Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Re: Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 01:56

Angoff написа:Ако Дунав влезат в "А"-група и играят Дунав - Левски в Русе да разбирам ли че ти ще си на трибуните с шалче в ръка на Дунав подкрепяйки Левски ?!?!?

Ще съм на стадиона и ще покрепя Левски.Традициите във семейството ми неможе да се нарушават

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 03 авг 2012 01:57

Оставете го пича, това чудо го има само в България, за това и стадионите са празни.
Мисленете на хората е адски изкривено, вместо да се бяха вдигнали преди години и да спасят Дунав, вече всеки втори в такива градове като Русе е или за Левски или за Цска.
Гледането на грандовете по телевизията незначи, че ги обичаш братле. :idea:

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 02:00

крАСАВци написа:Оставете го пича, това чудо го има само в България, за това и стадионите са празни.
Мисленете на хората е адски изкривено, вместо да се бяха вдигнали преди години и да спасят Дунав, вече всеки втори в такива градове като Русе е или за Левски или за Цска.

Братле за съжаление баща ми не е богаташ и живея във Русе и немога да ходя да гледам Левски :) И като не съм от София какво не трябва да си плащам билета и да съм на стадиона във Русе ли, Я стига :)

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 03 авг 2012 02:01

Обичам Левски написа:
Angoff написа:Ако Дунав влезат в "А"-група и играят Дунав - Левски в Русе да разбирам ли че ти ще си на трибуните с шалче в ръка на Дунав подкрепяйки Левски ?!?!?

Ще съм на стадиона и ще покрепя Левски.Традициите във семейството ми неможе да се нарушават

Лицемерието също ли е традиция В семейството ти ?
Последна промяна от Angoff на 03 авг 2012 02:04, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 02:04

Пичове питам ви,ако сте примерно от Велико Търново обаче сте фенове на Цска,Локомотив и други няма ли да отидете на стадиона и да гледате елитен футбол или ще седите във форума на Гонг да се правите на интерестни.Сигурно някои от форума не са стъпвали на стадион и не са прочели една книга

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 03 авг 2012 02:04

Обичам Левски написа:
крАСАВци написа:Оставете го пича, това чудо го има само в България, за това и стадионите са празни.

Братле за съжаление баща ми не е богаташ и живея във Русе и немога да ходя да гледам Левски :) И като не съм от София какво не трябва да си плащам билета и да съм на стадиона във Русе ли, Я стига :)

Да ви се чуди как сте го заобичали този отбор.
Както ти ми даде съвет как да си подкрепям отбора :shock: , ще ти кажа да продължаваш да си ходиш на мачове на Дунав.И обичай тоя отбор, защото той е отбора на РОДНИЯ ти град.Ти с Левски нямаш нищо общо...нито на мачове им ходиш, нито си от София.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 03 авг 2012 02:06

Наистина не мога да те разбера говориш за семейни традиции ок бъди си от левски но не мислиш , че в момента обиждаш феновете на дунав :?: Както и да е според мен скоро няма да има дунав в а група ако повечето от феновете в русе мислят като теб :!:

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 03 авг 2012 02:07

крАСАВци написа:
Обичам Левски написа:
anihilator написа:Съжелявам русенският футбол с такива фенове доникаде няма да я докара , но пък няма лошо все пак можете да си викате за левски :idea:

Да и аз съжалявам,че русенци се обединиха със целта да имаме отбор във професионалия футбол.

Аз пожелавам на феновете, които ОБИЧАТ ДУНАВ (не на теб) да си видят отбора в А група възможно най-скоро, но като независим отбор...а не като ''неофициален'' сателит на Лудогорец.

п.п. Зарежете темата за подкрепянето на местните отбори и как цяла България обича Левски и Цска..то затова стадионите и в София и в градове като Русе и Плевен остават празни.

Поправка,Плевен има добра посещаемост ;)

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 03 авг 2012 02:07

Аз не харесвам друг отбор освен моят :!:

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 03 авг 2012 02:08

anihilator написа:Наистина не мога да те разбера говориш за семейни традиции ок бъди си от левски но не мислиш , че в момента обиждаш феновете на дунав :?: Както и да е според мен скоро няма да има дунав в а група ако повечето от феновете в русе мислят като теб :!:

Какво да мислят като него.
Истинските привърженици на Дунав правеха бойкоти, издигаха трансперанти пред общината и бяха...... 50 човека.А той е обичал Левски пред телевизора през това време.

Върни се в “Лудогорец”