iliyan написа::lol:Зависи от кого за поканени
Да не е някой аматьорски тим
Е да де, от аматьорите от Бдин! Тъй като ги е срам да ни посрещнат на картофената си нива, затоваще играм на Гудисън парк!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
iliyan написа::lol:Зависи от кого за поканени
Да не е някой аматьорски тим
tsonpen написа:Това само в България може да го има - българин неуморно да клечи и да се надява за провал на други българи. При това, забележете, не за загуба на отбора, а въобще да няма мач. Което ме кара да се усмихвам, след като това му изглежда по-сигурно.
bai Momchil написа:tsonpen написа:Това само в България може да го има - българин неуморно да клечи и да се надява за провал на други българи. При това, забележете, не за загуба на отбора, а въобще да няма мач. Което ме кара да се усмихвам, след като това му изглежда по-сигурно.
Човече не се прави на ощипана мома. Никой на нищо не се надява, напротив - харесвам Евертън още от хлапе - гледал съм им финала в Ротердам. Само че фактите са такива и ако има на някой на който се присмивам в момента то това са нашите журналисти. Как никой не се сети да се обади на някой в Евертън и да пита - Ще има ли мач? Ако да що не сте го обявили? В Англия никой не знае за такъв мач. Прочетох форуми, някой тук постна линк. Никой не е чувал за такава контрола.
Жал ми е за вас, щото някой яко ви е прецакал. Ако се надявам на нещо то това е да не съм прав и утре да ви гледам мача по ТВ7. За съжаление обаче няма такива индикации.
iliyan написа:чети тук и ако ми покажеш къде пише за тази контрола ще черпяако ли не дупе да ти е яко !
[/center]iliyan написа:1. Вземи ми научи името "Илиян".
2. Ако следеше нещата щеше да знаеш , че една такава контрола не организира от днес за утре ! Още преди няколко години когато Левски покани Вердер(Ако не се лъжа) Боримиров обясняваше колко е трудно отбор от западна Европа да го докараш за контрола тук ако това не е било предвидено 1г. напред !
3. И на мен ми се иска да Евертън преди началото на сезона , но май няма да стане !
[/center]
[/center]iliyan написа:1. Вземи ми научи името "Илиян".
2. Ако следеше нещата щеше да знаеш , че една такава контрола не организира от днес за утре ! Още преди няколко години когато Левски покани Вердер(Ако не се лъжа) Боримиров обясняваше колко е трудно отбор от западна Европа да го докараш за контрола тук ако това не е било предвидено 1г. напред !
3. И на мен ми се иска да Евертън преди началото на сезона , но май няма да стане !
4. И един тъп въпрос - След като ще играете с Евертън(Гудисон Парк , Ливърпул) какво дирите все още в Манчестър ?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта