II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб, 18.07.2012

Мнениеот messi7 » 26 юни 2012 17:32

Според мен 1-0 или 2-1 за Лудогорец. Дано успеят да излъжат хърватите. Определено ще е нужен и късмет. ;)
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 юни 2012 17:35

Смятам че за момента Динамо Загреб е непреудолим съперник!Въпреки това вярвам, че Лудогорец ще се представят достойно, но опитът на хърватите ще си каже думата..
D.Georgiev написа:Аз прогнози за мача не искам да правя, а само да кажа някой неща:

Първо - това наистина беше най-трудния противник от нашата разбивка и само можем да съжаляваме, че не ни се падна по-преодолим отбор, за да можем да изиграем поне още 4 мача в ЕКТ. От друга страна, както казват хората - "Който го е страх от мечки, да не ходи в гората", това е страхотен шанс да закачим първия трофей на гранд на стената. Нищо не можем да загубим от този мач, за никой не е тайна, че сме аутсайдери. Можехме да загубим само при жребия и ние го направихме. Единственото, което можем да направим е добро впечатление и дори някакъв частичен успех би бил голямо постижение. За изненада ме е страх да говоря.

Второ - тактиката. Хърватите са изключително стабилни в средната част на терена (разбирайте централни защитници, вътрешни халфове и нападатели). Според мен трябва да избяхва да се надигравеме с тях в тази част от игрището. Ролята на крилата и бековете ни в този мач ще е много голяма. Пробивите на М.Александров може да се окажат много ефикасни, защото той е от малкото, които умеят да пробият до гол(аут) линията и да върнат топката към дузпата. Играта на Гуела ми е загадка, така че не знам какво ще се случва по левия фланг.

Трето - шансът ни. Аз го виждам в политиката на хърватите да продават добрите си играчи. Това оставя отборът им с ядро от 4-5 по-опитни футболисти. Останалите може да са големи таланти, но са на максимум 25 години. Колкото и парадоксално да звучи в един момент опитът може да е на наша страна. Да, може да нямаме толкова мачове в ЕКТ, но играчите ни поотделно са видели 2 и 200. Срещу младите момчета на "модрите" Гъргоров, Стоянов, Марселиньо, Дяков, Генчев, Гулдан и Барт може да се окажат безценни. Допълнителен плюс е липсата на конкуренция във вътрешното им първенство. Отборът им има твърде малко сериозни мачове и това може да им изиграе лоша шега. За пример - минлата година за малко Малмьо да ги остранят и да не успеят да постигнат анти-рекорда си в ШЛ.

Оценявам шанса ни на 20%

..ето едно трезво и същевременно компетентно мнение! ;) Наистина е глупаво да се лети в облаците и да се самозалъгваме, че Динамо е сравнително лек съперник(защото и това прочетох :) ).Смятам че жребият е тежък, но пък това беше очаквано.Съгласен съм с мнението, че Лудогорец не трябва да се надиграва с Динамо, защото ще загуби.
Последна промяна от RedeviL на 26 юни 2012 17:55, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб, 18.07.2012, кв. за ШЛ

Мнениеот t0bl3ro_bg » 26 юни 2012 17:49

ivo77 написа:2:2 8-)

Ти ле ги вкарваш толкова голове ;д Има шанс и това да се получи, но по-реалистично е 1:0. Жалко, че се паднаха такива съперници на Локото и Луд.,но за да се докажат, трябва да преминат през това :)

nqkvo cskarche
Контакти:

Мнениеот nqkvo cskarche » 26 юни 2012 17:55

0:1

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 юни 2012 17:56

2:0 за Лудогорец и 2:1 за Динамо на реванша и крейзитата продължават напред ;) Успех момчета

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 26 юни 2012 18:24

Иска ми се една победа с 2-0 , хървати те не са толкова страшни ..... успех и на другите ни представители
Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 26 юни 2012 18:44

Иска ми се Лудогорец да продължат, но в Динамо има много талантливи момчета. Ако Динамо не разпродадат отбора и не подценят мача, не виждам шанс за Лудогорец. :(
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 26 юни 2012 19:10

Лудогорец ще продължи в турнира за ужас на червените и сините фенчета, които както обикновено ще са настроени антибългарски и ще подкрепят чуждия отбор. Динамо Загреб имат добра история, но сега не са нищо особено. Победа на Лудогорец с 2:0 в Разград и 0:0 на реванша.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 26 юни 2012 19:17

petrof написа:Лудогорец ще продължи в турнира за ужас на червените и сините фенчета, които както обикновено ще са настроени антибългарски и ще подкрепят чуждия отбор. Динамо Загреб имат добра история, но сега не са нищо особено. Победа на Лудогорец с 2:0 в Разград и 0:0 на реванша.

Точно сините фенчета подкрепяме Лудогорец само червените фенове искат те да отпаднат

Върни се в “Лудогорец”