XXIX кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив, 2:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XXIX кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив
Мърито и той се изказа, че е доволен от новия шампион - ми нека свърши и той нещо по въпроса! :D
D.Georgiev написа:Лично аз си мисля, че тези точки изобщо не ни трябват и ако помогнат на "Ботев" за ЕКТ ще се радвам.
От Ботев нищо независи за ЕКТ, така че стига сте писали свободни съчинения.
Ботев имаха директен мач с ЦСКА и Мъри реши да пази играчи за дербито им с Локото и се оака.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Лудогорец е с класа над БОТЕВ какво се заблуждавате .Ако си вкарат само една част от положенията и нямат да имат проблеми.
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
Трябва да призная , че исторически Ботев Пловдив е най-силния провинциален отбор у нас.Нещо повече - третият по-сила след двата гранда.Преди години спечелих един бас , когато биха измишльотината Нефтохимик.Не съм фен на канарчетата , но винаги съм бил респектиран от тях.И няма значение дали утре ще играят за ФК Левски или за честта си.
- Show Must Go On
NOMER14 написа:Трябва да призная , че исторически Ботев Пловдив е най-силния провинциален отбор у нас.Нещо повече - третият по-сила след двата гранда.Преди години спечелих един бас , когато биха измишльотината Нефтохимик.Не съм фен на канарчетата , но винаги съм бил респектиран от тях.И няма значение дали утре ще играят за ФК Левски или за честта си.

по принцип винаги излизам прав в прогнозите и си мисля едно 1:1 няма да е зле
твърдо X е мача

1-1 и Левски шампион
dodo7271 написа:nedko написа:Levskar_90 написа:Мача е ясен Ботев ще подари 3 точки на Лудогорец.
Защо?
Защото Ботев не искат да играят в ЕВропа.
Абе то нека БФС и УЕФА си свършат работата и отрежат ЦСКА за лиценза, пък да видим кой иска и кой не иска да играе в Европа.
За мача - срещат се двата най-добри отбора в първенството, които ще бъдат освободени от напрежението и ще направят истинско представление за зрителите. Прогноза 1-2.
Последна промяна от T&T на 22 май 2013 00:12, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
този мач е по-ясен от цска-ботев, само резултата ще бъде една идея по-различен, за да е "интересно", иначе ботевъ ще ще направи отново "най-слабия" си мач за сезона, точно когато трябва, и ще загуби с 2:0 

dodo7271 написа:Ботев, ако искат да играят в Европа, трябва задължително да вземат този мач. Моментът е идеален. Лудогорец е с паднал гард, изморени са. А в последния кръг Локо Сф със сигурност ще бие ЦСКА и така се подреждат нещата идеално за Ботев. Обаче, Мъри не иска в Европа. А защо, това е голяма загадка.
Май ЦСКА,ако бие Пирин всичко свършва с мераците на Ботев,или бъркам?
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!