Лудогорец - Шериф Тираспол (контрола) 3:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Шериф Тираспол (контрола)
Третия гол вкара Безяк.
Неможах да гледам първото полувреме,но във второто Лудогорец държи топката продължително и си разиграва в тренировъчно темпо.Много лесно изпусната дузпа от Стоянов.
Последна промяна от Parmalat на 25 яну 2013 18:56, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
Viv.Brooke
- Контакти:
Като за първа контрола съм много доволен! Победихме един сериозен съперник. Хареса ми това, че двете полувремена се даде шанс на различни играчи да вземат участие. Първото полувреме сякаш бе по-силно като скорост, комбинативност и борбеност... Скоро нещата ще си дойдат качествено по местата 
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]- D.Georgiev
- Контакти:
Не можах да гледам първото полувреме, така че него няма да го коментирам изобщо.
Като цяло ми харесаха нашите, но през втората част не показаха кой знае какво. Въпреки това без никаква игра буквално можеше да разбием молдовците, ако Стоянов беше вкарал дузпата или Кишада не се бе опитал да пусна пас при положение, че е на 5 метра от гол линията.
Играта освен на странния състав от втората част я отдавам и на това, че бяхме с двама души по-малко - Бургзорг заради абсолютно безумното влизане в центъра на терена, при спокойна игра и заради Бакалов, който буквално разнася фланелката насам-натам.
Много ми харесаха бековете - Кайсара и Витиня направиха много добър мач, като първия отдясно стой много добре - нямаше влизания по крилата, и помагаше в атаките. Георги Костадинов също ми хареса, макар че има още какво да желае откъм тактика при него. Безяк тичаше много, сигурно от всичко той имаше най-голямо желание да се представи добре и напълно си заслужи гола, който дойде от много хубава комбинация. Моци и Мантула също бяха много стабилни и поне аз не видях нито едно чисто положение за "Шериф".
Като цяло ми харесаха нашите, но през втората част не показаха кой знае какво. Въпреки това без никаква игра буквално можеше да разбием молдовците, ако Стоянов беше вкарал дузпата или Кишада не се бе опитал да пусна пас при положение, че е на 5 метра от гол линията.
Играта освен на странния състав от втората част я отдавам и на това, че бяхме с двама души по-малко - Бургзорг заради абсолютно безумното влизане в центъра на терена, при спокойна игра и заради Бакалов, който буквално разнася фланелката насам-натам.
Много ми харесаха бековете - Кайсара и Витиня направиха много добър мач, като първия отдясно стой много добре - нямаше влизания по крилата, и помагаше в атаките. Георги Костадинов също ми хареса, макар че има още какво да желае откъм тактика при него. Безяк тичаше много, сигурно от всичко той имаше най-голямо желание да се представи добре и напълно си заслужи гола, който дойде от много хубава комбинация. Моци и Мантула също бяха много стабилни и поне аз не видях нито едно чисто положение за "Шериф".
Последна промяна от D.Georgiev на 25 яну 2013 18:56, променено общо 1 път.

Ха,оказа се,че не сигнала е виновен,а просто срещата е свършила...
Да,на контроли наистина сме добри
Да,на контроли наистина сме добри
[center]
[/center]
[/center]Re: Лудогорец - Шериф Тираспол (контрола)
а бе контроли.. аз имам чувстово че ако се бяхме паднали с тея със мотивацията която имахме за евротурнир щяхме ги изядем с парцалите.. ;д
D.Georgiev написа:Играта освен на странния състав от втората част я отдавам и на това, че бяхме с двама души по-малко - Бургзорг заради абсолютно безумното влизане в центъра на терена, при спокойна игра и заради Бакалов, който буквално разнася фланелката насам-натам.
На мястото на Бургзорг влезе Безяк и ти си гледал май другия мач дето беше на съседния терен
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- D.Georgiev
- Контакти:
BadBoy написа:D.Georgiev написа:Играта освен на странния състав от втората част я отдавам и на това, че бяхме с двама души по-малко - Бургзорг заради абсолютно безумното влизане в центъра на терена, при спокойна игра и заради Бакалов, който буквално разнася фланелката насам-натам.
На мястото на Бургзорг влезе Безяк и ти си гледал май другия мач дето беше на съседния терен
Ако е така добре, при положение че прекъсваше и няма повторения това съм разбрал.

В контролите в 95% от случаите се разбират при червен картон да влиза играч, защото хем е контрола за да се видят слаби и силни места, а да риташ с десет човека нарушава цялостната концепция.
Иначе по време на мача няколко пъти зрителна измама, че има огледала яко ме мъчеше :D
на другия терен отборите бяха със същите като Шерифите и Лудогорец
Иначе по време на мача няколко пъти зрителна измама, че има огледала яко ме мъчеше :D
на другия терен отборите бяха със същите като Шерифите и Лудогорец
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
- D.Georgiev
- Контакти:
Много съм доволен от видяното. Признавам, че малко се опасявах, че отборът може да стъпи накриво, защото започва изведнъж контролите с добър съперник. Гледах края на първото полувреме и голяма част от второто. През първото нещата стояха по-добре за нас. Витиня ми направи много добро впечатление. Струва ми се, че Милисавлевич и Ернандес ще си паснат бързо на местата. Ако Марселиньо не си тръгне и той ще играе на ниво, а не като в края на изминалия полусезон. Оптимист съм! 
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта