Един беше написал,че Лудогорец са много зле в защита,но пък бързо преминават от едната в другата фаза и не са толкова добри и т.н.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Parmalat написа:Във форума на Партизан вече коментират мача между Лудогорец и Черноморецhttp://www.juznatribina.net/vbforum/sho ... 65&page=56
![]()
Един беше написал,че Лудогорец са много зле в защита,но пък бързо преминават от едната в другата фаза и не са толкова добри и т.н.
snakebite написа:Равностоен мач, но все пак по-класния отбор е Лудогорец, видя се че като вдигнаха малко темпото в началото на второто полувреме, започнаха опасностите пред вратата на Черноморец..
После намалиха пак темпото и Черноморец имаше не лоши шансове....
Истината е че нямаме качествени резерви....Кишада, Бакалов - пълен потрес, ...Деко и той далеч от добрите си дни..Мишо с нищо не помогна..
Иван Стоянов беше уморен, чудесни както винаги Минев и Кайсара, стабилен Мантула, бавен Барт, отличен Златински, добър Дяков, стараещ се Марселиньо, концентриран Владо Стоянов, борещ се Безяк...
Слабичко, но на фона на мача в сряда - нормално...
Както казах нямаме качествени резерви...за Европа може да не се отрази това, но ако играем на два фронта, ще е пагубно, мисля че докато сме в Европа ще губим още доста точки в първенството !!! Като че ли от тази гледна точка Ботев имат най-добри резерви и са основен фаворит за титлата, само за това - по-добри резерви !!
tsonpen написа:Не знам къде го видяхте този равностоен мач. Съвсем резонна победа за Лудогорец. Естествено, можеше да стане някоя грешка и да има друг резултат. Личеше си, че нашите са уморени и освен това се пазят. Някои направо демонстративно си ходеха по терена. Очаквах повече резерви в състава.
Според мен целта беше с минимум усилия да вземат мача, но им се наложи малко да се поразтичат когато времето напредна.
Аз бих отличил Владо Стоянов (безупречен), Барт (добри намеси и страходни точни пасове на големи разстояния), Кейсара (на този въобще не му личи умората и не се пази) и Дяков.
Искам да видя повторение обаче на засадите, защото се създаде усещането в публиката, че се вдигаха несъществуващи засади на няколко пъти. Признавам, че не бях наблюдателен, но за едната съм на 99% сигурен, че нямаше. Имаше и странни отсъждания при нарушенията. Обаче трябва да се види видео все пак.
tsonpen написа:Не знам къде го видяхте този равностоен мач. Съвсем резонна победа за Лудогорец. Естествено, можеше да стане някоя грешка и да има друг резултат. Личеше си, че нашите са уморени и освен това се пазят. Някои направо демонстративно си ходеха по терена. Очаквах повече резерви в състава.
Според мен целта беше с минимум усилия да вземат мача, но им се наложи малко да се поразтичат когато времето напредна.
Аз бих отличил Владо Стоянов (безупречен), Барт (добри намеси и страходни точни пасове на големи разстояния), Кейсара (на този въобще не му личи умората и не се пази) и Дяков.
Искам да видя повторение обаче на засадите, защото се създаде усещането в публиката, че се вдигаха несъществуващи засади на няколко пъти. Признавам, че не бях наблюдателен, но за едната съм на 99% сигурен, че нямаше. Имаше и странни отсъждания при нарушенията. Обаче трябва да се види видео все пак.
entwickler написа:Добре, че бихме. В защита Черноморец са уникални. Такава подредба - такова спазване на указания. Браво! Терзиев ....
Иначе Лц си играха добре - малко беззъбо на моменти. Бакалов ако беше вкарал първото полувреме - мачът става друг.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост