Евертън-Лудогорец, 2 август 2012, контрола, FT 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Мач на Лудогорец с Евертън?

Мнениеот mad forest » 01 авг 2012 22:36

iliyan написа::lol: :lol: Зависи от кого за поканени :P Да не е някой аматьорски тим :mrgreen:

Е да де, от аматьорите от Бдин! Тъй като ги е срам да ни посрещнат на картофената си нива, затоваще играм на Гудисън парк! :)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 авг 2012 22:54

чети тук и ако ми покажеш къде пише за тази контрола ще черпя :lol: ако ли не дупе да ти е яко !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 01 авг 2012 23:08

tsonpen написа:Това само в България може да го има - българин неуморно да клечи и да се надява за провал на други българи. При това, забележете, не за загуба на отбора, а въобще да няма мач. Което ме кара да се усмихвам, след като това му изглежда по-сигурно. :)

Човече не се прави на ощипана мома. Никой на нищо не се надява, напротив - харесвам Евертън още от хлапе - гледал съм им финала в Ротердам. Само че фактите са такива и ако има на някой на който се присмивам в момента то това са нашите журналисти. Как никой не се сети да се обади на някой в Евертън и да пита - Ще има ли мач? Ако да що не сте го обявили? В Англия никой не знае за такъв мач. Прочетох форуми, някой тук постна линк. Никой не е чувал за такава контрола.

Жал ми е за вас, щото някой яко ви е прецакал. Ако се надявам на нещо то това е да не съм прав и утре да ви гледам мача по ТВ7. За съжаление обаче няма такива индикации.

Потребителски аватар
efc27
Контакти:

Мнениеот efc27 » 01 авг 2012 23:10

bai Momchil написа:
tsonpen написа:Това само в България може да го има - българин неуморно да клечи и да се надява за провал на други българи. При това, забележете, не за загуба на отбора, а въобще да няма мач. Което ме кара да се усмихвам, след като това му изглежда по-сигурно. :)

Човече не се прави на ощипана мома. Никой на нищо не се надява, напротив - харесвам Евертън още от хлапе - гледал съм им финала в Ротердам. Само че фактите са такива и ако има на някой на който се присмивам в момента то това са нашите журналисти. Как никой не се сети да се обади на някой в Евертън и да пита - Ще има ли мач? Ако да що не сте го обявили? В Англия никой не знае за такъв мач. Прочетох форуми, някой тук постна линк. Никой не е чувал за такава контрола.

Жал ми е за вас, щото някой яко ви е прецакал. Ако се надявам на нещо то това е да не съм прав и утре да ви гледам мача по ТВ7. За съжаление обаче няма такива индикации.

Жалки са нашите журналисти, но се надявам да има мач, макар че се съмнявам.
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 01 авг 2012 23:14

iliyan написа:чети тук и ако ми покажеш къде пише за тази контрола ще черпя :lol: ако ли не дупе да ти е яко !

Илианчо,гледам имаш 100 и нещо си мнения,бас ловя,че едно 70 от тях са в нашия форум,което те прави фен на Лудите :lol: :lol: :lol: Стига се заяжда бре човек,какво имаш да делиш толкова с Домусчиев?
За контролата ще видим утре,има ли я или я няма.Лично на мен не ми се вярва да се изложат толкова с измислени контроли.Но като виждам какъв картофен манталитет имаме българите...Знам,че веднага ще се посттнеш,ама да знаеш не си ми спешъл,просто адски забавен. :lol:

[center]Изображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 авг 2012 23:27

1. Вземи ми научи името "Илиян".
2. Ако следеше нещата щеше да знаеш , че една такава контрола не организира от днес за утре ! Още преди няколко години когато Левски покани Вердер(Ако не се лъжа) Боримиров обясняваше колко е трудно отбор от западна Европа да го докараш за контрола тук ако това не е било предвидено 1г. напред !
3. И на мен ми се иска да Евертън преди началото на сезона , но май няма да стане !
4. И един тъп въпрос - След като ще играете с Евертън(Гудисон Парк , Ливърпул) какво дирите все още в Манчестър ?!
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 01 авг 2012 23:30

iliyan написа:1. Вземи ми научи името "Илиян".
2. Ако следеше нещата щеше да знаеш , че една такава контрола не организира от днес за утре ! Още преди няколко години когато Левски покани Вердер(Ако не се лъжа) Боримиров обясняваше колко е трудно отбор от западна Европа да го докараш за контрола тук ако това не е било предвидено 1г. напред !
3. И на мен ми се иска да Евертън преди началото на сезона , но май няма да стане !

:lol: :lol: :lol:
4.Евертън няма да идва в БГ-то,Лудите са поканени за контролата...и...Лудогорец не е Левски :shock:
[center]Изображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 авг 2012 23:46

И като са поканени що не го пише в сайта на Everton FC и ако бяха поканени както твърдиш не е ли по разумно базата да им е в Ливърпул ;)
Просто преглътнете , че някоя агенция е преметнала Кирето и Петев :lol:
Самият факт , че новият треньор на Ливърпул е представил план от 180 стр. говори затова как се плануват там нещата !
При нас БФС не могат да сътворят и 5 стр. като хората ! И да плануват развитието на БГ футбола в близките години !
И едва ли в Лудогорец се планува по далеч от 1м напред !

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 02 авг 2012 00:10

Илиян, единственото, което правиш е да отблъскваш хората да водят някакъв нормален диалог тук. Не сме на 18, че да се чудим с кой да си чешем езиците.

Колкото до контролата, скоро ще се разбере, търпение имам. Забелязах я уповестена вече в няколко сайта за livescoring. Каквото и да се случи, това няма да промени нагласата ми към отбора!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 02 авг 2012 01:23

iliyan написа:1. Вземи ми научи името "Илиян".
4. И един тъп въпрос - След като ще играете с Евертън(Гудисон Парк , Ливърпул) какво дирите все още в Манчестър ?!

ЛИЛЕ утре ако има мач , ли4но ще дойда във видин да те пребия и да не пишеш във нашия форум . ако ли няма ела ти в разград сесекарче измислено

Върни се в “Лудогорец”