Синьо сърце написа:Venko123 написа:Синьо сърце написа:Този мач за жалост е двойка. ЦСКА няма какво да противопоставят на Лц, а и май имат нещо да връщат, според слуховете... Айде, майната им на слуховете, но за Лц този мач е базов, както е мачът Литекс-Левски за нас. ЦСКА не могат два мача на Локо Сф да вкарат гол, 1-2 като прогноза!
Не могат или не искат? Пак казвам, ЦСКА ще победи Лудогорец с разлика.
Не могат. Нямат потенциал. Нямат и треньор. Аз съм навит, защото с вас ще се справим по-лесно, отколкото с Лц, но няма да стане. В Ловеч Левски с треньор щеше да бие с разлика, а не да държи фронта с 1-2 . Но на "мишката" това ѝ е капацитета, да не обиждам животинката, че тя си гледа рожбите и живее според Божиите разпоредби!
Едно е Купа,друга е шампионат!Примерът с Локото не е много правилен,даже изобщо!Примери мога да ти дам,но не считам,че има нужда!Това ти е единствената грешка в мнението(поне според мен)!Искам да коментирам и следното-че ще се справите по добре с нас!Да,може да се каже!Срещу ЛЦ май нямате победа,че и равен май!Между нас последните години няма доминатор!Ония сини поредни победи вече са в миналото и с нищо не влияят!Доказателство за това са последните дербита!Но тука има една тънкост обаче!В тия дербита не се печели с игра....вече(за разлика от преди)!Печели се с предпазливост,мотивация и малко късмет!За първите 2 Радуканов може да ни ги даде...в това трябва да бъдеш сигурен.....толкова сигурен,колкото си бил и преди последното дерби на Герена в победата на отбора ти!

П.П.Искам да вметна и още нещо...психиката във футбола е от изключително значение...а една победа срещу Лудогорец на Армията ще помогне НАЙ-ВЕЧЕ на ЦСКА...макар и теоретически,статистически и както си искате наречете,да не е така!Това го запомнете!