Феновете на Левски обявяват война на Лудогорец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Феновете на Левски обявяват война на Лудогорец!

Мнениеот shotgun blues » 09 окт 2012 11:17

То тази "война" е по-интерестна от играта на самите отбори,да си се карат то само циркът остана на българският футбол 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 09 окт 2012 11:20

obi4am_pirin написа:Феновете на Левски обявиха война на Лудогорец!В сутрешния блок на Бареков по ТВ7 гостуваше Ангел Петричев във връзка с декларацията "Бай Ганьо"!По време на предаването имаше директно включване от Георги Аспарухов с фенове на Левски и по-точно с емблематичния фен(както беше представен) Петър Димитров който заяви че феновете на Левски обявяват война на Лудогорец!

колко обичаш" пирин "разбрахме след унищожението на клуба и твоето мълчание.
но аз искам да попитам само едно ,защо си сложил този бисер след всяко твое изявление?
вярваш ли на тези писания от доносническо-чорбарските среди.

БКП=ЦСКА
ДС=ЛЕВСКИ
ДВЕ СТРАНИ НА
ЕДНА И СЪЩА МОНЕТА
ето това е твоята червена чорбарокомунистическа визитка.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 09 окт 2012 11:29

Viv.Brooke написа:Как какво цели.. да насади личната си омраза и да се докаже като велик компроматор.

Колкото до декларацията - тя бе най-безумното официално изказване на моя клуб. Лично аз, а и доста познати и приятели се разграничаваме от нея! И за да няма задни мисли докато някой чете ще кажа, че никога не съм бил фен на Левски, но въпреки това лоша дума не съм казвал. Дори бях един от ония с 6000-те хиляди смартфона, които им гледаха прякото излъчване.

То хубаво, ама никой от ръководството на Лудогорец не излезе да се разграничи от това безумие. Защо е съвсем уместен въпрос...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 09 окт 2012 11:32

obi4am_pirin е едно от най-големите недоразумения в този форум. Всяка тема, която пуска, трябва първо да се разгледа от модератор.
Радвам се, че и много други хора в този форум, са на моето мнение.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 09 окт 2012 11:34

dodo7271 написа:
Viv.Brooke написа:Ако това да се разграничиш от определена позиция, която не одобряваш те прави шотландец значо, че ти пък си вечно в стадото и все чакаш кучето да те напъти на къде да ходиш!

Нормално мнение от теб в нашия форум не съм видял. Мисля, че не е нужно да си правя втори извод за теб.

Този не го интересува Пирин изобщо. Не съм прочел мнение от него как клубът му бе фалиран от един друг софийски отбор, как бяха разпродадени звездите под масата и как някои от Благоевград станаха много богати за сметка на Пирин. За него е важно да защитава ЦСКА и да провокира съперниците на червените.

нали за това пише само срещу ЛЕВСКИ и се крие зад "обичам пирин"
ти изобщо не обичаш пирин ,на теб този отбор ти е безразличен.
на теб калъмбов и байкушев са ти по мили от "благоевградските орли" .
ако съм на пиринските фенове ще ти хвърля един як бой,разбира се ако наистина те познават и си от благоевград.
в което силно се съмнявам.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 окт 2012 11:35

baligo написа:А бе, кво коментирате глупостите на един комплексар?!?! Визирам автора на темата. Явно провокацийката не му се получи. Очакваше да се хванем за гушите, да се обиждаме, а той да стои отстрани и да се кефи. Сеирджия без топки! И след като феновете на Лудогорец (шапка им свалям) взеха да отговарят като нормални и възпитани хора, тоя взе да ги обижда и провокира. Смешнико, ако не си в течение, да те светна - нито Батков е подкрепян в словоблудствата си от левскарите, нито както виждаш феновете на Лудогорец одобряват махленския тон на тъпанарите в ръководството им.

+1 :) Не бих могъл да го кажа по-добре. :) Мисля, че темата подлежи на закриване още предвид нейното заглавие. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 09 окт 2012 12:47

Viv.Brooke написа:Как какво цели.. да насади личната си омраза и да се докаже като велик компроматор.

Колкото до декларацията - тя бе най-безумното официално изказване на моя клуб. Лично аз, а и доста познати и приятели се разграничаваме от нея! И за да няма задни мисли докато някой чете ще кажа, че никога не съм бил фен на Левски, но въпреки това лоша дума не съм казвал. Дори бях един от ония с 6000-те хиляди смартфона, които им гледаха прякото излъчване.

Малоумна декларация... жалко, че вчера гледах по новините изказване от вашия щаб, че ще продължавате да падате на нивото на венцистефановци и други подобни елементи...
[center]Изображение[/center]

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 09 окт 2012 13:02

Хора,спрете се!Каква война,вижда се ,че фенове на двата отбора дискутират едва ли не приятелски.........И Лудогорец ,и Левски в момента са водещите отбори в България,има надпревара,съревнование,както искате го наричайте,но не и война!А феновете на Черно море да си гледат ТИМ босовете под лупа,че са цъфнали и вързали милите(във футболно отношение)Приятен ден на всички :)

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 окт 2012 13:15

[offtopic]http://***.eu/news171778.html[/offtopic]
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 09 окт 2012 13:16

DidoManUtd написа:Що се пените бе ? За мене истината е че нито един трезвен фен на Левски не подкрепя глупостите на Батков. Той от своя страна, като стар хитрец, вместо да говори за това че играят слабо и срещу Локо и срещу Литекс се измъкна и тръгна на война с изказвания срещу Лудогорец. Лудогорец пък от своя страна може би попрекалиха, но декларацията им беше пълна с истини и Тара си го заслужи.

Аз съм на същото мнение! По принцип не ми допадат подобни медийни атаки. Декларациите на моя клуб от една страна, и кривенето на Батков с типичния си просташки вид! До вчера самите левскари го хулеха и развяваха плакати против него,
https://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80-%D0%91%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%91%D0%B0%D0%B9-%D0%93%D0%B0%D0%BD%D1%8C%D0%BE-%D0%92%D0%AA%D0%9D-%D0%BE%D1%82-%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8/298410470424?fref=ts
днес пък се намери Пешо, който твърдо да го подкрепя!
По принцип медийната атака срещу Лудогорец е плод на страхливите, завистливите и гонещите лични интереси! Хайде сега с ръка на сърцето кажете си левскари какво направи г-н Батков за вас? Та той ви злепоставя, за него има не един два вица, карикатури, скечове и те на са измислени от Лудогорец! Лудогорец защитава честа си срещу манипулативната атака и обидите от Батков! Не може да се изразява по най просташкия начин и да очаква мълчание! Той манипулира феновете на Левски и настройва останалите запалянковци към Лудогорец! Най голямата истина е, както се казва в декларацията, че ПФК Левски може без Батков, но Батков не може без ПФК Левски. Защото ако не е този клуб Батков ще един обикновен агент от ДС, перящ парите на Чорни!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”