XXI кръг, ЦСКА - Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: XXI кръг, ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот delqnski47 » 09 апр 2013 22:09

Синьо сърце написа:
Venko123 написа:
Синьо сърце написа:Този мач за жалост е двойка. ЦСКА няма какво да противопоставят на Лц, а и май имат нещо да връщат, според слуховете... Айде, майната им на слуховете, но за Лц този мач е базов, както е мачът Литекс-Левски за нас. ЦСКА не могат два мача на Локо Сф да вкарат гол, 1-2 като прогноза!

Не могат или не искат? Пак казвам, ЦСКА ще победи Лудогорец с разлика.

Не могат. Нямат потенциал. Нямат и треньор. Аз съм навит, защото с вас ще се справим по-лесно, отколкото с Лц, но няма да стане. В Ловеч Левски с треньор щеше да бие с разлика, а не да държи фронта с 1-2 . Но на "мишката" това ѝ е капацитета, да не обиждам животинката, че тя си гледа рожбите и живее според Божиите разпоредби!

Едно е Купа,друга е шампионат!Примерът с Локото не е много правилен,даже изобщо!Примери мога да ти дам,но не считам,че има нужда!Това ти е единствената грешка в мнението(поне според мен)!Искам да коментирам и следното-че ще се справите по добре с нас!Да,може да се каже!Срещу ЛЦ май нямате победа,че и равен май!Между нас последните години няма доминатор!Ония сини поредни победи вече са в миналото и с нищо не влияят!Доказателство за това са последните дербита!Но тука има една тънкост обаче!В тия дербита не се печели с игра....вече(за разлика от преди)!Печели се с предпазливост,мотивация и малко късмет!За първите 2 Радуканов може да ни ги даде...в това трябва да бъдеш сигурен.....толкова сигурен,колкото си бил и преди последното дерби на Герена в победата на отбора ти! ;)
П.П.Искам да вметна и още нещо...психиката във футбола е от изключително значение...а една победа срещу Лудогорец на Армията ще помогне НАЙ-ВЕЧЕ на ЦСКА...макар и теоретически,статистически и както си искате наречете,да не е така!Това го запомнете! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 апр 2013 22:11

delqnski47 написа:
Синьо сърце написа:
Venko123 написа:
Синьо сърце написа:Този мач за жалост е двойка. ЦСКА няма какво да противопоставят на Лц, а и май имат нещо да връщат, според слуховете... Айде, майната им на слуховете, но за Лц този мач е базов, както е мачът Литекс-Левски за нас. ЦСКА не могат два мача на Локо Сф да вкарат гол, 1-2 като прогноза!

Не могат. Нямат потенциал. Нямат и треньор. Аз съм навит, защото с вас ще се справим по-лесно, отколкото с Лц, но няма да стане. В Ловеч Левски с треньор щеше да бие с разлика, а не да държи фронта с 1-2 . Но на "мишката" това ѝ е капацитета, да не обиждам животинката, че тя си гледа рожбите и живее според Божиите разпоредби!

Едно е Купа,друга е шампионат!Примерът с Локото не е много правилен,даже изобщо!Примери мога да ти дам,но не считам,че има нужда!Това ти е единствената грешка в мнението(поне според мен)!Искам да коментирам и следното-че ще се справите по добре с нас!Да,може да се каже!Срещу ЛЦ май нямате победа,че и равен май!Между нас последните години няма доминатор!Ония сини поредни победи вече са в миналото и с нищо не влияят!Доказателство за това са последните дербита!Но тука има една тънкост обаче!В тия дербита не се печели с игра....вече(за разлика от преди)!Печели се с предпазливост,мотивация и малко късмет!За първите 2 Радуканов може да ни ги даде...в това трябва да бъдеш сигурен.....толкова сигурен,колкото си бил и преди последното дерби на Герена в победата на отбора ти! ;)

М не, дербитата ги печелят Батков или Титаните, ако ме разбираш :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 09 апр 2013 22:16

а па Мъри как ше ги бие след някой друг кръг, просто не ми се мисли...като знам как ги "лекува" къде ги хване..мани, мани :lol:

Мъри - 16-точковий ?! Мъри, който начело на Литекс загуби Суперкупата срещу ''децата'' на Димитър Пенев ?! :o :shock: :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 апр 2013 22:21

ralka_levskarka написа:М не, дербитата ги печелят Батков или Титаните, ако ме разбираш :lol:

Абе не знам,може и така да е,знам ли!Тая победа наша срещу Герена ми смърди малко....
[offtopic]както и просволутото ви 7:2 срещу един от най-силните отбори на ЦСКА :lol: ![/offtopic]
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 09 апр 2013 22:22

delqnski47 написа:
Синьо сърце написа:
Venko123 написа:

П.П.Искам да вметна и още нещо...психиката във футбола е от изключително значение...а една победа срещу Лудогорец на Армията ще помогне НАЙ-ВЕЧЕ на ЦСКА...макар и теоретически,статистически и както си искате наречете,да не е така!Това го запомнете! ;)

само че нас ще ни устройва и равен ако се стигне до подобен сценарий, а и на вас когато ви припари под задниците, когато сте поставени под напрежение, не играете добре.Вие така оплескахте титлата миналия сезон.Първо Тройчо много хитро започна да говори за "Директивата", да се прави на умряла лисица.Така свали напрежението, тръгнахте от позиция на аутсайдер, направихте ако не се лъжа девет поредни победи, дръпнахте в класирането...и изведнъж като усетихте че тилата е много близо, просто трябваше да не паднете от Левски и се спекохте..и к'во стана-загуба в дербито, тотален блокаж и гипсиране, загуба в Перник...и на края в Разград знаем историята...освен това не сте ни побеждавали два пъти за първенство в рамките на един сезон от далечния вече сезон 1986/87 :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 09 апр 2013 22:22

CSKA69 написа:
а па Мъри как ше ги бие след някой друг кръг, просто не ми се мисли...като знам как ги "лекува" къде ги хване..мани, мани :lol:

Мъри - 16-точковий ?! Мъри, който начело на Литекс загуби Суперкупата срещу ''децата'' на Димитър Пенев ?! :o :shock: :lol:

Вий сите сте деца на Пената.
Същите като изказ и мислене. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 апр 2013 22:28

allez_les_blues написа:
само че нас ще ни устройва и равен ако се стигне до подобен сценарий, а и на вас когато ви припари под задниците, когато сте поставени под напрежение, не играете добре.Вие така оплескахте титлата миналия сезон.Първо Тройчо много хитро започна да говори за "Директивата", да се прави на умряла лисица.Така свали напрежението, тръгнахте от позиция на аутсайдер, направихте ако не се лъжа девет поредни победи, дръпнахте в класирането...и изведнъж като усетихте че тилата е много близо, просто трябваше да не паднете от Левски и се спекохте..и к'во стана-загуба в дербито, тотален блокаж и гипсиране, загуба в Перник...и на края в Разград знаем историята...освен това не сте ни побеждавали два пъти за първенство в рамките на един сезон от далечния вече сезон 1986/87 :lol:

Загубата ни срещу вас тогава беше заради напълно идиотския ви калитарски гол и рефлексите на малкия ви вратар :lol: ! Не че е оправдание това,но го казвам да не би да си помислиш,че сте ни били с игра или нещо от сорта! :lol: Както казах трябва и малко късмет в тая работа! А че ние се гипсираме в такива ситуации е напълно нормално...във футбола(както казах) психиката играе съществена роля...но не сме само ние така( 1:3 говори ли ти нещо :lol: )!
П.П.Побеждавали сме ви 2 поредни пъти и то това беше скоро...може да не е бил в рамките на 1 сезон!Но какво е ''сезон''...някъв си ограничен период от време!Нищо повече!
Sofia.

Потребителски аватар
jivko4

Мнениеот jivko4 » 09 апр 2013 22:30

3:1
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 09 апр 2013 22:32

Аз съм оптимист за този мач. Лудогорец играе добре като гост. Мачът с Литекс според мен беше една добра тренировка и прелюдия за мача с ЦСКА. Мисля, че Литекс имаше предимството да е ползвал "Левски" за спаринг партньор, а сега на ЦСКА ще им е малко неприятен прехода след "Ботев" Враца. Надявам се този мач да се нареди пъзелът за състоянието на Лудогорец.
Победа за Лудогорец с гол разлика! А защо не и малко да поразчупим модела с резултатите с грандовете с едно по-убедителна победа.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 апр 2013 22:35

В момента Левски е толкова зле, че не знам дали може да мърда... аз лично не съм виждал отбора си толкова беззъб и безпомощен. Не слагам сините в никакви сметки, освен за Купата...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Лудогорец”