За мен ще е изненада, ако Левски спечели някакви точки в този двубой. Играта им е изключително зле във всяко едно отношение от мача с ЦСКА насам. Победите над Локо Пд, Миньор и Ботев Вр не могат да излъжат хората, които имат поне малко понятие от футбол.
От друга страна с Лудогорец се случи нещо. След хикса във Враца изгубиха всякаква идея в атака. Може би това се дължи на липсата на Гъргоров, може би на слабата форма на Марселиньо.
Въпреки това мисля, че ще вземат този домакински мач. Дори не бих се учудил и да спечелят с по-голяма разлика, особено ако Пламен Илиев бъде заслужено наказан.
XIII кръг, Лудогорец - Левски, 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: XIII кръг, Лудогорец - Левски, 18.11.12
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:За мен ще е изненада, ако Левски спечели някакви точки в този двубой. Играта им е изключително зле във всяко едно отношение от мача с ЦСКА насам. Победите над Локо Пд, Миньор и Ботев Вр не могат да излъжат хората, които имат поне малко понятие от футбол.
От друга страна с Лудогорец се случи нещо. След хикса във Враца изгубиха всякаква идея в атака. Може би това се дължи на липсата на Гъргоров, може би на слабата форма на Марселиньо.
Въпреки това мисля, че ще вземат този домакински мач. Дори не бих се учудил и да спечелят с по-голяма разлика, особено ако Пламен Илиев бъде заслужено наказан.
За Миньор няма смисъл да говорим, срещу Ботев Враца играха слабо, но мача с Локомотив Пловдив защо намесваш? Гледал ли си го? Ами като не, мълчи си. В него Левски игра добре, имаше много положения, които пропусна. Противоположно на мача с Враца

CHELSEA
-
- Контакти:
От както влезнаха в А група Лудогорец е отбора практикуващ най-рационален футбол.Видя се и в евротурнирите.Това че загубиха точки не е повод за подценяване,както и излишното изхвърляне на някои че купували мачове.Колко пари трябва да хвърлиш,за да си купиш титла и купа някой знае ли.Очаквам здрав сблъсък.Понеже съм фен на Ботев желая равенство,но мозъка ми подсказва че трябва да го играя 1.
- we are the champions
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:Традиционна победа за Лудогорец ...!!! Гледах им мача с Враца , ако играят по същия начин 3:1 за нас .
ти тяхния хубаво си го гледал ама явно си пропуснал да гледаш Гранда Лудогорец.
PAJO написа:Едно е сигурно, 3:0 за нас. Понеже ще сме три пъти повече от "домакините". САМО ЛЕВСКИ !!!
Е да ние ще сме 200 човека
-
- Контакти:
mistreated написа:За мен ще е изненада, ако Левски спечели някакви точки в този двубой. Играта им е изключително зле във всяко едно отношение от мача с ЦСКА насам. Победите над Локо Пд, Миньор и Ботев Вр не могат да излъжат хората, които имат поне малко понятие от футбол.
Аз мисля че Лудогорец излезна от форма.Просто подготовката беше форсирана заради участие
в Шампионска лига.Нашите отбори не могат да подържат върхова форма дълго време.
Ивайло Лудогорец написа:Традиционна победа за Лудогорец ...!!! Гледах им мача с Враца , ако играят по същия начин 3:1 за нас .
А гледа ли Слабия - Лудогорец....

Реално смятам, че е време Левски да победи и казвам 0-2
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:Ивайло Лудогорец написа:Традиционна победа за Лудогорец ...!!! Гледах им мача с Враца , ако играят по същия начин 3:1 за нас .
А гледа ли Слабия - Лудогорец....Щото ако вие играете така като срещу бялата лавина трябва с 0-5 да ви бием...
Ти сериозно ли говориш или говори повече фенското в теб? Призовавам те да гледаш реално на нещата. Не казвам, че в момента Лудогорец са във върхова форма, но пък такъв Левски не съм гледал от много години- безидеен, слаб почти във всяко едно звено, изключая вратаря, който пък на всичкото отгоре може заслужено да бъде наказан за този двубой. Оставам с впечатлението, че Левски опитва някакви други прийоми за този мач, неща които са извън спортно-техническо естество, използвайки някои медии и журналисти и опитвайки се да внесе изкуствено напрежение в отбора от Разград. А помисли кой би използвал такива методи - този, който е уверен в успеха си, или този, който вижда, че няма шанс в града на шампиона?! Логичният резултат от този мач е победа за Лудогорец, няма значение с 1, 2 или 4 гола, друг е въпроса, че не винаги логичното се случва във футбола.
nedko написа:OOP написа:Ивайло Лудогорец написа:Традиционна победа за Лудогорец ...!!! Гледах им мача с Враца , ако играят по същия начин 3:1 за нас .
А гледа ли Слабия - Лудогорец....Щото ако вие играете така като срещу бялата лавина трябва с 0-5 да ви бием...
Ти сериозно ли говориш или говори повече фенското в теб? Призовавам те да гледаш реално на нещата. Не казвам, че в момента Лудогорец са във върхова форма, но пък такъв Левски не съм гледал от много години- безидеен, слаб почти във всяко едно звено, изключая вратаря, който пък на всичкото отгоре може заслужено да бъде наказан за този двубой. Оставам с впечатлението, че Левски опитва някакви други прийоми за този мач, неща които са извън спортно-техническо естество, използвайки някои медии и журналисти и опитвайки се да внесе изкуствено напрежение в отбора от Разград. А помисли кой би използвал такива методи - този, който е уверен в успеха си, или този, който вижда, че няма шанс в града на шампиона?! Логичният резултат от този мач е победа за Лудогорец, няма значение с 1, 2 или 4 гола, друг е въпроса, че не винаги логичното се случва във футбола.

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Ти сериозно ли говориш или говори повече фенското в теб? Призовавам те да гледаш реално на нещата. Не казвам, че в момента Лудогорец са във върхова форма, но пък такъв Левски не съм гледал от много години- безидеен, слаб почти във всяко едно звено, изключая вратаря, който пък на всичкото отгоре може заслужено да бъде наказан за този двубой. Оставам с впечатлението, че Левски опитва някакви други прийоми за този мач, неща които са извън спортно-техническо естество, използвайки някои медии и журналисти и опитвайки се да внесе изкуствено напрежение в отбора от Разград. А помисли кой би използвал такива методи - този, който е уверен в успеха си, или този, който вижда, че няма шанс в града на шампиона?! Логичният резултат от този мач е победа за Лудогорец, няма значение с 1, 2 или 4 гола, друг е въпроса, че не винаги логичното се случва във футбола.[/quote]
И ме питаш дали аз съм сериозен и фенското в мене говорело ?!? Наистина Левски не играе много добре, но това не значи, че не може да ви победим. Явно доста сте си повярвали за има няма една година. Като биехте постоянно нямаше нищо съмнително и всичко беше плод на играта на "малката барцелона" Сега почнахте да говорите за прийоми, журналисти уговорки между Батков и Домусчиев?!? Явно се застраховате ако съвсем случайно и нелогично Отбора на Народа ви победи на Аренката ви........[/quote]
Изобщо не искам да кажа, че Левски не играе много добре, казвам че Левски в момента играе безумно слабо и е едно жалко подобие на оня Левски отпреди 5-6 години. Защо е първи в класирането, отговори си сам...Всъщност Иван Вуцов съветник ли ви беше? Е, може и да ни биете

Изобщо не искам да кажа, че Левски не играе много добре, казвам че Левски в момента играе безумно слабо и е едно жалко подобие на оня Левски отпреди 5-6 години. Защо е първи в класирането, отговори си сам...Всъщност Иван Вуцов съветник ли ви беше? Е, може и да ни биете