IV-ти кръг, Лудогорец - Локомотив Сф, 31.8.12, FT 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Локомотив Сф, IV-ти кръг, 31.8.2012
Подценяване от страна на Лудогорец и логичен Х
Имате още 20 мин. да ме опровергаете!

[center]
[/center]

- Обичам Левски
- Контакти:
Имате много ограничен тренъор честно.Вместо да си въртите футболистите и да мачкате здраво,сега треперите от Локо Сф.
Искам да видя на видео гола на Локомотив, защото в публиката остана впечатлението, че Голубович не се намеси както трябва. След този гол Локо си повярваха, после започнаха да накъсват играта, в което им помогна съдията с няколко странни отсъждания. След влизането на Бакалов и Кишада отстъпихме инициативата и към края на мача Локо понатиснаха с надежда за изравнителен гол в последната минута. Бакалов на няколко пъти пред очите ми не можа да покаже характер с топка в краката и да извлече поне нещо опасно от положенията близо до вратата на съперника.
Хареса ми играта на Гела. Имаше и брак, но често се оказваше точно там, където трябваше да бъде и доста се постара. Преди да падне гола на Локомотив, Лудогорец мачкаше точно както искам да виждам, а публиката беше във възторг. И един нелеп гол промени нещата.
Много неприятно мпечатление ми направи, че при спряна игра играч на Локо прати топката по хората във В сектор. Естествено, това беше подминато от съдията.
За мен основният извод, че вече е крайно време да спрат тези експерименти с Голубович и Бакалов, които трябва да отстъпят местата си на други. Безяк също загряваше, но след като мачът се задържа с този рисков резултат, Петев се отказа да го пуска в игра.
Зрители имаше. Струва ми се, че над 80% от стадиона беше пълен.
Хареса ми играта на Гела. Имаше и брак, но често се оказваше точно там, където трябваше да бъде и доста се постара. Преди да падне гола на Локомотив, Лудогорец мачкаше точно както искам да виждам, а публиката беше във възторг. И един нелеп гол промени нещата.
Много неприятно мпечатление ми направи, че при спряна игра играч на Локо прати топката по хората във В сектор. Естествено, това беше подминато от съдията.
За мен основният извод, че вече е крайно време да спрат тези експерименти с Голубович и Бакалов, които трябва да отстъпят местата си на други. Безяк също загряваше, но след като мачът се задържа с този рисков резултат, Петев се отказа да го пуска в игра.
[center]
[/center]

Гела ми хареса и на мен. Генчев е загубил от формата си. Марселиньо е на приливи и отливи...днес на отливи. Бакалов - дупка! Капитанът на ниво както обикновено. Останалите добре, ако не пропускам нещо. Иван Стоянов не беше изобщо в групата (онзи ден на тренировката въртя обиколки, явно има някакво неразположение). Шоко също не беше в групата, а го нямаше и на тренировката.
Издънка с местата за продажба на вода и напитки.
- mad forest
- Контакти:
tsonpen написа:Искам да видя на видео гола на Локомотив, защото в публиката остана впечатлението, че Голубович не се намеси както трябва. След този гол Локо си повярваха, после започнаха да накъсват играта, в което им помогна съдията с няколко странни отсъждания. След влизането на Бакалов и Кишада отстъпихме инициативата и към края на мача Локо понатиснаха с надежда за изравнителен гол в последната минута. Бакалов на няколко пъти пред очите ми не можа да покаже характер с топка в краката и да извлече поне нещо опасно от положенията близо до вратата на съперника.
Явно сме гледали от една и съща позиция, но да кажем, че съдията е свирил странно с изключение на жълтият картон на Костадинов в края за нищо мисля, че свири доста добре! Гостите се опитваха да играят футбол, за което мога да ги поздравя! Със сигурност този отбор може да обърка сметките на някои отбори тази година! Жалкото е, че след вторият гол настъпи такова успокоение, което го няма даже и на тренировка! Такъв аристократизъм, че няма думи! При гола на Локомотив имаше три опита за удар на локомотивец, които предизвикваха смях в мен, но защо нашият защитник (мисля беше Барт) не изчисти топката? И след това според мен топката мина малко над главата на забележете наведеният Голубович! От там насетне няма такава мъка! Че сега усещам как ни застига кошмарът Загреб и се сещаме за него като треперим в края при две три изсипани топки в нашето наказателно поле! Странна работа! Явно треньора ни издиша щом не може да мотивира футболистите! Нещо става, нещо не е наред!
Относно публиката нямаше дори 3000! Цените на билетите според мен си оказват думата! сектор В бе около 80% пълен, а той събира 2000! От другата страна (секторите А, Б и Централната трибуна около още 1000 - 1200! След тази игра обаче си мисля, че на следващият мач ще има отлив! Дано не съм прав!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
Аз няма да коментирам,вие сте го направили.
Много лоша игра на нашите,каква ШЛ,какви пет лева.Сериозно ще се замисля,следващия мач дали да дам 10 лв!
Много лоша игра на нашите,каква ШЛ,какви пет лева.Сериозно ще се замисля,следващия мач дали да дам 10 лв!
[center]
[/center]

sneludik написа:.........Сериозно ще се замисля,следващия мач дали да дам 10 лв!
Предвид следващия ни противник и опита от миналия сезон - едва ли цената ще е 10 лв. следващия мач.

- mad forest
- Контакти:
KitKat написа:Гела ми хареса и на мен. Генчев е загубил от формата си. Марселиньо е на приливи и отливи...днес на отливи. Бакалов - дупка! Капитанът на ниво както обикновено. Останалите добре, ако не пропускам нещо. Иван Стоянов не беше изобщо в групата (онзи ден на тренировката въртя обиколки, явно има някакво неразположение). Шоко също не беше в групата, а го нямаше и на тренировката.
Интересно защо не работеха павильоните! Тръгнах с впечатлението, че не трябва да нося нищо и накрая имаше едно мрънкане до мен "жаден съм"! Трябва да има и по-добра организация при влизане! Не може тези с предварително закупени билети да чакат на опашка заедно с тези дето си купуват в момента на влизане! Има какво да се желае по организацията! Адмирации за въвеждането на места! Отидохме 15 минути преди мача!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
Хора,не виждате какво става.Нещата издишат.За каква титла си мечтаем?С тази домакинска игра срещу непретенциозните отбори като Локо,Берое и т.н.,да ме извиняват,но какво правим като дойдат Левски,Ботев,Литекс,ЦСКА?Ами като гостуваме?Продължаваме ли така-4-5 място.А футболисти има по дяволите,но Петев го няма,или го натискат да играят определени,за сметка на други.Изниза се бързо след края.Кратък коментар за мача.
Много силни 20 минути.Локото си бяха глътнали граматиката.После се започна ганкиното.Стъписали се били от гола на Локото....айде няма нужда.Абсолютни ХРАНТУТНИЦИ.Какви аристократи,нехранимайковци са това.Нямаш ли нищо в гръдния кош и в черепната кутия,нищо не става от теб.
Гълъбът и защита са си ясни,многократно коментирани.Ще им вкарат и от А окръжна.Генчев 4 ти мач си го няма хич.Марселиньо играе през мач.
Най-добър на терена беше Гуела,макар и умишлено да не играеха с него.Да,много добре се видя.Нали ще измести Иван Стоянов като титуляр.Направо пощуряхме при смяната му.Ако това не е умишлено,не знам кое е.И оня куфар Димо Бакалов пак стана за посмешище на публиката.Тоя на първия автобус и за Сливен.
След мачовете с Динамо вървим на зад.А играчи има.......
Много силни 20 минути.Локото си бяха глътнали граматиката.После се започна ганкиното.Стъписали се били от гола на Локото....айде няма нужда.Абсолютни ХРАНТУТНИЦИ.Какви аристократи,нехранимайковци са това.Нямаш ли нищо в гръдния кош и в черепната кутия,нищо не става от теб.
Гълъбът и защита са си ясни,многократно коментирани.Ще им вкарат и от А окръжна.Генчев 4 ти мач си го няма хич.Марселиньо играе през мач.
Най-добър на терена беше Гуела,макар и умишлено да не играеха с него.Да,много добре се видя.Нали ще измести Иван Стоянов като титуляр.Направо пощуряхме при смяната му.Ако това не е умишлено,не знам кое е.И оня куфар Димо Бакалов пак стана за посмешище на публиката.Тоя на първия автобус и за Сливен.
След мачовете с Динамо вървим на зад.А играчи има.......
-
- Контакти:
Така е.. от две седмици насам имам едно негласно неспокойствие, таено в себе си, но днес вече се убедих, че има някакъв проблем с отбора!
За мен тази година Левски ще е шампион, а ние шампоан ако не излезнем от тази криза...
За мен тази година Левски ще е шампион, а ние шампоан ако не излезнем от тази криза...
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011