избит пред голлинията.В првия мач Лудогорец имаха много повече чисти положения.Самият Пртизан е далече от класата си,спрямо името си.
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 07 авг 2013 17:11

drvasko98 написа:
pampi написа:
minchev_1951 написа:Трети български отбор, който попада /минимум/ в групите на ЛЕ. Дано се представи по-добре от втория ни отбор /2010-2011 г./!

Днес изпи ли си Гинко Билобата , защото склерозата те тресе. :!: Лудогорец е четвъртият български отбор, които ще участва в груповата фаза на евротурнирите.

Доколкото виждам човекът пише групите на ЛЕ. Гинко-то ти е нужно на еб както и способност за четене и анализ.

Понеже е писал групите на ЛЕ и понеже Литекс и ЦСКА са участвали в тези групи...Левски сигурно не е? Ти как мислиш, или най-много мразиш да мислиш? 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 07 авг 2013 17:11

drvasko98 написа:
pampi написа:

..............................................................................................................................................................................

Хубаво е когато има тук грамотни и мислещи хора! ЛЕ започва съществуването си от сезон 2009-2010 година и от тогава до сега само Левски и ЦСКА са играли в групите на ЛЕ.

2009-2010 2-ви квал. кръг. Черно море (Варна) Искра-Стал 1:0; 3:0
3-ти квал. кръг. Черно море (Варна) ПСВ Айндховен 0:1; 0:1
ЦСКА (София) Дери Сити 1:0; 1:1
Плейофи ЦСКА София Динамо Москва 0:0; 2:1
Литекс (Ловеч) БАТЕ Борисов 1:0; 0:4
Група E ЦСКА (София) Фулъм 1:1; 0:1
ЦСКА (София) Рома 0:2; 0:3
ЦСКА (София) Базел 0:2; 1:3
Група G Левски (София) Виляреал 0:1; 0:2
Левски (София) Лацио 0:4; 1:0
Левски (София) Ред Бул Залцбург 0:1; 0:1
2010-2011
2-ви квал. кръг: Левски (София) Дъндолк 6:0; 2:0
3-ти квал. кръг. ЦСКА (София) Клифтънвил 3:0; 2:1
Берое (Стара Загора) Рапид Виена 1:1; 0:3
Левски (София) Калмар 1:1; 5:2
Плейоф Литекс (Ловеч) Дебрецен 0:2; 1:2
ЦСКА (София) Дъ Ню Сейнтс 3:0; 2:2
Левски (София) АИК 0:0; 2:1
Група C Левски (София) Спортинг Лисабон 0:5; 1:0
Левски (София) Лил 0:1; 2:2
Левски (София) Гент 3:2; 0:1
Група L ЦСКА (София) Порто 0:1; 1:3
ЦСКА (София) Бешикташ 0:1; 1:2
ЦСКА (София) Рапид Виена 0:2; 2:1
2011-2012
2-ти квал. кръг. Локомотив (София) Металург Скопие 0:0; 3:2
3-ти квал. кръг. Локомотив (София) Шльонск Вроцлав 0:0; 0:0 след прод., 3:4 след дузпи
Левски (София) Спартак Търнава 2:1; 1:2 след прод., 4:5 след дузпи
Плейоф Литекс (Ловеч) Динамо Киев 1:2; 0:1
ЦСКА (София) Стяуа Букурещ 0:2; 1:1
2012-2013
2-ти квал. кръг. Локомотив (Пловдив) Витес 4:4;1:3
2-ти квал. кръг. ЦСКА (София) Мура 05 0:0;1:1
2-ти квал. кръг. Левски (София) Сараево 1:0;1:3

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 07 авг 2013 17:19

Светът за някои хора също започва от днес:

2005-2006
Група А България ЦСКА (София) Германия Хамбургер 0:1
Чехия Славия Прага България ЦСКА (София) 4:2
България ЦСКА (София) Норвегия Викинг 2:0
Франция Монако България ЦСКА (София) 2:1
Група D България Литекс (Ловеч) Швейцария Грасхопер 2:1
Украйна Днипро Днепропетровск България Литекс (Ловеч) 0:2
България Литекс (Ловеч) Холандия АЗ Алкмаар 0:2
Англия Мидълзбро (Англия) България Литекс (Ловеч) 2:0
Група F България Левски (София) Румъния Динамо Букурещ 1:0
Русия ЦСКА Москва България Левски (София) 2:1
България Левски (София) Франция Олимпик Марсилия 1:0
Холандия Хееренвеен България Левски (София) 2:1

По тази логика ПФК Левски за какъв юбилей се готви,какви 100 години? ПФК-то е на 15 лазарника!
Последна промяна от pampi на 07 авг 2013 17:23, променено общо 1 път.
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 авг 2013 17:21

pampi написа: Светът за някои хора също започва от днес:

2005-2006

Това са групите на турнира за Купата на УЕФА... Лига Европа е друг турнир с друг регламент... стига излишни спорове ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 07 авг 2013 17:24

ros написа:
pampi написа: Светът за някои хора също започва от днес:

2005-2006

Това са групите на турнира за Купата на УЕФА... Лига Европа е друг турнир с друг регламент... стига излишни спорове ;)

Че то и тазгодишният шампионат на България е с друг регламент и какво правим?
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Лудогорец”