Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Re: Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Мнениеот gikahadji » 25 май 2013 23:51

djavgarov написа:
gikahadji написа:Единствено Селтик е непреодолим отбор, с всички останали може да се надиграват, стига Петев да уцели тактиката, схемата и състава.

Бате,Партизан, Стяуа- Такова надиграване ще падне особено в едната половина!

Да, ако беше отбора в синьо с треньорчето Калитко
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 25 май 2013 23:52

Parmalat написа:
pumpo написа:Нефтчи Баку...такова усещане имам!
Сигурен съм, че няма да има български отбор, който да влезе в каквито и да е групи на ЛЕ или ШЛ!

Нефтчи Баку играха с Партизан в една група на ЛЕ тази годиба.Завършиха пред тях като ги биха и извъртяха равен.Голмайстор им е национал на Чили май се казваше Каналес има към 30 гола много добър нападател.Имат няколко добри играчи и като цяло са труден противник.

Ясно ми е, че са силни. Юли месец в Баку ще е някакъв ад, може и 45 градуса да е. С който и отбор да се паднат Лудогорец, ще са аутсайдери! И почти сигурно ще отпаднат.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 май 2013 23:52

subzero написа:Никакъв шанс за Лудогорец.
Интересното е,че това го знаят и феновете на отбора,ама гледам се надъхват. ;) Само до преди седмица,бяха провесили носове и уволняваха наред. :mrgreen:

Аз не мисля, че тези от феновете, които са недоволни са си променили мнението. Бъди по-прецизен!
Никакъв шанс нямаше дори за равен с Динамо Загреб, никакъв шанс нямаше и за втора титла, но...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 25 май 2013 23:53

Миналата година Лудогорец доказаха срещу Динамо, че заслужено станаха шампиони. Дано и тази да го направят.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

blue_loudog
Контакти:

Мнениеот blue_loudog » 25 май 2013 23:58

От тия отбори само срещу последните три ми се струва, че Лдгц имат нек'ъв шанс. Провинциалната психика на футболисти, треньори, ръководство няма да им позволи да направят нещо запомнящо се. Липсата на опит и страхливата игра също не им помагат особено. А без публика просто няма как да стане. Тия два рейса с "феновете" на заплата при Домусчиев не ги броим, нали?!
Последна промяна от blue_loudog на 26 май 2013 00:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 май 2013 00:00

tsonpen написа:
subzero написа:Никакъв шанс за Лудогорец.
Интересното е,че това го знаят и феновете на отбора,ама гледам се надъхват. ;) Само до преди седмица,бяха провесили носове и уволняваха наред. :mrgreen:

Аз не мисля, че тези от феновете, които са недоволни са си променили мнението. Бъди по-прецизен!
Никакъв шанс нямаше дори за равен с Динамо Загреб, никакъв шанс нямаше и за втора титла, но...

Ама не можеш да сравняваш онзи Лудогорец с този Лудогорец.
И в Европа няма Миньор и Славия.
Ама баш на вас ли да го казвам. ;)
Ще се прецизирам....Лудогорец с този манталитет и този треньор няма шанс. Ама никакъв !! И само заблуден човек може да мисли обратното.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 май 2013 00:02

Пожелавам успех на всеки един от тези отбори с/у Лудогорец.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 май 2013 00:03

Ако ви напуснат Бадема, Гулдан, Генчев и/или Дяков и не дойдат адекватни техни заместници + класен нападател, отпадате от всеки от тия отбори. Ако запазите тоя състав, има реални шансове срещу поне половината отбори, но поне нападател трябва задължително.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 май 2013 00:05

50 на 50 са им шансовете за преодоляване на кръга

Потребителски аватар
nikikriviq
Контакти:

Мнениеот nikikriviq » 26 май 2013 00:07

От един фен на Левски - Успех на Лудогорец и на останалите БГ участници. Криво ми е че "сините" не триумфираха, но с чакане съперника сам да се победи няма как да стане. Няма смисъл да се плюем един друг.

Върни се в “Лудогорец”