VIII кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "Миньор" FT: 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: VII кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "Миньор", 05.10.12, 18:00

Мнениеот BRF » 04 окт 2012 15:20

D.Georgiev написа:Съставът, който бих искал да видя в този мач:

----------------------------Безяк-----------------------------

------Гела------------Марселиньо-----------Александров

-------------------Дяков---------Бургзорг-------------------

---Кайсра--------Моци----------Мантула----------Шоко--

-------------------------Чворович----------------------------

Като титуляр може да започне и Гъргоров за по-сигурно, но този мач, при тези неясноти при "Миньор" мисля, че няма нужда. Като резерви могат да влязат Костадинов, да речем на мястото на Дяков и Витиня на мястото на Кайсара. Ако нещо толкова не потръгне мача, Деко, Стоянов и Гъргоров ще помагат.

Ми то само чужденци без двама :? !Нали имаше някакво ограничение или сте натурализирали част от футболистите :roll: ?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 04 окт 2012 15:32

BRF написа:Ми то само чужденци без двама :? !Нали имаше някакво ограничение или сте натурализирали част от футболистите :roll: ?

Виждам че или си изпуснал часове по география или още живееш в миналия век. Да си чувал случайно за конвенциите на ЕС? Нещо за свободното движение на хора в границите му? Нещо за спортното законодателство в България? Я сега брой колко от тези играчи не са от ЕС и извади от тях Шоко, защото той вече има гражданство. Колко ги изкара? Под "чужденец" в българския спорт от 2007 г. се разбира някой извън ЕС, време е малко да се актуализираш, а не да повтаряш каквото ти е разправяла баба ти.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 окт 2012 16:34

D.Georgiev написа:
BRF написа:Ми то само чужденци без двама :? !Нали имаше някакво ограничение или сте натурализирали част от футболистите :roll: ?

Виждам че или си изпуснал часове по география или още живееш в миналия век. Да си чувал случайно за конвенциите на ЕС? Нещо за свободното движение на хора в границите му? Нещо за спортното законодателство в България? Я сега брой колко от тези играчи не са от ЕС и извади от тях Шоко, защото той вече има гражданство. Колко ги изкара? Под "чужденец" в българския спорт от 2007 г. се разбира някой извън ЕС, време е малко да се актуализираш, а не да повтаряш каквото ти е разправяла баба ти.

Не мога да те разбера!Явно с теб нормален разговор не става!ОК Щом ти е кеф да гледаш само чужденци-добре!Във втория ми въпрос показвам,че не съм запознат със чужденци и тем подобни!Въпреки това отговори ти е ТЪП и КОМПЛЕКСАРСКИ!Пояснявам!
1.Каква е връзката между географията и имената на футболисти :? ?
2.Как да ги преброя кои не са от ЕС като не ви знам кой от коя държава е?
3.Значи все пак сте натурализирали някой(Шоко).Това не е проблем!
Какво толкова те засегнаха въпросите незнам :? !Сега си прочети мнението отново и ще разбереш колко глупости си написъл!Нямам време да се занимавам с теб в момента ;) !

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 04 окт 2012 17:24

BRF написа:
D.Georgiev написа:

Не мога да те разбера!Явно с теб нормален разговор не става!ОК Щом ти е кеф да гледаш само чужденци-добре!Във втория ми въпрос показвам,че не съм запознат със чужденци и тем подобни!Въпреки това отговори ти е ТЪП и КОМПЛЕКСАРСКИ!Пояснявам!
1.Каква е връзката между географията и имената на футболисти :? ?
2.Как да ги преброя кои не са от ЕС като не ви знам кой от коя държава е?
3.Значи все пак сте натурализирали някой(Шоко).Това не е проблем!
Какво толкова те засегнаха въпросите незнам :? !Сега си прочети мнението отново и ще разбереш колко глупости си написъл!Нямам време да се занимавам с теб в момента ;) !

Що развалята хубавия бой с караница :).
Аз също не искам да гледам само чужденци. Иначе състава който си наредил би бил интересн за гледане.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 04 окт 2012 18:24

4:0
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 04 окт 2012 19:08

4:0
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 04 окт 2012 20:08

Нито една победа не идва лесно и не идва сама. Лудогорец отново трябва да подходи по най-отговорния и концентриран начин към мача и тогава съм убеден, че ще се поздрави с победа. Успех на Лудогорец!

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 05 окт 2012 09:19

Залаганията в еврофутбол за този мач трябва да са: "Ще излезне ли Миньор с юношите" или Колко гола ще пуснат "случайно" миньорци... Тоя мач вече сме го гледали, не знам какви състави и какво обсъждате изобщо, като е ясно, че Миньор е малката сестричка на Лудогорец...

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 05 окт 2012 11:01

Tribune East 1912 написа:Залаганията в еврофутбол за този мач трябва да са: "Ще излезне ли Миньор с юношите" или Колко гола ще пуснат "случайно" миньорци... Тоя мач вече сме го гледали, не знам какви състави и какво обсъждате изобщо, като е ясно, че Миньор е малката сестричка на Лудогорец...

Разликата между Миньор и Лудогорец в класата и качествата на футболистите е много голяма. Не е необходими да повтаряте като развалени грамофонни плочи едно и също. Обществена тайна е, че решението на Миньор за този мач беше наказателна акция срещу Боклука Титан, който не си изпълни обещаната премия към Миньор! Така, че каквото сам си направиш никой не може да ти го направи! Лудогорец не са толкова прости за да си позволят подобен скандал. Със или без юноши зелените пак щяха да победят! Така, че двама се карат и третия печели.....макар, че всички обиди се изсипаха върху Лудогорец!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Penchevweb
Контакти:

Re: VII кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "Миньор" FT: 3:0

Мнениеот Penchevweb » 05 окт 2012 20:38

Резултат: 3:0
23' 1:0 Марселиньо
53' 2:0 И.Стоянов(д')
67' 3:0 М.Иванов(д')
[center]ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”